Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 19
moni_or spune:
DRAGA DIARUX, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE NOROC SI IUBIRE SI SA RAMAI INTOTDEAUNA LA FEL DE SIMPATICA, AMUZANTA, OPTIMISTA SI ORIGINALA!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Kimmy spune:
Carmenela suntem alaturi de voi cu un gand bun,sa va dea DD putere sa treceti repede si cu bine peste acest hop.Ai sa vezi,ca totul va fi bine!
Cristina felicitari pentru dintisori 
Timi doarme de 2 ore jumate.
Diarux iubita,La Multi Ani!Cum mai e cu vecinii?![]()
Fetele sunt suparata pe voi
,am pus si eu poze cu Timi,ba chiar am si spus,si nimini nu a spus nimic!Nu e prima data!Nu ma suparati ca sunt mica dar...![]()
Vicky,ce mare e deja Maya!E o scumpa cu pletele ei!Si la noi incepe sa creasca ceva tentativa de par...
oare ce uit?
Am vazut pozele de la clipe de viata,inspirate alegeri,fetelor!
superbi bebelasii!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
mcoca spune:
Kimmy, ia da tu linku. Eu nu prea intru la pepenasi ca imi e lene sa ma loghez ....
Vicky si
Maya (27.06.2008)
irolf1 spune:
Se pare ca 15 min de somn sunt suficiente pt mandra mea
ca e fresh, nu da semne ca ar vrea sa mai doarma
Inele http://www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-pentru-copii-si-bebelusi~produs-set-inele-pt-patut~p-1668178.html
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
maitreyi spune:
kimmy eu am vazut-o pe timeea dormind picior peste picior inca decand ai spus ca ai pus pozili...da' am uitat sa mentionez...
fetili!
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
M&M spune:
Maitreyi, bafta multa la exam de la endocrinologie!!! Pana la un anisor aveti tot timpul sa va apara dintisorii...
Iza, multumim...Sa nu fie de la dintisori?? AI observat si alte manifestari???? Asa cum zice si Vicky, pune si tu link cu pozele; ar fi muult mai usor...Mie imi merge si netul atre prost si pana mise deschide picasa...
Monica , multumiM!!!
MONI, CE BINE CA AI SCRIS!!! CE FACE LUCA????
Am vrut sa iesim sa ne plimbam , dar mi se pare ca bate prea rau vantul...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ileanna spune:
Kimmy je nu se uita pe picassa. Motiv de lene si n'shpe mii de ferestre pe care sunt pe net.
Vicky aia e, ca nu se poate cu link. Din cauza de parola. Nu te ajuta cu nimic! Io ma uit la toata lumea care si-a facut cate un cont public de poze si poate da link. Da la picassa mi-e lene, uit parola si ma bulibashesc de tot in atatea poze de pepenasi ... nu as putea sa stiu ce am vazut si ce s-a pus nou. 
ileanna spune:
Baaaaaaaaaaaai!!!
Azi am reimpachetat neshte hainutze de bebel miiiiiiiic, de 1 luna doua :))). Adica hainutzele lu' minunea indescriptibila de Vladutzu meu. Vreau sa zic ca aproape m-a luat plansul!!! Nu-mi vine sa creeeed ca era asa de micutz! Mai vreau sa ma intorc putiiiiin (da' numa putin, putin de tot
).
Uooooffff. Eu zic ca ne-am imbolnavit de-fi-ni-tiv shi nu ne mai facem bine niciodata. Asha murim ...
Sunt vanduta pe viatza neneeeee ... ce-am facuuuuuuuuuut?!! N-am stiuuuuuuuuuut!!! 
Si cand ma uit la barbate-meu ce relaxat e, iar pe mine ma aapuca batzul daca lipsesc de langa el mai mult de 4 ore. N-are cum sa ma inteleaga nene ...
Ce ma enervez!!!
Kimmy spune:
Vicky nu pot sa pun link,ca ma cearta fetele ![]()
Ei,acu nu e moarte de om,m-am simtit putin nebagata in seama,si acuma,nu ma bagati in seama.Sunt stresata cu fata.Mi-a mancat vreo 30-40 ml de spanac cu pui.
Cristina,nu stiu,o fi de la dintisori...probabil,eu o tot caut,si nu se vede nimic.Ei i-au iesit primii doi pana la 5 luni,si uite ca deja are 7 jumate si nici urma de urmatorii.
Timi sta foarte foarte mult in fundulet deja,nu-si mai pierde echilibrul.Nici nu am pus-o deloc pana nu a implinit 6 luni.De cateva zile a descoperit ca se poate pune in genunchi,dar nu se ridica in 4 labe inca.Suntem pe aproape insa ![]()
Vio,acu citesc povestea nasterii 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Marina_1609 spune:
mcoca, www.bebecurier.ro/product_info.php/products_id/1794" target="_blank">aici
dar poate sunt si pe la voi...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi