Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Va pupam fete dragi ! Noi nu am prea intrat din motive de bunica de la tara in vizita si de Lizuca nazdravana , a si de iesiri zilnice la plimbare si de cate doua ori pe zi plus treburile casnice...
Va multumim pentru urarile voastre la implinirea celor 8 lunite, ce dragut ca nu ne-ati uitat.
Am vazut multi bebici bolnaviori, uof, le dorim multa sanatate sa se faca bine repede. Pupam Simonel si Mateias scump.Am vazut ca Davidut e bolnavior, multa sanatate ii dorim si sa ne revedem in parc. Noi si astazi am fost in parc , am stat vreo 2 ore (tura a treia pe ziua de azi) si ne-am tot uitat dupa voi, pe urma m-am gandit ca poate nu sunteti in Bucuresti, uf nu mi-am imaginat ca e cineva bolnav.Nu-mi fac griji insa, cuscra mea se descurca in situatii grele . Mi-e dor de voi !

Vai ce de copilasi astazi prin parc, explozie... si mirosea a frezii si a ghiocei, sa juri ca e primavara ! Mare grija de maine fetelor ca se raceste vremea cam brusc.

Noi suntem bine, crestem si experimentam tot felul de mancaruri... mami si-a propus ca de la 9 lunisoare sa incepem sa papam tot ce papa mami si tati- o buna ocazie sa papam cat mai echilibrat si mai sanatos . Mai dificil e cu iaurtul, nu stiu frate cum s-o conving sa pape se stramba de i se fac cute intre sprancene... voi cum procedati?

Ma duc sa-l salvez pe tati ca l-a transpirat spiridusul, e taaare activa si cu chef de joaca. Ii facem balaceala si o impachetam pentru nani.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Simonacip, da -- pt. febra (am citit dintr-o carte f. buna cu stafuri naturiste pt diverse boli) stor zeama de la lamaie si o imbib in niste fese...

Adriana

nu va zic ce am priceput

Iulia, supper pozele de la tsara, iar ce ai gasit tu in pagt la fata, nu stiu cum a incaput, ca la noi ori e patu mai mic, ori ce e de gasit e prea mare.

am fo si noi in parc. Tineretului. in 2 runde, cam 4 ore in total. Prima runda: am alergat , nu sunt atat de atrogfiata dupa sarcina, si apoi am bagat o salata la Cafebeaua actorilor. cu apa plata. Si cartofi prajiti, dar nu cetiti voi asta...
a2a runda - cu 2 consateni de ai mei. Ne-am plimbat, am stat pe banca...

doloress, felicitari pe cartea sfanta din viatsa ta pe care ai dat juramantul.

MissP, saaaalaaata beuufff. Yamy! Pup si ... noapte mai buna!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

doloress, felicitari pt cetatenie! iar petrecerea ta de 16 ani seamana cu petrecerile tineretilor mele (ooofff, maica, ce vremuri departate)...
am mai citit si aventuri din copilarie cu mihaser in rolul principal, am mai vazut si surpriza din patutul mufitzei, am mai citit de dintisori noi, de viitoare posesoare de premergator, dar si vesti triste, cu copii bolnaviori si bunici care nu mai sunt...
si mai vroiam sa spun ca gogoasa nu transpira niciodata la capsor... acum e drept ca-i mai putoare, nu se agita ca alti bebei...
si mai vroiam sa-i spun elenei sa nu-si mai faca griji, ca la cate vitamine si calciu si fier ii dai, nu cred sa aiba copilul vreo problema... dar cred ca, daca tot esti ingrijorata, sa mergi sa-i faci analize, ca o hemoglobina nu-i chiar asa invaziva... si stai si tu linistita

noi zilele astea am profitat de vremea frumoasa si ne-am plimbat: joi in parc vreo 3 ceasuri, ieri in Iasi si azi in Piatra Neamt... ce fain a fost!!!
ma duc sa-i fac baitza si s-o culc...
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIHASER-chiar ca ti-a salvat viata gogoasa aia !!! ce intamplare !!!

DOLORES-felicitari pt cetatenie !!!

IULIA83-eram curioasa ce ai gasit in patul fetei,cand coloooo tareee faza !
frumoase si pozele de la tara,sunteti frumosi toti,mai ales grasunica !

as fi ajutat cu capitol nou,dar iar nu mai stiu parola,user..daca o gasesc scrisa pe undeva ,va anunt.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

iulia suuuper poza cu surpriza din patut!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"La Multe Lunite,Catinca Maria!!!"Sanatoasa,papacioasa si cumintica sa fii la cele 8 luni implinite azi!!!{/red]Se pare ca-i singura sarbatorita a zilei,speeer sa nu fac vreo gafa...

Daaa,fetelor,deci suntem oficial pe [red]mama,credeam ca o zice asa,la suparare,doar,dar toata dupa amiaza a tinut-o asa,spre marea mea fericireeeeee.Cum ii cadea o jucarie,buzitza de jos pliata si incepea..mmmmama...zice intai un mmmm pronuntat si apoi completeaza.Sunt in delir,imi vine sa o mananc.

Miss ai dreptate cu antibioticul,ne-a distrus si flora,scoatem niste tzinte,si inca nu am inceput cu fierul.

fug la baitza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress felicitari ptr. cetatenie. Si eu am aplicat luna trecuta. Te rog, imi spui si mie de cand ai trimis aplicatia cat a durat pana la test si apoi la ceremonie?! Mersi!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Eu am fost la botez astazi, iar bebe a stat cu ai mei. S-au simtit foarte bine,iar la 22 a picat pur si simplu… Mi-a placut foarte mult mancarea de la botez si am cam luat-o pe aratura astazi…

Bebe are funduletul rosu nu stiu de la ce. Sa fie oare de la compotul de mere. Bea cam 1 litru pe zi acum… eu ma gandeam ca poate bona nu il spala la fundulet si de aceea se inroseste, insa astazi a avut mama grija de el, de fapt de joi si vad ca nu e nici o ameliorare in acest sens. Parca Gabitzam mai patise asa? Ce ai facut sa remediezi situatia ? Mercic.

