Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, chiar daca nu am apucat sa scriu, v-am citit asiduu, in genere seara.

Sunt cam obo, am multe treburi dupamasa pe acasa iar la job nu am avut cum sa intru, dar remediez eu asta de maine

Mariaa, sa stii ca mi-ai facut seara mai frumoasa cu Nymann, nu mai ascultasem de mult muzica lui si mi-ai deschis apetitul. Philip Glass iti place?

Silva, Mihi, Ana, merci de ingrijorare, sunt bine, totul ok, doar ca timpul nu prea e generos cu mine in ultimele zile

Va pup pe toate, mai ales mamicile cu puiuti bolnaviori, va trimit multe ganduri iubitoare si va doresc o noapte linistita si un somn terapeutic.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

N-am disparut, nu m-au furat profii sa imi faca o spalare pe creier, dar abia am terminat sesiunea asa ca dau de baut - - apa plata cu lamaie, ca sa fie "Impreuna, Timisoara, grupul fotomodelelor de Banat" . Si cu licenta is la zi asa ca respir usurata.

La multi ani, Alexa si tuturor sarbatoritilor care mi-au scapat !

Deia, pentru cistita eu luam urinex si bagam MULTE lichide, da' multe , asa un minim 2,5 litri pe zi si calde ca ma faceau sa ma simt mai ok . Si sticla (sau daca ai perinuta din aceea de dureri de burta) cu apa cat de calda suporti si stai la caldurica pana trece de preferat .
Pupici la toti bolnaviorii si o imbratisare speciala pentru Kissilina mica si draga .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cu piscoturi si frisca
bey, era vorba de cafea sub pomi infloriti pe terasa nu de schiuri...

andaaniiii, ningeeeee!!! sa aveti zapada si mai multa pe munte si distractie faina! sa va intoarceti cu bine!
Miiihulee, tot in zona crepusculara te afli?! ummmm...
gabi imi place si..te ung pe suflet oamenii astia
Deianira apasat Ardealul
Silvana cum merge cu sala?
Laura, Ana, cum sunt Maya si Alex?? speram ca mai bine!
Doris, mai respiri? mai esti printre noi?!

nu va iau pe rand, fug sa trag un dus, pana nu se ia apa

sa aveti o zi binecuvantata iubitelor

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatzaaaaa.......... .........ce zapadaaaaaaaa........ce ningeeeeeeee..........

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Va mai dau si eu o cafa...

Bey, ce zapada...scot sania azi? oare?

Laurelu, cum e Maya? sper ca mai bine, sa poti veni maine la intalnire...

Aidule, luv iu...si te strang in brate tareee...
O zi buna pentru Kisilika...

Va pupacsc pe toate, ca mi-e lene sa va iau pe rand...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Asta e vreme de stat in fata semineului cu o cafa calda cu mancarica langa si apoi o cana de www.introbar.ro/images/foto_Vin_fiert_rom.jpg" target="_blank">vin fiert.

www.culinar.ro/forum/uploads/post-3966-1143013849_thumb.jpg" target="_blank"> Pofta buna!

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

bucatareasa de serviciu,mai am facut ieri niste gogosele cu cascaval foarte bune, am gasit ieri o reteta mai veche ce aveam din ro,manci sa nu te mai opresti, si ma distratele despre epoca bunicii am niste retete din carnetul bunicii de-ti lasa gura apa numai citindu-le, bine ca a fost si Deianara pe aceeasi lungime de unda cu tratamentul,sper ca ti-ai revenit Mariaa de la fulgi,ti-ai adus aminte in ce secol suntem?
Si noi de 3 zile tot curatam zapada din fata casei si garajelor ca e full si Andi ne ajuta,ieri i-am luat o lopata noua ca aia veche e rupt-o.
Dana au plecat norii, Katik cum se simte Robi,am inteles ca are varicela,sper sa fi trecut febra daca chiar a facut o forma mai grava cu febra sa se faca bine puiul tau si pe Emma,Maya si pe Alex,Andi e mai bine,tuseste foarte urat,dar in rest e mai bine,de mancat nu manca dar nu am ce-i face,de sapt viitoare incep sa-i fac iar o cura cu Imunogrip,si io am zis la mama sa-mi ia extractele alea ce mi-a zis Getuta .
Va pe toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Maya a dormit unpic mai binisor azi noapte,mi-a dat o singura trezire sa-i dau ceai asa ca ma sculai si fugi la bucatarie de incalzeste-l...m-am c-am foit pana sa adorm la loc da adormii io intr-un final.Cum s-o trezit de dimineata cum au inceput din nou mucii,tusea...cand stranuta odata iasa o tona de muci pana la genunchi da sper sa fie mai bine azi.Aaaaa aseara iar mi-o facut febra 38.5 dat din nou supozitor de paracetamol...tratament la greu io as tot ce ia fata asta da ea nu are nici o treaba....antibioticul e amar ca naiba da ea beeeeaaaa .......

Mierci la toate fetilii d'acilea de gandurilii buni pentru copkila me' si va iubiesc muuuult di tat

Am plecat sa fac Varza a la Cluj sa mai pun fo 2 kile pe mine si ceva de dulce daca mai am timp maine si duminica mis pe baricade la farma asa ca am un weekend full.

Va doresc un sfarsit de saptamana suuuuper fain si sa va bulgariti de numa

Claudelu' scrisaram odata...sanatate muuuulta si voua mai ales la cupkil si te rog baga acilea si reteta aia de gogosi de la buni ca io nu am asa ceva cu cascaval mai facut sa

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ningeeeee , ningeeeeee , ningeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abia astept sa ajung acolo, pacat ca nu pot pleca de azi cum pleaca toata trupa , are andrei dimineata concurs si plecam maine dupa (chiar nu puteam lipsi) ... chiar si cateva ore conteaza pentru noi , are semineu cabana, facem focul, lemnele trosnesc si te uiti pe geam cum ninge si la braziii plini cu zapada .... superb ... superb

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dai varza a la Cimisoara,iti dau si eu reteta,eu fac azi azi spanac cu paine fripta cu ou,am copt un blat ca avem duminica musafiri si fac un tort cui crema de branza dulce si frisca si fructe de padure,bay io am o problema m-am saturat de carne numai imi place,ieri am facut un gulas de porc (eacs) cu galuste de ou si faina, dar io azi numai manc nu-mi placr gustul la carne,bey parca pute a porc .
Deci Laurel hai ca ma indur de tine daca nu ai facut niciodata asa ceva fii atenta e reteta ca la ecler adica faina,lapte si margarina (daca nu stii iti spun eu exact cantitatile,pui 3 oua cand iei de pe foc, apoi 150 gr cascaval ras,eu ma pus in forma de ornat ce am ptr tort si am facut betisoare,din cantitatea asta miau iesit 4 tavi dar sunt foarte bune,ca niste grisine moi,manci de nu te mai opresti.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput