Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
nina,te rog frumos nu ma speria.da, pot sa am si eu gemeni, dar ar fi chiar culmea.adica ma gandesc ca e mica posibilitatea ca 2 surori sa faca amandoua gemeni.desi nu este exclus, dar nu vreau sa ma gandesc, iar asta nu o voi stii pana nu imi confirma doctorul.sper sa nu.
.poate daca ar fi fost prima oara 2 si sa scap da, dar acum si cu razvan care e argint viu
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie nina,te rog frumos nu ma speria.da, pot sa am si eu gemeni, dar ar fi chiar culmea.adica ma gandesc ca e mica posibilitatea ca 2 surori sa faca amandoua gemeni.desi nu este exclus, dar nu vreau sa ma gandesc, iar asta nu o voi stii pana nu imi confirma doctorul.sper sa nu. ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Adriana..ai trecut de 33 de ani?Ai gemeni in analele familiei?Sora ta are gemeni?Atunci poti sa te sperii...
Pusici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
nastasie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana68
Adriana..ai trecut de 33 de ani?Ai gemeni in analele familiei?Sora ta are gemeni?Atunci poti sa te sperii... Pusici! ![]() Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa |
ana, nu am trecut de 33 ani
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
Ana68 spune:
Adriana...io cu doi si am spus mai demult ca as demisiona din functia de mama,
dar cu 6+8.....brrrrr!
Orice ar fi si cum ar fi,sa fiti sanatosi,asta e important!
No,scorpiute...sa aveti o zi cat mai buna...
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Eu am inteles ca mama aceea cu 6+8, i-a facut cu tratament, nicidecum in mod natural si chiar s-au iscat discutii ca acum asteapta ajutor de la stat.
Adriana, cum zici si tu, gena pt. gemeni o fi plecat la sora ta. Nu vreau sa te speri, dar nu se stie niciodata. ![]()
Chiar, Ana, tu ai surori gemene. Este ereditar in familia voastra sau un caz izolat ?
La noi, bunica materna a avut gemene dar intamplator, caci nimeni nu a mai avut pana atunci sau de atunci.
Celelalte scorpiute, ce faceti, pe unde sunteti ?
O zi cat mai faina, tuturor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
da, nina, inseminare daca nu ma insel.dar am inteles ca totusi nu trebuia sa-i lase pe toti, dar nu stiu exact care a fost cauza de i-a pastrat pana la urma pe toti.
am vazut mailul de la tine, iti raspund tot pe mail.
deci mi-ar fi placut sa fie de la inceput 2 nu acum dupa ce il am si pe razvan.mi-ar fi greu va dati seama.mai ales de spatiu imi fac probleme.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Nina,la noi nu stiu foarte bine cum a fost cu gemenii...Din cate imi amintesc eu,din ce povestea mama mea(dar e tare de mult si nu mai sunt sigura de acuratetea povestii),spunea ca o matusa din partea mamei ei,a bunicii mele,ar fi avut gemeni.
Cert este ca mama a avut pe surorile mele gemene la 34 de ani...nu stiu daca matusa aia a ei a avut vreun aport in treaba asta sau nu,insa banuiala mea este ca ori Alexandru,ori Luana sunt pasibili de gemeni.
Tot asa si copiii surorii mele.Si cel mai multa ma gandesc la Alexandru ,care are bunica,pe mama mea,care a facut gemeni,vorbim aici de surorile mele,iar din partea celeilalte bunici,adica soacra mea si mama tatalui lui Alexandru,bunica de la Constanta,care doua surori gemene si ea,deci strabunica lui Alexandru a avut gemeni....asa ca Alex a puso,mai pe romaneste....![]()
![]()
Album pi casa
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
ana, si eu cred ca Alex a pus-o pe romaneste dar si tu.ca vei fi bunica de gemeni
.atunci ce o sa faci:dai demisia de bunica?
lasa sa fie ei sanatosi.
eu astept sa vad cand plec pana la bucuresti cu razvan la un control la dinti, ca mi-a gasit dr de aici un pedodont bun la bucuresti.ca in functie de asta sa-mi fac si eu programare la dr.sora-mea zicea ca ea la 4 luni a fost la eco si i-a zis de atunci ca sunt 2.nu mai tin minte, dar mi se pare totusi cam devreme ori bate sora-mea campii.o fi imbatranit si o fi uitat.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Adriana....ooooo...si-i face,si-i creste...da banu',avem grija...
Pai doar nu ies la pensie si ma reprofilez pe crescut nepoti?!Cand ies la pensie o sa ma prinda poate doar iarna in Romania,in rest am sa calatoresc,sa vad lumea....ca o sa am timp garla...
Ma rog,io asa mi-am propus,acuma ramane sa se si poate indeplini...![]()
Album pi casa
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
ana, asa si zicea si mama.si tot nu a iesit la pensie si sa vezi um impingea carucior dublu la sora-mea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan