LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)
Raspunsuri - Pagina 14
grati.ela spune:
"La multi ani!" uram domnisoarei Laura si tanarului Ralph!
Dana, prietena mea repeta ecografia la Pop (dupa parerea mea cel mai tare ecografist pt burtici din Bucuresti.
Alina multa sanatate! Uite, prietena mea a facut acum 3 ani rezectie de col si acum da sa nasca.
Dudu a facut vaccinul azi si peste 2 luni ror-ul. Dr mi-a zis sa-l intarc...are 8800gr/75cm. Mi=e tare greu sa iau o decizie...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
irlandeza spune:
Salutare lume.....
Nu am mai intrat de multisor....lipsa de timp.
Am de recuperat cateva capitole, dar mai intai sa va spun ca la 13 luni Alexia are 12 kg si 84 cm. Este peste greutate si peste lungimea celor de varsta ei.
Hai ca revin imediat.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Alinush, si multumesc pentru urari!Il iubesc pe Luca al tau...are o inima mare, in care mami e pe primul loc, e un dulce. Dar e un copil care nu numai ofera dragoste, dar are si foarte multa nevoie sa fie iubit. Un sufletel sensibil si deosebit! Fetele, am niste tentatii pentru voi (stergeti spatiile): Haine frumoase, mai ales de petrecere: www. boohoo .com Preturi bune la: gimnastica acvatica, sauna, piscina: http://www. casavictor. ro/ro/sport.php la tratamente de infrumusetare: http://www. modelare-corporala. ro/index.html Si pt piticei, au mari reduceri la www. mytoys. de O intrebare: ca si carut sport, vi se pare ok asta? Mie imi place ca e usor si are portbagaj, dar oare nu e prea jos? http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=6C_5_NyIDBP4_JUE4CuZ9N2CRyv28js9LSA=?ProductSKU=de_DE-1702736 Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
FFF faine. Am comandat si eu
Abia astept!!!
Fetelor care e mailul comun?
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
creata2008 spune:
Ai nostri-s de-un leat!! Mariuca are 8.800 si 76 cm!!! 
Da, si eu la Pop!! Pe 8 mai! Si eu cred ca e cel mai tare!
| citat din mesajul lui grati.ela Dana, prietena mea repeta ecografia la Pop (dupa parerea mea cel mai tare ecografist pt burtici din Bucuresti. Dudu a facut vaccinul azi si peste 2 luni ror-ul. Dr mi-a zis sa-l intarc...are 8800gr/75cm. Mi=e tare greu sa iau o decizie... |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
nemary spune:
| citat din mesajul lui grati.ela "La multi ani!" uram domnisoarei Laura si tanarului Ralph! Dana, prietena mea repeta ecografia la Pop (dupa parerea mea cel mai tare ecografist pt burtici din Bucuresti. Alina multa sanatate! Uite, prietena mea a facut acum 3 ani rezectie de col si acum da sa nasca. ![]() Dudu a facut vaccinul azi si peste 2 luni ror-ul. Dr mi-a zis sa-l intarc...are 8800gr/75cm. Mi=e tare greu sa iau o decizie... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
eu pe Daria am intarcat-o pe la 7-8 luni si la 1an are 8900gr si 71 cm. asa ca...nu cred ca are prea mare legatura. si in plus ea a mancat foarte bine si fructe si legume de cand am inceput diversificarea
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui godzila Fetelor care e mailul comun? Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() POZE |
Mail-ul comun e: zuzele2008@yahoo.com il gasesti si pe prima pagina.
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , 
de jos - 28.01.2009 ,

de sus - 04.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
Laura Ioana spune:
Ramo
Rox
chiar ca nu-s scumpe! Ce-mi place bicicla lui Ravi
Are si "prelata", acoperis sau cum ii zice, ca am un lapsus
Imi place mult si e tare ieftina!
Mari
bine ai revenit! Ptiu sa nu o deochi ce masuri are puiul tau!
V-am pupat si noapte buna, fara plansete si fara bolnaviori!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
EliaElia spune:
Multumim mult pentru urari si dorim si noi tuturor clopoteilor la fel!!Am citit putin in diagonala si mi-a ramas in cap ca intreba cineva(LauraIoana?) despre legume congelate. Eu i-am dat spanac cu ou si fasole verde la abur. Spanac i-am dat portie intreaga, fasole si-a luat ea de la noi si a mancat doar cateva(2-3) bucati.Am vazut ca stancutza intreaba de uitatul pe sub tricouri. Inseamna ca e sociabila Sofia, Laura e foarte circumspecta cu lumea, in cel mai fericit caz le da cate o jucarie in semn de prietenie maxima. :)Am vazut si linkul despre pufuleti, eu nu i-am dat deloc, in primul rand pentru ca nu stia sa mestece si mi-era sa nu se inece.Nu am de gand sa-i dau curand dar fatza de alte minuni pe care le mananca astia mici, gen iaurt colorat roz cu arome de fragi si mure cred ca nu e chiar cel mai "criminal" aliment.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Ioanact spune:
Va trimit o problema de matematica. O puteti rezolva??![]()
Iata o problema reala de matematica de clasa a V a pe
care nu au rezolvat-o multi adulti.
Intr-un autobuz sunt 7 fete.
Fiecare are cate 7 rucsaci.
In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari.
Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea.
Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in
autobuz?
(nu e nici un raspuns "la misto" de genul
"autobuzul nu are picioare", ci chiar e o problema
de pur calcul matematic si putina logica).
Succes!!!
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , 
de jos - 28.01.2009 ,

de sus - 04.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA

Laura