Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

va invit aici, c-avem capitol nou

edit: am pierdut mugurashu....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor scumpe si va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate.
L-a dus taica-su ieri la Medlifeul de pe Grivitza, rosu in git, amigdalele foarte inflamate, dar fara puroi. I-a dat o lista intreaga de medicamente si antibiotic..dar eu i-l introdusesem deja, asa ca...Ne-a schimbat si aerosolii...deja vad ca e mai bine. Doamne Ajuta!.Oricum, m-am temut sa nu fie vreo molipsitoare si eu ii bagasem antibioticul...

Elenuca, scumpa si noua ne e tare dor de voi. Ieri l-am lasat la mama pe david si eu mi-am facut de cap in Mall, apoi afara...de la 10 jumate, am venit la 4 acasa. Cu pauza de Mall si pauza de vreo ora la mama acasa sa-l verific pe David.Cuscra draga, cit am stat prin parc m-am tot uitat dupa voi. Oricum de acum vom avea parte de vreme buna (sper sa fim si sanatosi voiosi) si ne vom intilni muuult mai des de la noi pt voi si pt buni draga de la tzara.
Sismai bine ca n-ai venit ieri, ca a fost cam tevatura cu David...Plus ca vad ca si mati are ceva mucisori acum (ieri lingea masca de aerosol care abia fusese folosita de David) Nu stiu cum a reusit sa puna mina pe ea, ca eram la bucatarie si Cip cu ei in patul mare (desigur el mai mult cu okii in tv)
Nicole, vaaai ce mincacios ai tu acolo, bine ca l-ai imortalizat , ca e memorabil. Foarte misto pantofii si exact culoarea care-mi trebuie mie. Din pacate ieri in Mall am gasit unii misto la Otter, reduci de la 3 mil jumate la 2 mil, cu toc mai inalt si mai grosut si piele lacuita combinat cu piele intoarsa. Cu un pic de efort merg si ei la costumatie...Dc as fi intrat si eu in Leonardo Dar nu-i bai, imi plac si astia...Oricum cu mov e supercombinaie.
Cadina, muulta sanatate, refacere rapida..cit despre divort...nu mai spun nimic, sa-ti dea DUmnezeu putere sa poti merge inainte. Sa stii oricum ca ai multe prietene aici pe forum pe care te poti baza.
Adriana, multam de idea cu feshele( scriu cu sh sa n-o mai tulburam pe Cleo hihi -iar m-ai amuzat)
Doloress, felicitari pt cetateie...cum a adormit el la san, dragul de el, in marea aia de oameni!
Miss, da ai dreptate cu flora. La noi se da biotics, e foarte bun, eu i-am mai facut si cite o cura de 5 zile , 1 plic pe zi lui David...
Va las, merg fuga la biserica, nu-l iau pe Mati ca e o ceata afara...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
eu nu am dat inca branza si as vrea sa stiu care e diferenta intre branza cumparata si branza facuta in casa.
Stie cineva vreo explicatie mai stiintifica ? voi faceti toate branza in casa?
aici nu am vazut branza speciala pt bebelusi ,doar iaurturi speciale facute cu lapte adaptat..dar branza nu am vazut si nu stiu de ce nu e,poate ca ei nu dau la bebelusi deloc.
ma gandesc daca sa ii dau sau nu,si la cate luni..
si daca e necesar sa facem branza asta sau e acelasi lucru daca i-am da iaurtul amestecat cu laptele si cu smantana...Care e rolul branzei?
laptele asa datnu ar fi bun din cauza proteinei de vaca,nu? inprocesul asta se "omoara" ceva?

hahaaaaaaaaa a furat paineaaaa pazeaaa !!
PANtOFII sunt SUPERBI !!! mor dupa stilul asta ! gasisem si eu ceva asemanator,mor dupa bareta,dar aveau botul scurt,adica se cam vedeau degetele..nu stiu cum sa zic,nu acoperea bine piciorul..mie aia asa scurti nu imi plac,dar astia au botul exact cat trebuie. mor dupa ei !!!de curiozitate,cat costa?

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Aelita - nu am nicio explicatie stiintifica pentru branza. La mine a fost "efectul de turma", adica toate prietenele, toti doctorii, prietenele de pe forum recomanda branza facuta in casa. Asa ca am facut si eu branza in casa si o mananca cu mare placere.

Cat despre pantofi, ma bucur ca iti plac, ii am de la Leonarod si am dat 250 ron, adica cam 75 usd...
Si eu am o pereche de pantofi care nu-mi acopera degetele si nu-i mai port.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput