Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara.

fetii ii iese di dintele celalalt de sus, ca dupa baie, mi-a urlat pana a ragusit. i-am dat nurofen si am masat cu gel d-ala de gingiute, dar degeaba. acu doarme, dar nu vrea sa pape nimic. o sa-i dau la noapte cand s-o trezi, fac o exceptie.

Nicole, multumesc pt reteta, o sa fac si eu ca e usor.

vad ca v-au placut pozele poate asa nu se mai invata fata in patul mare...

sunt cam chioara de somn. abia scriu. aerul tare de la tara m-a cam obosit. va pupez si va urez noapte linistita. ma culc

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ia uitati ca face baiatul meu cand mami vine de la piata si lasa toate sacosole jos ca sa se descalte aici.

Simoncip - uite cateva poze cu pantofii mei incepand de aici . Au tocul mic, insa pe mine ma avantajeaza ca sunt inalta, am 1,73 si sunt foarte comozi. Mie mi-au placut foarte mult pentru birou. Eu am cautat in mall vitan si au singurii gasiti pe placul si nevoile mele.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor am o prietena care comanda de aici http://www.rangali.ro/home.php produse organice pentru ea. Le foloseste de ceva timp si este multumita.
Am vazut ca are si pentru bebei.
Voi ati folosit asa ceva ca pe mine ma tenteaza. Sunt fara parabeni....

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Fetelor am o prietena care comanda de aici http://www.rangali.ro/home.php produse organice pentru ea. Le foloseste de ceva timp si este multumita.
Am vazut ca are si pentru bebei.
Voi ati folosit asa ceva ca pe mine ma tenteaza. Sunt fara parabeni....

Poze
Evolutie David

Le poti lua la aceleasi preturi de la magazine bio precum leacul sau pukka food. Nu le gasesti chiar pe toate dar e mai bine ca le vezi. Eu am comandat de pe site-ul Sauber Shop si unele expirau in 2 luni. De atunci le iau din magazin.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am zis inainte ca ii iasa Victoriei 1 dinte de sus! Noooo! Ii iasa vreo 3-4, e gingia sus toata alba, saracuta printesa mea mica. E taaare cumintica, sufletelul meu!
Aici http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5300189641966313586 e o poza cu noi in avion si dupa sunt vreo 2 cu bunicul meu si stranepotii.

Va pup pe toate, pana nu mi se arde gaina-n cuptor si mai mancam cartofii goi!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Am zis inainte ca ii iasa Victoriei 1 dinte de sus! Noooo! Ii iasa vreo 3-4, e gingia sus toata alba, saracuta printesa mea mica. E taaare cumintica, sufletelul meu!
Aici http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5300189641966313586 e o poza cu noi in avion si dupa sunt vreo 2 cu bunicul meu si stranepotii.

Va pup pe toate, pana nu mi se arde gaina-n cuptor si mai mancam cartofii goi!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

E prima oara cand ma uit la pozele voastre... Sunt superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alea de la botez... Sunt bestiale! N-am vazut o rochita mai frumoasa. E frumoasa rau fetita ta!!!
M-am uitat acum prin toate pozele de pe conturile comune. Am vazut asa multi dintisori... Zboara timpul...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

NICOLE

Citat:
eu fac asa branzica: iau lapte zuzu 3.5 % grasime, il fierb pe tot initial . Dup ace se raceste putina 500 ii pun in frigider, iar peste cealalta jumatate pun 3 linguri mari pline cu smantana 20% grasime si il las la bucatarie . Toate astea se intampla seara. A doua zi dimineata laptele se prinde si se face ca un iaurt . Il pun pe foc pana clocoteste si se taie, parca e o maioneza stricata…. Il las 15 minute sa se raceasca si apoi il pun intr-o strecuratoare de ceai mai mare si il las 20-30 minute. Si gata branzica. Poti opri zer sa pui peste branzica daca ti se pare prea uscata. Eu ii servesc branzica cu un borcanel de iaurt…. Sau cu fructe. Este delicioasa, mai mananc si eu. Aaaa si imi ajunge pt 2 seri cele 500 ml. Poti sa faci si mai multa o data sis a o pastrezi 4-5 zile, insa eu nu am nici sita nici tifon mai mare…

eu nu am dat inca branza si as vrea sa stiu care e diferenta intre branza cumparata si branza facuta in casa.
Stie cineva vreo explicatie mai stiintifica ? voi faceti toate branza in casa?
aici nu am vazut branza speciala pt bebelusi ,doar iaurturi speciale facute cu lapte adaptat..dar branza nu am vazut si nu stiu de ce nu e,poate ca ei nu dau la bebelusi deloc.
ma gandesc daca sa ii dau sau nu,si la cate luni..
si daca e necesar sa facem branza asta sau e acelasi lucru daca i-am da iaurtul amestecat cu laptele si cu smantana...Care e rolul branzei?
laptele asa datnu ar fi bun din cauza proteinei de vaca,nu? inprocesul asta se "omoara" ceva?

hahaaaaaaaaa a furat paineaaaa pazeaaa !!
PANtOFII sunt SUPERBI !!! mor dupa stilul asta ! gasisem si eu ceva asemanator,mor dupa bareta,dar aveau botul scurt,adica se cam vedeau degetele..nu stiu cum sa zic,nu acoperea bine piciorul..mie aia asa scurti nu imi plac,dar astia au botul exact cat trebuie. mor dupa ei !!!de curiozitate,cat costa?

MICAELA-plimbaretilor,sunteti frumosi !

CADINA-asa rau imi pare ca treci prin durerea asta...Nu pot sa inteleg cum un tata poate sa vina in vizita la fiul lui dupa doua luni jumate,mai ales acum cand e asa mic si creste vazand cu ochii..nu inteleg cum poate sa doarma fara sa fie cu gandul la el,cumpoate sa se trezeasca si sa se uive in oglinda..
Inteleg orice l-ar fi dus la situavia de fata,nimeni nu e obligat sa stea langa nimeni,dar ar fi putut sa isi vada copilul mai des...Una e sa uiti femeia pe care ai iubit-o,si alta e sa iti uiti propriul copil ! Dumnezeu e sus si le vede ..

DESIREE-daca tot ai pus poze,m-am delectat cu toate pozele voastre superbe! mai ales cele de la botez,ce rochie frumoasa a avut !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de felicitari!
Am vazut pozici frumoase de la Iulia, de la Nicole, de la Desiree! Avem niste copilasi frumosi si nazdravani, tare imi place sa vad cum cresc!

Desiree pai am depus actele in septembrie 2007, in decembrie 2008 am avut testul si abia acum in februarie juramantul, deci un an si 5 luni a durat procesul.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Doloress, wow - 1 an si 5 luni! dureaza ceva!
si apropo, mai zici ca Patrick nu doarme! - pai uite ce frumos a dormit el la juramant, printre atatia oameni.

mai Cleo, la ce fese te gandeai tu??

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca dimineatsa

cadina, o imbratisare calda de la mine si piticania mea, si speram ca se rezolva totul repede cu divortul. Si sanatate multa la puiut si insanatosire. Muci o sa ma mai aveti, dar sa speram ca doar muci . Cred ca esti intr-o situatie mai delicata - toate avem un sprijin acasa, chiar daca cu certuri sau cu jumatati de masura - e greu sa ma imaginez cum m-ash descurca fara tati, dar consider ca Dumnezeu ajuta si da putere pt fiecare dupa nevoi!!. Si cand nu e cum vrem noi, sa nu uiti ca Dumnezeu ajuta in alta parte! le imparte el cu masura.
La tine sunt parintii tai, in viatsa, carora le doresc multa sanatate si veselie si sa se bucure si joace cu nepotelul lor!

desiree, aveti neshte poze... suntetsi neste frumoshi, sanatosi si fericiti! Si ce curioasa pitica ai...

nicole, ce s-a infipt fiu-tu in piine ...e nemaipomenit.

aelita: despre branzica:
-o fac in casa ca striu ce pun in ea. Cea de magazin..in ro..nu am incredere. Poate daca ash fi in alte tari, o sa am alta incredere
-dr mi-a recomandat sa o leg cu pastile de calciu. Deci zic ca e imbogatita in calciu fatsa de lapte/iuart/mastana
-o fac proaspata. Adica la inceput o faceam si in 30min era la gura cupilului. Acu fac pt 2-3 zile, dar tinand cont ca cea din magazin tot cam asha are....zic ca tot e mai proaspata a mea
-obishnuiesc cupilu cu alte gusturi/texturi. Compozitia e din aceleasi produse care le mananca regulat, dar textura e mai ineccacoioasa, si de aceea amestec cu fruct - si le mananaca parca mai bine pe amandoua.

cam astea sunt ideile mele despre.

adriana_78, iar matinala??? da si tu o cafea, daca tot te-ai trezit . Ca nici io nu beau cafea...de muulti ani m-am lasat. In timpu sarcinii mai puneam o guritsa, la firma, in lapte, ca adormeam pur si simplu cu capul pe tastatura.
te trezesc cupiii asha devreme?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput