Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 12
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Io mai beau inca din cafea...
Maria, imi pare rau de Czudi...sa ai grija de el...
Laurelu, sanatate la maya mica si dulce...
Claudia, si voua sanatate multa!
Aidule, am citit la umanitare...ce ai scris...inca ne rugam sa-i fie cat se poate de bine puiului mic si scump!
Fetele, Maria a facut rezervarea, deci, bag din nou, cu litere de 6, 

Sambata, 14 februarie, ora 17, 30, in Unirii la deja celebra Fantana![]()
![]()
![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mihi spune:
neatza...
pt voi...
mihi
www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
andanii spune:
ninge, ninge !!!!!!
aida multa putere , pup kissy mic si scump
restul fetelor va pup si revin 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
deya spune:
Asaaa prezent....azi noapte nu am inchis un ochi am avut o durere de cap...si cand ma uite pe geam plin de zapada ma gandeam clarrr de la durerea de cap
nu se poate sa fi nins.
Doris bine stau cu popica deocamadata ne e ok speram sa fie asa si in continuare tine numai de noi![]()
Mariaa sanatate lui Czudi
pupicu asta este pentru tine nu pentru el![]()
Mihi yuu ce m-ai nimerit cu Tudor Gheorghe vine la Resita saptamana viitoare mare bataie pe bilete.
Ana cum se mai simte Luana?
Anda unde este?Geta?Silvana?
Gonghy sanatate pentru Maya si tu sa ai grija de tine
Andanii,Gabi,Katik,Deianira,Danitin
Am o problema cam rusinoasa.Cred ca am facut cistita ca imi petrec ultima vreme tot pe"tron"numa ca sa fac2 stropi si am o durereeeeee...pfff imi amintesc ca am stat pe ceva rece intr-o zi la Timisoara...de la aia sa fie?Sa fi racit?Ati patit careva dinte voi?
Intre timp eu dau paginile inapoi sa vad unde mi-ati scris de ginecologi![]()
Daca aveti vreun sfat ce sa fac va rog sa imi scrieti
Ana68 spune:
Hai salutare...
Nu va iau cu randul,ca sunt intoarsa de la tzatza...Am dus copilu' mare la control dimineata,e virusat,tratament,pana luni inclusiv sta acasa...Luana e ok si io am pitici la mansarda...ma scuzati!
Deci vineri la 17.30 ne vedem...coana Gabi,ca tot te-ai cotit...sper ca nu tragi tzeapa si nu vi?
Hai va pup
si Deya,e ci"n"stita...antibiotic se cheama...
Pusici la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
geta_florina spune:
Ano vezi ca nu-i vineri ci sambata la 17.30, daca vad io bine, ca-s cam rupta-n freza de atata munca ... ![]()

Geta, mami de Alex
poze
silvana75 spune:
uite www.banaterra.eu/romana/webcam/index_b.html" target="_blank">asa voi fi si eu prezenta la intalnire 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana75 uite www.banaterra.eu/romana/webcam/index_b.html" target="_blank">asa voi fi si eu prezenta la intalnire ![]() Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
The same

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Deya wacht out : sticle cu apa fierbinte intre picioare (INVELITA IN PROSOP sa nu te arda dar serios tre sa fie fierbinte) tii pana se raceste,apoi o pui iar la incazit usw,antibiotic norfloxacina 400mg de 3 ori pe zi pana trece,asa m-am pus eu pe picioare dupa ce am zis ca daram peretii de dureri si am luat-o in congelatorul ala de Metro la Tm cand am fost asta vara.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

un copil creste in