Teama de responsabilitate

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca e bine sa arati cu degetul stiinta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

'Serafiotti, sper sa fii la fel de eficienta si in ajutorul concret pe care il oferi Anielei, pe cat esti acum de virulenta si patimasa in mesajul ce se vroia initial a fi un compliment.'

Mingea deja nu mai e in terenul meu. Am participat cu ce am putut, acum Aniela hotaraste ce idei/informatie poate si doreste sa foloseasca. Mie doua pagini de link-uri cu institutii care ar rezolva sau ar duce la rezolvarea unora dintre probleme mi se par ajutor destul de 'concret'; tie nu?

La cunostinte am hotarat sa apelez doar daca sora Anielei ar ramane fara job. Acum are unul, si sa speram ca il va pastra.

'Daca nu ai stiut pana acum, poti sa faci un compliment unei persoane fara a mai face atatea comparatii si a incarca negativ un text.'

Multumesc, stiam. Incredibil, alegerea contextului ramane insa a mea.

'Felicitari oricum pt toate ideile bune si dorinta de a ajuta.'

Multumesc. Imi doresc, ca si voi, ca cele doua surori sa depaseasca aceasta perioada grea.

'Mianna, daca tot iti place de Happy_in_To sper ca ai inteles ce a scris ea. Ea nu a intervenit pt ca s-ar fi simtit vizata, ci pt a spune : Nu este frumos sa arati cu degetul stiinta sau nestiinta unora. '

O respect pe Happy_in_To si ii respect si mesajul. Din pacate, in procesul transmiterii lui a sugerat ca nu as fi (destul de) toleranta, ca as fi incalcat regulamentul si ca as fi vorbit de mamici 'analfabete'. Or eu nu cred ca aceste lucruri sunt adevarate, drept care am hotarat sa intervin. Vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Serafiotti, eu doar am spus ca se poate si altfel : sa transmiti un mesaj frumos prin cuvinte frumoase. Modul in care transmiti un mesaj e foarte important, altfel risti sa se piarda pe drum si sa ajunga complet deformat la destinatar. Desigur, e alegerea ta...

A doua parte a mesajului meu era adresata Miannei.

Toate cele bune si sa speram ca Aniela si sora ei vor scrie o poveste frumoasa.

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

A doua parte a mesajului meu era adresata Miannei.

si mianna iti raspunde - din pacate in fraze mai concise decat Serafiotti: nu-i frumos, poate, dar e util. iar fara aratatul cu degetul, experienta imi arata ca nu prea merge - miile de posturi scrise corect n-au ca efect corectarea greselilor.

una din amintirile mele din clasa intai e fraza:

Ea ia cartea pe care i-a dat-o.

mama statea langa umarul meu si ma urmarea. nu mi-ar fi placut s-o vad ca ezita, sau sa-mi fi zis sa pun cratima intr-un loc gresit.

nu mi-ar fi placut sa vad ca una din fetele care a parasit tara in urma cu multi ani si care doreste sa-si invete copiii limba materna, ii invata sa scrie "sant". de la asta s-a nascut o frumoasa prietenie, chiar daca "nu-i frumos", conform forumului.

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna
una din amintirile mele din clasa intai e fraza:

Ea ia cartea pe care i-a dat-o.

mama statea langa umarul meu si ma urmarea. nu mi-ar fi placut s-o vad ca ezita, sau sa-mi fi zis sa pun cratima intr-un loc gresit.

ce evoluata erai in clasa I-a , eu imi aduc aminte ca faceam bastonase, liniute, abia invatam alfabetul. Dar daca tu stiai deja sa scrii, sa citesti si sa pui cratima corect poate trebuia sa te duca mama ta la MENSA.

No offence, dar ati cam deraiat de la discutia initiala si nu cred ca asta o ajuta pe aniela.

Aniela imi pare rau ca nu am ce sfaturi sa iti dau, dar iti urez multa bafta si multa putere sa o "cresti" si sa o ghidezi pe sora ta pe calea cea dreapta. Dar nu uita ca tu ii poti arata calea, o poti sustine, dar nu o poti obliga sa o urmeze, numai pentru ca acea cale este dreapta.

Faci un lucru mare, nu uita asta. Cand se va maturiza va intelege si ea acest lucru

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

ce evoluata erai in clasa I-a , eu imi aduc aminte ca faceam bastonase, liniute, abia invatam alfabetul. Dar daca tu stiai deja sa scrii, sa citesti si sa pui cratima corect poate trebuia sa te duca mama ta la MENSA.

chiar si pe-atunci stiam ca se zice clasa intai. dap, tot de la mama. si Ana avea mere - nu numai la MENSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:

Citat:

chiar si pe-atunci stiam ca se zice clasa intai. dap, tot de la mama. si Ana avea mere - nu numai la MENSA

it's more important to be nice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

it's more important to be nice

not trying to be important, either

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:

mea culpa, ai dreptate ( oare de ce am editat eu, ca scrisesem "clasa I")
No asta este, cand ma dau mai rotunda decat sunt, dar cu amestecul de franceza, engleza si romana cu care jonglez zilnic nu ma mir ca fac greseli de genul asta.
Tot nu vad aportul tau constructiv la subiect (decat ceva de genul celor mai putin "culti" ca mine)

Happy

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

mea culpa, ai dreptate ( oare de ce am editat eu, ca scrisesem "clasa I")
No asta este, cand ma dau mai rotunda decat sunt, dar cu amestecul de franceza, engleza si romana cu care jonglez zilnic nu ma mir ca fac greseli de genul asta.
Tot nu vad aportul tau constructiv la subiect (decat ceva de genul celor mai putin "culti" ca mine)

aportul meu cam seamana cu cel al postului pe care tocmai l-am citat incepuse cu "off topic", la fel ca si paragraful caruia-i raspundeam, iar in continuare, obisnuiesc sa raspund cand mi se adreseaza cineva direct

Mergi la inceput