Pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatza la pranz ...

Azi vreu sa imi ieu picioarele la spinare si sa ma car la un film in Mall. Singura asha de nebuna. Ca nu mai poci intre bb, alergat de casa si balamuce.
Si dupa film ma duc la casa noua ca vin unii sa masoare de perdele . Deja mi s-a acrit de casa noua si asta numa din cauza lu' barbate-meu care se crizeaza din orice si a lu' soacra-mea care n-are ocupatie shi ne chiauneste de creieri.

Alaltaieri am revazut pe protv scene dintr-un film care mie imi place muuuult. Si parca m-am transpus in vremuri trecute. Am realizat ca eream si io odata uom. Ca acuma nu mai stiu exact ce sunt. Si cred ca mai dureaza pana aflu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pica unde pisici esti?!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

asa...

Am reusit sa vad si eu , in sfarsit posele cu Ami si Ari!!! Mai dar cresc atat de repede pepenasii....Mada, Ami a inceptu sa semene si cu Flo parca pe la ochi.

L-am vazut si pe Filip al lui Bujo, plimbaret, dansator...

Ana_a, incearca cu Triderm pentru eritemul fesier. La noi a mers cand a facut Mihaita eritem la o luna!!! NU CREMA DE GALBENELE!!! Da, si Mihaiat ofteaza de cand avea o luna, uneori chiar ma intreb ce o fi avand saracutul...

Misha, ce haioasa Ralucuta...Sa isi arunce caciula ci botoseii.Poate ra prea cald in mall.

Maitreyi, bafta!! La ce ai examen??

Monica, v-am vazut si eu in Superbebe...

Iza, ce nazdravana e Timi!!!

Fug, s-a trezit domnisoru!!! Sa vedem daca ii e foame; de 3-4 zile nu prea mai mananca ...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Diarux La Multi Ani! tot ce iti doresti alaturi de oamenii dragi tie

Cate un si pt toti pepenasii nascuti in zi de 9

O pt Allegra si multi

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pauza de tigara

cris la endocrine am...

sa foloseasca mihaitasanatos si cu spor dintisorii noi inca ii asteptam

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Azi dimineata mi-a mancat 30 ml de lapte,pe care tocmai l-a vomitat .Ciudat s-o vad asa,ea nu a vomitat aproape deloc nici cat era bebe mic.Sper sa nu fie nimic.Va tin la curent.

Bujo felicitari pentru dintisor!Ce frumos canti

Narcisa multumesc ca te gandesti la noi,nu e problema ca nu ne-ar da deloc,doar ca ne dau prea putin...si nu avem suficient avans.

Mai am de recuperat dar trimit asa pe portiuni ca la un moment dat vine sotul si are treaba la calc

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Profa, la multi ani!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

profa la multi ani si la multi bani!sanatate fericire ...si tot ce iti doresti!

mihaita iepuras!uraaaa! cris

carmenela va tin pumnii! Doamne ajuta!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marina, HELP! I-am luat la Maya tzarc din plasa. Stiu ca tu ai pus un link cu niste inele pentru patutzurile din plasa. Tzarcul are niste chestii ca niste popice, de care trebuie sa apuce ca sa se ridice, dar as vrea si niste inele, ca mi se par mai usor de manipu lat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

carmenela e deja la spital cu fata, incep sa o pregateasca. I-am transmis ca suntem alaturi de ea in gand si rugaciune. Va multumeste din suflet! As vrea sa fiu cu ea... Stiu ca incep momente groaznice...Imi trimite sms cand intra fata in operatie. Eu sunt acasa pana la ora 12 ora romaniei, cui transmit ce si cum? Un pm cu un nr de telefon pls!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput