Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Gabriella, condoleante, Dzeu sa-l odihneasca pe tatal tau si tie sa-ti dea putere! Suntem alaturi de tine.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fete minunate !
Gabriella, imi pare tare rau ! Sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar voua sa va dea putere si tarie sufleteasca sa treceti peste aceasta imensa pierdere !

Am reusit sa pun pozele in seara aceasta. Le gasiti, aici, fetelor !
Alerg la casuta noastra, ca se face tarziu. O seara si o noapte linistita, va doresc, fetelor ! Pe maine !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La cererea "publicului"....
Asa aratam noi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nina...studiem pozelele...multam' ca ti-ai facut vreme!

Dodolicoooooo...ce rotunjoare sunteti!Ptiui sa nu va fie de deochi...dragelor!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Gabi, condoleante!
multa putere sa treci peste necazul asta! pasteaza-l in sufletul tau pentru totdeauna, acolo el va ramane mereu

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor

Va poftesc cu drag la si .

Astrele

Este o zi calma in care toate lucrurile merg de la sine. Esti foarte entuziasmata de proiectele in care esti implicata si simti ca esti pe drumul cel bun.

In ritmul asta, pana la sfarsitul lui martie vei avea parte de o avansare considerabila pe plan profesional.

Gasesti oportunitati de profit din absolut orice si iti este foarte clar ce decizie sa iei.

Spre seara mergi la un salon de masaj. Vei fi revigorata si in forma maxima pentru a te distra in weekendul urmator.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna minunatelor

Va poftesc cu drag la si .

Astrele

Este o zi calma in care toate lucrurile merg de la sine. Esti foarte entuziasmata de proiectele in care esti implicata si simti ca esti pe drumul cel bun.

In ritmul asta, pana la sfarsitul lui martie vei avea parte de o avansare considerabila pe plan profesional.

Gasesti oportunitati de profit din absolut orice si iti este foarte clar ce decizie sa iei.

Spre seara mergi la un salon de masaj. Vei fi revigorata si in forma maxima pentru a te distra in weekendul urmator.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

pfffuuuuiiii, macar de ar fi asa azi, ca m-asteapta o zi cumplita !!!!
Drept pt care-s matinala la birou (am sosit de la 8 !!!!!!!!) si tare mi-e ca ma apuca noaptea. Asa ca va pup in grup organizat ,va doresc o zi frumoasa cu spor la treaba!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, fete minunate !
Cum sunteti, azi ?
Mina, spor la treaba si o zi usoara, totusi ! Poate se adevereste ce scrie-n stele.
Ana, multumesc pt. comentarii ! Tare imi mai plac !
Si, da, la 12 ani, e aproape cat mine ! Dar eu sunt si cea mai mica(la inaltime) dintre surori.
Gabi, ce-mi place poza cu buline ! Eu zic, ca mai multe kg sunt la burtica, ca in rest arati super ok !
Si Bodo ce mandru scrie el, lectiile ! Bravo, Bodo ! Mult succes in continuare !
Monica, ce faceti, cum sunteti ?
Adriana, plutesti pe un nor roz bombon ? Stii, ma gandeam ca s-ar putea sa ai si tu....gemeni, nu ?
Mira, voi ce faceti ?
O zi cat mai faina, fetelor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele...

Mina,spor la treburile alea multe...O avertizare:vezi ca nu iti face nime' statuie ca dai pe branci de treburi...sti tu!
Nina...am admirat pozicile...tortul ala m-a dat gata...baleam la greu...Sa sti ca nu sunt extrem de uimita ca Medi e cat tine,ca am vazut ca toti copiii de generatia lor sunt asa,mai dezvoltati.Cred ca ai vazut la stiri despre copiii aia doi care au fugit de acasa cu masina parintilor,unul din ei are 13 ani si arata...uau!,de 20...adica la 13 ani are deja 1.84 inaltime si aproape 100 kile...Si Alexandru e inalt,nu stiu daca iti poti imagina cat,ca pe el nu l-ai vazut,insa pe mine da...ei inchipuie-ti ca Alexandru mai are un lat de palma si e la aceeasi inaltime cu mine.Si eu am 1.74.
Sa fie sanatosi...asta e important!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput