*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*
Raspunsuri - Pagina 12
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Dupa ce a dormit prima noaptea fara salteluta de cocos, sa vazut o ameliorare considerabila si am crezut ca asta a fosty cauza...dar cred ca a fost tratamentul care si-a facut efectul, pt ce desi a dormit in continuare pe alta salteluta nu mai avem progrese. Deci nu cred ca salateluta a fost cauza....si dupa ce mi-a zis si Diana si Mav cu intoleranta la lactoza....ma gandesc ca totusi poate lapticul este. Mai ales ca va spuneam ca bebe nu mai papa asa mult ca inainte si mereu da sa scoata bibe afara, il accepta cu greu, iar bubitzele de fiecare data cand au aparut prima zona afectata a fost in jurul gurii. Offf abia astept marti sa iasa analiza aia sa vedem de la ce e alergia. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Intreaba totusi doctorul daca nu cumva apa plata (mineralele din ea) cu care faci lapticul poate cauza astfel de probleme.

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Sper ca asta sa fie motivul pt care David nu doemea asa cum trebuie. Bine ca ti-ai dat seama. ![]() |

Am vazut ca in noaptea asta Stefanutz a fost tare agitat.Bine, macar, ca se odihneste acum. Avand in vedere prin ce a trecut cred ca e normal sa aiba o perioada mai agitata. Ii mai dai calmante?
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Olivia26 spune:
Daca vreti sa va distrati un pic:
PRUDENT = pasta de dinti cu extras de prune;
MONOLOG = olog de un picior;
BIOLOG = olog de ambele picioare;
ATATAT = fara sani;
AMANAT = fara maini;
INCHINARE = transport catre China;
INVINUIRE = procesul de fermentare a mustului;
INFOCARE = transformare in foca;
GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul „Bine, Ioane!!”;
IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie;
BIZAR = zar dublu;
MACEL = mac mic;
MICROSCOP = scop marunt;
INVIORAT = Prevazut cu vioara;
LESINA = pe unde merge „le tren”;
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri;
RATEU = pateu din carne de rata;
Apoi = apa mare
Abuz = fara buze
Soios = de soi
Scarabeu = cetatean ce locuieste la bloc la scara “b”
Tractor= actor cu mult trac
tzurtzur = sunetul soneriei
Evadat = raspunsul la intrebarea “cine dat tie mar, Adam?”.

Scuze de off topic.
Weekend placut va doresc.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Hello!
Ginye, sper ca te ajuta cineva in perioada aceasta grea. Unde stai in Bucuresti?
Ramo, tinem pumnii sa iasa botezul cum va doriti. Cam mult avans v-a cerut, eu ieri am dat 100 RON. Da nasol cu schelele, trebuiau sa va spuna. Eu de apa nu m-am interesat dar sper sa fie bine, pe Ana tot acolo am botezat-o si parca, parca a fost incalzita.
Amalia, poate ma crezit putin dusa, dar ma gandeam sa pastrez un sutien din asta care miroase a laptic, ca asta-i mirosul lui bb acum
.
Olivia,
explicatiile. Cred ca avem doi rasfatati, a mea clar s-a invatat in brate. As lua si eu o jucarie cum are Tudor al Dianei, dar la mine mereu trebuie sa-mi pun problema caratului in Norvegia ca poate ne intoarcem mai repede decat ziceam si in tara nu are sens sa o las.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Maria_K spune:
buna mamici!
va multumesc pt incurajari si "agitate".m-a apucat "plangoceala" cand le-am vazut. dar puneti-le pe stand by deocamdata sa nu-i vina vreo idee printesei. daca e ceva ii transmit eu "cuscrei" (
) eu as vrea sa mai stea o sapt. maine abia facem 37. macar azi si maine sa nu vina ca e doctorita mea in concediu
. in 10 e ziua tatalui meu si el tot spera....![]()
azi dimi iar am eliminat dop (si ieri al fel)...cat mai este????? dureri tot am , de spate si de burta ca si la CM. stau calma si astept. sa fie ea ok, asta conteaza. tare anemice mi se par miscarile ei in ultimul timp. oare nu o mai fi avad loc? burta nu imi mai e rotunda ci cu denivelari
Maria
36+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Otilia, ai dreptate totala. Nu stiu daca merge cu jucaria ca David are o gramada de jucarii si asa si asa si bouncer dar se plictiseste imediat de ele desi au melodii si luminte tot felul care se declanseaza cand atinge el cate ceva. Sta ce sta si gata, tre sa schimbam activitatea. Poate in bouncer sta ceva mai mult si face instructie cu jucariile
. S-ar uita la TV dar nu-l prea las ca am citit ca nu e prea bine. In schimb cand ne jucam noi cu el, sta asa de atent ca ne plictisim noi si el tot ar mai sta sa se uite la noi si incearca sa ne imite cu gurita. La mine e mai usor ca e doar unul dar la tine cu doua printesici...nu stiu cum faci fata.

Maria, tin pumnii sa mai stea un pic la caldurica printesa si sa vina cand vrei tu
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Olivia, ce de jucarii are David, toate mi se par interesante. Sa nu mai spun ce barbatel s-a facut, si ce ochisori are
. Mi-e si jena ca nu i-am luat piticei nimic pana acum. A primit cadou si mai are de la Ana dar inca nu-i interesata, in schimb e mare fan sa ne prostim pe langa ea.
Cu doi sa stii ca nu-i greu la capitolul acesta ca de multe ori Ana ii canta, se maimutareste la ea deci ne ajuta sora mai mare
si are si ea ocupatie, se simte utila, ne anunta de cate ori zambeste bb, ba ca spune O, ba ca spune E, are rabdare si sta cu ea multicel, o oboseste.
Am pus si eu poze cu pitica fericita, isi freca manutele de bucurie ca sta si ea cu oamenii mari. Aici, m-am prostit, i-am pus de la Ana o caciulita dupa baie, am facut poze sa comparam fetele intre ele. Trebuia insa sa-i fac filmulet sa ramana amintire cu ea cum incearca sa isi tina spatele. Si multe poze cu iepurasul de ieri, inclusiv de aseara cand eram doar cu ea acasa si-am pupacit-o pana a inceput sa se strambe
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Olivia26 spune:
br / Vaaai, cat e de frumusicaaaa si grasunica Elisa, seamana tot mai tare cu Ana, mai ales url=[ http://family.webshots.com/photo/2872932650102047664lbVVWH" target="_blank">aici. Sa stii ca jucariile sunt mai mult de mofturile parintilor, am mai primit si cadouri, dar cel mai bine se dezvolta prin interactiunea cu ceilalti. Eu il vad ca e mult mai interesat de oameni decat de jucarii, mai ales cand vede alt bebe.
Ma duc ca ma cheama![]()
Olivia
de
Povestea nasterii

leeloo5979 spune:
Mariuco sa ii spui norei sa mai stea un picut, sa nu fie nerabdatoare, ca cel mai bine e in burtica mamei!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
mar_ysa_28 spune:
Buna fetelor...

Otilia eram pe aici dar nu am reusit sa mai scriu...agitatie cu botezul...cu al meu sunt cam suparata
e gelos ca nu am timp si pentru el dar atat pot si eu, ma straduiesc mereu sa ii impac pe amandoii, se leaga de fel de fel de chesti minore...ce sa fac...Binenteles ca nu zice ca e gelos ci ca am luat-o eu raznsa....i-am spalat doar o pereche de pantofi dar nu i-am dat cu crema si inseamna ca imi bat joc de el si nu fac nimic pt el...

cand el face atatea pt mine!!!
Azi am fost in parc prima data singure...de obicei el ne insoteste...dar m-am descurcat super si mi-am spalat si masina...era varza .
Am vazut printesa mica...e o scumpica Elisa cu iepurasul ei...
Ginye vazut pozici cu Stefant...ai un baietel minunat ... 

aveti grija de voi!
Fetelor care mergeti in parcul Tineretului....ca poate o punem de o intalneala..ce ziceti?
Babyzapi asteptam rezultatul de marti...pup gurita dulce de Raphael 
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

RAPHAEL