*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Va roooog, un sfat... i s-a deschis vaccinul bcg la baita si curge (cred ca e sange amestecat cu puroi). Mi-e milutza de el Ce pot sa-i fac?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

cred ca merge apa oxigenata cu comprese sterile. Si la noi a pocnit la baie dar am observat dupa ce cursese tot din el. Eu nu i-am facut nimic, s-a inchis singur. Oricum ma avertizase asistenta din maternitate ca va pocni la un moment dat.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc mult pt raspuns, mamiseli m-am linistit, ca nu eram sigura daca e ok sa se sparga.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Malinas,
la noi se asculta www.itsybitsy.ro/" target="_blank">radio 'viti' non stop.poti asculta programul lor obisnuit cu muzica,povesti emisiuni f interesante sau poti asculta muzica pentru bebe(cauta mai jos un pic).am descarcat o groaza de melodii pentru copii de pe e-snips,dar preferatul nostru ramane tot radio 'viti'...acasa sau in masina.
Olivia,
of,la noi nu a pocnit...nici nu stiu ce sa zic sa faci.stiu doar ca nu trebuie sa storci.

vreau si eu adresa de mail si parola,va rog

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor!
Nu mai stiu ce ati mai facut si imi pare atat de rau! Stiu doar ca Stefanut al lui Ginye a facut prima operatie! Am fost cu sufletul alaturi de ei. Imi place ca Ginye ca este mai optimista, asa cum trebuie sa fie!

Noi crestem de zor! Remusica are 7,000 kg, nu stiu exact lungimea, dar poarta haine pt. varsta de 6 luni! Adica marimea 68. Isi tine bine capul, apuca jucariile si le duce la gurita, gangureste si este un scuuump!

De vreo saptamana in schimb, incepe sa urle pe seara, se intinde, se face arc, refuza sanul. Pana la urma dam la pace, adica il apuca si suge, dar avem show in fiecare seara. Ziua nu prea doarme. Atipeste si doarme atat de usor, adica se trezeste la orice scartait de parchet . Il scot afara la plimbare cu carutul ca sa doarma. cand a fost vreme urata l-am plimbat in masina cu geamul deschis . Noaptea in general, doarme bine, minim 4-5 ore consecutive. Insa de doua nopti s-a trezit de vreo 4 ori (inexplicabil dupa parerea mea). Nu stiu ce are in ultima vreme. Il deranjeaza inca tare si colicile.
Alt necaz ar fi ca nu sta singur deloc si vrea sa fie tinut numai in brate . La greutatea lui si cu durerile mele de spate.... va imaginati! De ceea ce imi era frica nu am scapat, adica nu ma pot duce nici la toaleta ca urla daca este lasat singur. of!
Ai vostri tot numai cu voi vor sa stea? Si in brate?

va pup si as vrea sa mai citesc din urma ca sa vad ce ati mai facut!

Atasez niste poze recente ale gandacului meu.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Aaa, am uitat sa va spun ca eu am facut temperatura 39,5 C din cauza infectiei urinare de dupa nastere, pe care am "dus-o pe picioare" pana acum. Aveam niste frisoane de imi clantaneau dintii . A trebuit sa iau antibiotic - am facut Colistin injectabil. Nu am intrerupt alaptarea pt. ca mi-a spus asistenta pediatrei ca se da Colistin la bebelusi. Sunt OK acum.
Eli, alexuta voi intrebati de antibiotic. Ampicilina si Augmentinul se poate lua fara probleme. Nu il afecteaza pe BB. Sanatate!

