Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Deya wacht out : sticle cu apa fierbinte intre picioare (INVELITA IN PROSOP sa nu te arda dar serios tre sa fie fierbinte) tii pana se raceste,apoi o pui iar la incazit usw,antibiotic norfloxacina 400mg de 3 ori pe zi pana trece,asa m-am pus eu pe picioare dupa ce am zis ca daram peretii de dureri si am luat-o in congelatorul ala de Metro la Tm cand am fost asta vara.

claauuu, foarte tare!
beeyy, in ce secol suntem ca nu mai stiu, m-o lovit amnezia

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mai pe capul meu numa belele cu copila asta...tuseste pana se invineteste,azi a fost Clau cu mama si cu Maya la Muscoi si a primit din nou o listoaca cu medicamente ca nu e bine deloc iarasi febra iarasi muci,abia imi respira...nush ce sa mai spun...in weekend mis la munca in loc sa stau cu ea acasa ca ma suna mama zilnic sa mi-o de-a pe Maya la telefon ca ea vrea cu mama si sa vin acasa imi spune la telefon:"Lasha lucu...hai a mine acasha,pange Maya i lacita!" oooofffffff
Daca nu-mi mai face febra sambata vin la intalnire dar daca tot asa continua renunt si stau acasa cu fata ca asa cum e in situatia asta nu-mi mai arde de nimica
De duminica nu mananca aproape nimic dar baga in ea la ceai grupa mare,azi i-a facut mama ceai de ceapa si bea fara probleme topeste sticla dupa sticla.
Merg sa-i incalzesc papica poate o fac cumva sa manance macar cateva guritze.

Geta am scris luni ca am fost cu ea la dr Muscoi si i-a dat Humex sirop neproductiv,Azitromicina antib,Nurofen,paracetamol supoz si novocalmin si Ambroxol picaturi.Bag in ea tratament grupa mare si nimic.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gonghy ooo ti se rupe sufletul cand nu esti langa ea , stiu cum e , cunosc sentimentul ... asa face andrei chiar si acuma ... are deja 11 ani dar cand e bolnav e criminal de mamos
sanatate multa micutei, si stai langa ea cat poti de mult , ajuta

maria in ce secollll ?????

aidule ma rog continuu pentru voi

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

cu gandul la toti puii din lume care trec prin greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doamne ajuta .... fa o minune doamne pentru kissy

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Si io m-s in toane . Nenorocitul ala de junghi nu ma mai lasa, cu tusesc putin sau stranut ma inteapa de numa'. La lucru am avut o tura de , ca nu ma mai obisnuiest odata sa-mi vad strict de treaba mea si sa nu mai pun suflet ... Ma cam termina si lucrul asta in ture, spre sfarsitul saptamanii am o oboseala de numa. Plus vremea asta care ma toropeste. Asadar, is . Bon, cam astea ar fi de zis ... v-am plans pe umar si va

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

una de culcare...
am fost afara la bulgareala cu huskyotii...Maya mea 'musca' fulgii din zbor...inca io asa ceva n-am vazt la un caine, asta-i irecuperabila, jurrr!!

clau, mi-ai amintit de tiglele incalzite in soba pe care ni le punea bunica la talpi sa ne incalzim
deya, sa treaca repede.
silva, esti oke?
Laura, pup gogosika Maya sa treaca repede muciosii

edit special pentru danuta : treaba ta n-are legatura cu sufletul :) tu ai suflet mare de tot pup sa treaca norii si toate alea

sa aveti noapte linistita si sa visati frumos
Kisulika, sa-ti fie bine, scumpa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

oooooooo ce amintire...cu bunica...cu tzigle la picioare si mere coapte in ler...Doamne odihneste-o in pace...scumpa de ea cat mi-a purtat de grija...

m-as culca da nu ma lasa americanu...o dormit pe dupamasa si acu nu are somn...

va pup dragelor sa avetzi o noapte odihnitoare...pana dimi sa dispara toate jenele si bolile...si maine sa aveti o zi superba....

noapte buna

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io nu ma pot abtine si trebe sa va postez bancu primit pe mail de la Ana, probabil ca majoritatea l-ati primit dar e mistoooo de tot, am ras ca nebuna o zi intreaga . Ano multzam pe aceasta cale de bancurile si toate chestiile misto care le trimiti ... deci

Stiati ca in corpul omenesc exista un nerv care face legatura intre globul ocular si anus?
Se numeste Nervul Optic Anal, si este responsabil de viziunea cacacioasa despre viata.
Daca nu credeti, incercati sa va smulgeti un fir de par din cur si o sa vedeti ca va dau lacrimile.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput