Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 11
Ana68 spune:
Claudia,multa,multa sanatate sa aveti si sa va reveniti cat mai repejor!
andanii...da,poate ne vedem sambata
...e viroza,il dor oasele,muschii,spunea ca se simte parca ar avea febra musculara si la muschii de pe cap
...Chair acum vreo ora in urma m-a sunat deja profa de mate sa intrebe ce-i cu el...si ca sa-l doftoricesc,musai sa mearga sambata la olimpiada
doooh!...mi se pare oleaca cam aberant...si ca diseara ne suna sa ne intrebe cum se simte,ca sa stie daca vine pana la noi sa-i aduca de lucru pentru maine,daca nu vine la scoala...nu mai comentez nimic!

Getuto,multumesc de asemeni de urare...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Primavara... e un anotimp care il uit aproape,aici iarna tine mult apoi parca vin ploi ,da aia cu mireasma dulce,ghiocei,frezii si zambile nu-i,apoi avem un soi de toamna amestecat cu vara
nu ma luati in seama...nu-mi merge bine asi da undeva
pe baza de copil mai mare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
danitin spune:
Salutare! Trec si eu precum sageata albastra, ca mi-am mai revenit un pic si iarasi am tendinte de superwomen, am venit de la lucru, gatit (varza cu coaste de porc si o supica de legume), am smotruit bine bufetul din bucatarie, am facut ordine in dulapioarele din baie, acu' vreau sa bag o tura de alimentara si duap un tratament cosmetic ....
Clau, dragule, las' ca trec toanele rele, trimitem noi un buchet de ghiocei si unul maaaare de frezii ....
Aidutza, tot binele din lume si sa va fie noaptea buna ....
Alexa, la multi ani zic si eu, mai da si tu cu o vorba pe aici ...
Katik, of, of asa bonaviori .... sanatate multa
Laurelu, bine ca e mai bine micutza ...
Mihi, putere pana sambata, cu 3 ai nevoie, nu gluma. Sau vrei sa vina socrela sa te ajute
? O sa incerc si remediile tale, da' nu-i prea tarziu, ca la mine s-a instalat deja bronsita.....
Dorisake, as baga eu medical, da' n-am curaju, acu' is pe val dar de la inceputul anului si pana acum au dat 3 oameni afara de la noi, cum te prind cu garda jos, cum iti scad actiunile ...
Ana, nu ma speriam eu chiar asa usor, mai ales ca nu-mi face mie Marius injectie
, il am pe al meu ca bradul, care la cat de calm e poate sa-si faca (pe bune) injectii chiar lui ... io n-as fi in stare sa-igauresc popoul cu propria mana ...
Maria, si io vreau la cafea cu pomi in floare ... cum a iesit freza?
Andanii, merci de urare, sper sa fie, mi-am autodat termen pana vineri.
Geta, as fi eu mai optimista, dar asa mi-e firea, mai panicoasa si cu tendinte clare de a lua situatia in berna.
Sigur am sarit peste cineva, imi pare rau, da fug sa-mi continui misiunea ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:

Alexa
si tot ce iti doresti 
... pupici dulci si cu drag la voi toate 
Aida ... 6+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
ce frezaa frateee, cand si cum ca am si uitat...
pai daca-i toata lumea prin spitale, pe langa spitale, si in spitale, noi de ce n-am fi, nu ?!?! ce daca n-avem copii...sa lipsim tocma noi?! mai ales ca nu de mult am terminat cu ele...se pot gasi motive intemeiate oricand, nu?! ![]()
asa ca am trecut si noi pe la Urgenta Oftalmo azi din motive de accident la ochi la Czudi. acolo vazut, pansat, evaluat - peste 10 zile la control. merge cam ca ratza beata saracu acuma ca nu vede bine, speram sa nu ramana cu urmari.
in urma cu cativa ani am mai avut o experienta din asta cu el, tot la ochiul asta, incep sa cred ca si-o cauta cu lumanarea
Doamne fereste!!!!
potol am facut asta:
nush cum se cheama da se face asa - un rand mamaliga, un rand oua ochiuri, un rand feliute de carnati, un rand branza rasa, si din nou mamaliga, oua ochiuri, felii carnati, branza rasa - peste toate putina smantana - puse in vas mare de iena si date la cuptor
cu castraveti murati - bun, bun.
andanii, n-am facut inca pita. cand fac pun poza, o sa fie eveniment ![]()
sa aveti noapte linistita si sa visati frumos. ma duc sa bag un ceai bun ![]()
Kisulika&Co, va iube' tare de tot! sa va fie bine maine si poimaine si raspoimaine!! si mereu!!
pup fetele fantastice
un copil creste in inima mea ![]()
Mihi spune:
La multi ani!...draga noastra Alexa...chiar vroiam sa intreb fetele daca mai stiu ceva de tine...sper ca esti sanatoasa si fericita...Paul ce mai face...si desface...
..dedicatzie pt tine oltencutza noasta...
dorisake... musai sa ne aduci vesti de la fatuca asta...
anuk...ce sa-i dau americanului...ceva usor de papa seara...mancai-as guritza...ca nu vrea nici cereale nici branzica...azi i-am luat lapte praf milupa...numa 32 de ron o fost

silva , anda, gabitzu...chiar asa ne ocolitzi...nici un semn nimic...
andanii...stil de viatza zici..dara ne-om molipsi si noi de la tine...
aiduka...sa sti ca or incoltzit lalelele negre de anu trecut..sigur si a voastra...pup matza mica si samburelul
dani...la copii le-am dat coacaz si calin... o luna pt imunitate...
mariuka...miam miam...da nu-tzi ia mult tim s-o faci?...io fasole verde cu snitzel facui...
noapte buna drajeelor...
mihi
www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
gonghy spune:
Iar avem febra 

38.5 e fleasca toata si tusesteeeee....pana ii vine sa vomite si ii da pe guritza numa flegma dinaia imputzita....bat-o s-o bata de viroza naibii 

...e ragusita.....oooooooofffffff 

Merg sa ma pun in pat ca cine stie ce ma asteapta la noapte...
Noapte buna! 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
silvana75 spune:
La multi ani, Alexa sanatate si tot ce-ti doresti 
Eu is pe pilot automat, sanatos, voios, voinic
Va tzuc pe toate 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Cafea sau ceai,fiecare ce poate si ce doreste
:

Dana
considera-l cu flori de camp si multa lavanda prin el
.
Si noi tusim cu expectoratie de zici ca se rupe stomacul nu alta,am golit 2 sticle de sirop de tusa si ioc,am facut sirop de ridiche neagra dar Andi nu vrea sa il bea
mai avem cateva zile antibiotic,bine ca a trecut febra, toata fata ii e aspra de la febra ce a avut,il ung zilnic sa se regenereze,io nu ma mai prea uit in oglinda ca ma speriu de mine
,lasa la vara sa fie cald.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
geta_florina spune:
'neatza ...
Clau merci de cafea ...
tot am vrut sa-ti spun dar uitam mereu ca eu am luat pt raceala extract din muguri de coacaz negru si extract din muguri de calin si tare bine mi-a facut. asta dupa ce ma saturasem de luat nurofen sau paracetamol fara prea mari efecte
. aici pe forum am citit si eu de extractele astea, nu stiu daca nu cumva Anda a scris de ele, nu mai stiu sigur. pur si simplu mi-a trecut raceala doar cu astea. incearca si tu daca gasesti pe acolo. sanatate la maxim sa aveti. 
Silvana ma bucur ca pilotul tau automat e sanatos, voios, voinic

Laura cum a trecut noaptea? n-ai spus daca ai fost la dr cu Maya si ce v-a zis. ce medicamente ii dai?
multi, multi, sa alunge boala.
la toate o zi cat mai buna va doresc 
Geta, mami de Alex
poze