Iulia eu fac asa branzica: iau lapte zuzu 3.5 % grasime, il fierb pe tot initial . Dup ace se raceste putina 500 ii pun in frigider, iar peste cealalta jumatate pun 3 linguri mari pline cu smantana 20% grasime si il las la bucatarie . Toate astea se intampla seara. A doua zi dimineata laptele se prinde si se face ca un iaurt . Il pun pe foc pana clocoteste si se taie, parca e o maioneza stricata…. Il las 15 minute sa se raceasca si apoi il pun intr-o strecuratoare de ceai mai mare si il las 20-30 minute. Si gata branzica. Poti opri zer sa pui peste branzica daca ti se pare prea uscata. Eu ii servesc branzica cu un borcanel de iaurt…. Sau cu fructe. Este delicioasa, mai mananc si eu. Aaaa si imi ajunge pt 2 seri cele 500 ml. Poti sa faci si mai multa o data sis a o pastrezi 4-5 zile, insa eu nu am nici sita nici tifon mai mare…

Oau, are tati 2 fete cucuiete si nazdravane, nu ?

Simoncip – nu inteleg ce a putut avea David….sa fie o infectie sau o viroza… Off prin ce ai trecut. Ma duc sa fac si poze la pantofi si am sa le postez. Eu i-am luat pentru birou. Ii port cu rochita mov si dresuri gri cu model. Sunt de piele lacuita , de la Leonardo si am dat 250 ron, nu aveau reduceri decat la articole de iarna
Elena g- pai ..vad ca toti bebeii transpira. Si eu care credeam ca seaman cu tac-su ca si el transpire pe cap mereu.
Mihaser- oau ce povestesi tu acolo cu lanturile. Eu am avut intotdeauna oroare de lanturi, nu m-am dat niciodata si nici nu vreau…brrrr…imi este cam frica de inaltime. Mai bine caluseii…
Doloress – felicitari pt cetatenie…foarte emotionant ce povestesi acolo.
Laura – 3 ore…super…a fost oricum foarte frumos, cam 17 grade. Si bebele meu a stat cu ai mei tot cam atat afara
Desiree – felicitari pt progrese…ce mare a crescut
Adriana – eu pentru febra mai stiu ca se foloseste si otet diluat in apa. La noi a functionat

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Simona multa sanatate lui David.

Iulia, pai dacac ma urc eu in patu fetii se rupe mai.

Doloress felicitari pentru cetatenie.

Felicitari mamicilor care au mai gasit cate un dintisoar la puii lor.
Eu am un mic catelus acas care ma musca toata ziua.

Cap transpirat avem si noi, e de goraza, adica ca Raducu facem lac unde dormim.

Azi am fost si noi prin parc. Vremea frumoasa a scos toti copii la plimbare. Am fost in tineretului era plin, speram ca plimbarea si agitatia sa o oboseasca pe pitica mea, dar uite ca e 11 ceasu si nu doarme.
Am pus cateva poze cu Dariuta plimbareata

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna dragelor,
V-am citit pe sarite, Simonica imi pare rau de David, asa e viroza asta... nasoala rau.. tine si mult... Sa aveti grija de voi
Laura, ce frumos e Mircea, a crescut si e asa dulce la noua luni...
Iulia, superbeeeee pozele!!!

Noi am avut renumita viroza care tine cam doua saptamani, inca mai avem ceva mucisori, dar suntem mult mai bine. Chiar am iesit afara ieri si azi. Sunt satula de scos muci si dat siropele... dar Cosmin, dragul de el... Sunt obosita de atata munca si de dormit noaptea la ora 1-2. Chiar azi-noapte abia ce adormisem, Cosmin a avut chef de joaca pana la 5 dimineata. Imi venea sa capiez... dar ne-am jucat impreuna: eu motaiam, iar el chiuia ca face altceva decat de obicei: nu doarme. Am deschis divortul, peste doua saptamani e primul termen, trebuie sa vina de la autoritatea tutelara sa faca ancheta, a venit si tac-sau dupa doua luni jumate sa-l vada pe Cosmin. Mi-a spus ca firma pe care o facuse e dusa dar nu poate sa o declare in faliment ca a disparut asociata. Datorii peste datorii si cam atat. Nu i-am spus nimic, n-am chef de justificari, astea nu ma incalzesc cu nimic.. zarurile au fost aruncate.
Sunt nitel trista dar si bucuroasa in acelasi timp... am sentimente ambivalente. Azi Cosmin a baut laptic praf, dupa ce m-am chinuit atata timp sa i-l introduc si nu-l vroia. In ultimele nopti tot maraia si era necajit... cred ca nu ii mai ajungea lapticul meu... iar acum, pe seara a baut pe nerasuflate 100 ml de lapte praf... M-am bucurat, dar m-am intristat in acelasi timp: baiatul meu nu mai e bebelus si uite ca se intarca singur. Cred ca pana la urma, intarcatul e mai greu pentru mamici, decat pentru bebei... si sincer, e cam neplacut. Simt ca pierd legatura indestructibila dintre mine si el, datorita alaptatului. Toate noptile nedormite si regimurile pentru alaptat au meritat cu prisosinta. Bine, Cosmin inca mai suge noaptea, totul se va termina treptat, cu siguranta.

Mergi la inceput