Teama de responsabilitate
Raspunsuri - Pagina 9
Deianira spune:
Of, Aniela, din pacate e foarte departe de Timisoara. Roag-o pe verisoara ta sa o trimita pe C la o prietena a ei de incredere pana o duce la aeroport, eventual sa mearga insotite la aeroport dimineata, sa nu le vina ideea tatalui si nebunului sa o caute si acolo .
IonescuOana spune:
Aniela, am vazut acum continuarea topicului si ma rog si-ti tin pumnii sa fie totul bine! Asta sa-ti dea curaj si incredere, sa vezi ca eforturile tale de la inceput nu au fost in zadar, au fost ca o samanta care a rasarit incet-incet... Doar ca trebuia sa-ti schimbi putin stilul de actiune
Am urmarit si atunci stirile care spuneau despre zeci de persoane blocate pe aeroportul din Lutton, si ma gandeam ce situatie, spuneau ca nu au mai fost asemenea ninsori de cativa ani bunicei...
Bafta! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele pe care il meriti!
aniela23 spune:
M-a sunat tata, suparat foc pe mine pt ca din cauza mea nu isi termina fata scoala (sub prezumtia ca ea a plecat de la nebun la sfaturile mele). Cum de nu vede cat de anormala era situatia si cat de bolnav psihic e omul ala, orice alta persoana care il cunoaste imi spune ca imi compatimeste sora, ca este clar ca o sa o imbolnaveasca mental si pe ea.Ce fel de parinte e tatal meu de nu vede lucrul acesta. Nu m-am putut abtine si i-am zis ca a esuat ca parinte si ca daca ar fi avut grija de ea dupa ce a murit mama nu s-ar fi ajuns aici. A inceput sa planga :(((. Ma simt teribil, stiu ca si lui i-a fost foarte greu sa ramana vaduv cu o fiica de care nu a stiut cum sa aiba grija.Nu stiu ce-o sa se intample, nici macar nu stiu daca sora mea o sa fie fericita aici. Eu sunt in Anglia de 6 ani si tot ma apuca dorul de Romania, mi-e teama ca o sa fie nefericita.Ma sperie faptul ca sunt singura persoana de care o sa depinda, o sa vina intr-un mediu complet strain iar eu o sa fiu singura persoana pe care o cunoaste.Doamne, oare ce-o sa se intample ?
Dimineata ma duc sa o iau de la aeroport, va scriu cand ajungem amandoua acasa (de data asta chiar sper sa fim amandoua!!)
Chuny spune:
Doamne ajuta sa aiba curajul de a urca in avion. Sper sa vii cu vesti bune maine.
Oricum e mare lucru daca a plecat din proprie initiativa, inseamna ca nici ea nu se simte bine prizoniera ... daca ar avea putere sa mearga pana la capat ar fi minunat !!!
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
chimere spune:
Aniela, Dumnezeule, ce poveste! Mai ceva ca-n filme! Asteptam cu nerabdare sa ne spui ca sora ta a ajuns cu bine la tine, da-ne vesti!
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniela23 M-a sunat tata, suparat foc pe mine pt ca din cauza mea nu isi termina fata scoala (sub prezumtia ca ea a plecat de la nebun la sfaturile mele). Cum de nu vede cat de anormala era situatia si cat de bolnav psihic e omul ala, orice alta persoana care il cunoaste imi spune ca imi compatimeste sora, ca este clar ca o sa o imbolnaveasca mental si pe ea.Ce fel de parinte e tatal meu de nu vede lucrul acesta. Nu m-am putut abtine si i-am zis ca a esuat ca parinte si ca daca ar fi avut grija de ea dupa ce a murit mama nu s-ar fi ajuns aici. A inceput sa planga :(((. Ma simt teribil, stiu ca si lui i-a fost foarte greu sa ramana vaduv cu o fiica de care nu a stiut cum sa aiba grija.Nu stiu ce-o sa se intample, nici macar nu stiu daca sora mea o sa fie fericita aici. Eu sunt in Anglia de 6 ani si tot ma apuca dorul de Romania, mi-e teama ca o sa fie nefericita.Ma sperie faptul ca sunt singura persoana de care o sa depinda, o sa vina intr-un mediu complet strain iar eu o sa fiu singura persoana pe care o cunoaste.Doamne, oare ce-o sa se intample ? Dimineata ma duc sa o iau de la aeroport, va scriu cand ajungem amandoua acasa (de data asta chiar sper sa fim amandoua!!) |
De ce te mai gandesti la asta acum? Primeste-ti sora, fii alaturi de ea; ea te are pe tine, dar tu pe cine ai avut cand ai ajuns in Anglia? Pe tine te-a tinut cineva in brate, n-ai fost singura printre traini?
Fii tare, ajuta-ti sora sa treaca peste toate, incurajeaz-o, gaseste-i o preocupare,sa lucreze undeva, sa faca ceva, ocupa-i timpul in mod placut si totul va fi bine. Cand se va simti respectata si pretuita, va capata incredere in ea si nu va mai vedea viata in negru. Tot ce a trait pana acum va deveni un vis urat. Nu mai gandi pesimist, nu face bine nimanui... Curaj, sunteti pe drumul cel bun!!!
Dar trebuie sa ai si tu incredere ca veti reusi.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
NicoletaB spune:
aniela, asteptam vesti bune!
Da, Doamne ca cele 2 surori sa fie azi impreuna pe teritoriul Angliei!
zepellina spune:
Mult noroc sa ajunga cu bine sora ta.
Este important ca a luat singura decizia, numai asa reusiti. Sunt multe persoane care au plecat in strainatate fara sa cunosca pe nimeni, macar ea te are pe tine, nu te mai gandi o clipa ca nu reusesti. Impreuna o sa reusiti. O sa se angajeze , o sa se simta utila si apreciata.