Teama de responsabilitate
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
Aniela, ce ai mai facut?Ai intalnit-o pe sora ta?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
aniela23 spune:
Fetelor, a ajuns. Suntem amandoua f obosite, va dati seama ca nu am dormit azi noapte. Am fost cu ea si i-am cumparat lucruri esentiale de imbracat si ingrijire. Ne pregatim sa sunam acasa sa dam vestea la toti.Simt ca de acum incepe greul, trebuie sa me interezes care sunt conditiile in care poate sa ramana in Anglia. O sa scriu mai mult deseara sau maine, avem atat de mult de vorbit, sunt ani de zile de recuperat.
Multumesc pt tot suportul acordat.
pepene spune:
Aniela, ma bucur nespus.
Trebuie neaparat sa ii anunti acum pe cei de acasa? Eu zic ca mai poate astepta pana faci un plan de actiune in caz ca ei vor "ataca". Nu te pripi, zic eu.
Chuny spune:
Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai grija sa nu te trezesti cu nea caisa la usa! la cat e de nebun ...
in locul tau eu nu as anunta familia asa rapid ... mai bine le spui ca te-a contactat sora ta si te-a anuntat ca e in siguranta in Bucuresti ... macar pana va adunati si voi gandurile putin si inainte sa inceapa taica-tu si nea caisa sa faca presiune si sa va strice planurile.
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
pepene spune:
Sibylle, gand la gand cu bucurie. Nici eu nu cred ca e bine sa anunti acum familia. Mai asteapta pana te gandesti bine, Aniela.
Chuny spune:
Pepene, gand la gand !
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
devoska spune:
Bravo, aniela! Ati reusit!
Poate nu ar fi asa bine sa anuntati pe toata lumea unde e sora ta, sa nu te trezesti cu nebunu' la usa. Mult succes pe mai departe. Sa aveti o viata frumoasa. Mai scrie cand ai timp.
Edit:
Hai ca toate ne-am gandit la acelasi lucru si am scris in acelasi timp.
anyella spune:
E majora,nu? Macar ca virsta.Ea trebuie sa anunte,daca considerati ca e necesar.Eu zic ca un simplu SMS,acum,in situatia aceasta,e suficient.Trimis tatalui vostru de ea.Trebuie dovedit ca e o persoana responsabila si care numai cedeaza.
Doamne ajuta sa fie bine,sa reuseasca sa se integreze.Succes.
Tashi
szivarvany spune:
Ma bucur nespus de mult ca sunteti impreuna.
NU suna pe nimeni, vedeti-va de ale voastre
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)