Cu Remus nu am avut nici o problema de sanatate si asta ma bucura cel mai mult. Nici macar o iritatie. Doamne ajuta la fel in continuare! Va doresc la fel si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am vazut o gramada de poze noi cu bebei frumooosi de numa : cele 2 blonde surioare Elisa si Ana (cea cocheta ) , bebele nostru de inceput Remus (ce mare a crescut ) ,Sara bucuroasa de noul ei carusel si cum sta ea comod la tati in brate ,tortul primit de bebele lui Ihotu la 3 luni ...mai tre sa vad gemeneii de Manumanu .
Oceanborn bine ca ai mai intrat sa ne spui despre voi
Olivia la noi s-a rupt bubita in timp ce dormea cred deoarece am gasit pe body cand l-am schimbat ceva galben si putin sange , dar nu am facut nimic deosebit ...i-am facut baie si atat , au trecut 3 saptamani de atunci .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Buna fetelor!
Nu mai stiu ce ati mai facut si imi pare atat de rau! Stiu doar ca Stefanut al lui Ginye a facut prima operatie! Am fost cu sufletul alaturi de ei. Imi place ca Ginye ca este mai optimista, asa cum trebuie sa fie!

Noi crestem de zor! Remusica are 7,000 kg, nu stiu exact lungimea, dar poarta haine pt. varsta de 6 luni! Adica marimea 68. Isi tine bine capul, apuca jucariile si le duce la gurita, gangureste si este un scuuump!

De vreo saptamana in schimb, incepe sa urle pe seara, se intinde, se face arc, refuza sanul. Pana la urma dam la pace, adica il apuca si suge, dar avem show in fiecare seara. Ziua nu prea doarme. Atipeste si doarme atat de usor, adica se trezeste la orice scartait de parchet . Il scot afara la plimbare cu carutul ca sa doarma. cand a fost vreme urata l-am plimbat in masina cu geamul deschis . Noaptea in general, doarme bine, minim 4-5 ore consecutive. Insa de doua nopti s-a trezit de vreo 4 ori (inexplicabil dupa parerea mea). Nu stiu ce are in ultima vreme. Il deranjeaza inca tare si colicile.
Alt necaz ar fi ca nu sta singur deloc si vrea sa fie tinut numai in brate . La greutatea lui si cu durerile mele de spate.... va imaginati! De ceea ce imi era frica nu am scapat, adica nu ma pot duce nici la toaleta ca urla daca este lasat singur. of!
Ai vostri tot numai cu voi vor sa stea? Si in brate?

va pup si as vrea sa mai citesc din urma ca sa vad ce ati mai facut!

Atasez niste poze recente ale gandacului meu.

anes, si david face la fel ca Remus. Nu sta o secunda singur.Ma duc la baie cand doarme el. Atata doar, ca nu l-am obisnuit in brate. il tin in brate cand ne jucam,cand ne giugiulim, dar atat.iar mai nou David nu doarme nici noapte.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

la noi minunea a tinut o zi, respectiv o noapte .Iar am stat atarnata de patut incercand sa-l linistesc.Da din manute, din picioare si isi misca capul dintr-o parte in alta.UUffffff nu stiu ce sa ii fac.Nu plange, doar icneste din cand in cand.

Am crezut ca ii e cald si l-am dezvelit, i-am dat sa manance, l-am invelit inapoi, dar ridica piciorele in sus si face pilota cort, asa ca iar l-am dezvelit.Nu stiu daca a dormi 15 minute linistit, fara sa se agite, si fara ca eu sa-l mangai, sa-l tin de manuta sau sa-l legan .Se calmeaza pt scurta vreme daca ii pun muzica, dar o ia de la capat.Daca il tin in brate doarme de rupe, fara sa se miste.Spuneti-mi si mie ce ma fac?Ce poate sa aiba?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Neata

Geanina, sa-ti traiasca Alex, ai niste copii tare frumosi!

Eli, mi se pare o ideea buna cum zice Lacra, sa-i dai amestecat laptic de-al tau cu lapte praf poate asa il papa. Tin pumnii sa treaca tzitzicile.

Vai, Lacra, cat te chinui si tu cu mulsul, sper sa gasesti o solutie mai putin dureroasa.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ginye, pupam Stefanutul, ma bucur ca mai sta mama ta o sapt sa te ma ajute. Sanatate multa!

Alexutza, cum te simti, ai inceput antibioticul?

Anca, ce simpatica e Sara cum suteaza ea in jucarii Azi sarbatoriti, la multe lunite!

Ramo, te asteptam sa ne povestesti cum a fost botezul.

Povestea nasterii

Mergi la inceput