Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
Gata, am fost si la cetatenie ieri. Patrick a stat cuminte la inceput cand era agitatie si ne verificau actele, apoi cand a inceput ceremonia si era liniste in toata sala (eram vreo 400 de omuleti din 76 de tari) a inceput sa faca scandal. Mai stateam si in randul al doilea. Asa ca am scos tzatza la inaintare in plina adunare, nu m-am mai uitat la nimic. Bine ca aveam si geaca pe mine si l-am acoperit. A adormit ca un pui mic. Asa ca am depus juramantul cu mana pe el, ca tot ne zisese ca daca vrem sa depunem juramantul pe o carte sfanta in religia noastra sa o aducem cu noi, asa ca eu am depus si eu juramantul cu mana pe ce am mai sfant
Nu am putut ridica mana dreapta ca ceilalti, dar cred ca se pune si asa, sper sa nu fiu numai jumate de cetatean din cauza asta.
A fost emotionant, mai ales cand au inceput sa cante imnul si cand judecatoarea a zis ca facem de acum parte dintr-o natiune care are intr-adevar grija de cetatenii ei. Si chiar asta e diferenta majora pe care am simtit-o in tara asta, ai sentimentul si siguranta ca efectiv contezi ca om. Ceea ce in Romania, mai greu simti.
Apoi am mers in oras si ne-am facut de cap
eu cu Patrick. N-am cumparat nici un cadou pentru Romania, in schimb tot Patrick s-a facut cu vreo cateva hainute. I-am luat pantaloni de in si palariuta de soare, abia astept sa vina vara si sa-l vad mergand copacel.
Ai vostri bebei sunt claustrofobi? Al meu face ca toti nebunii cand il bag in spatii inchise, ieri nu era chip sa intru cu el in vreun lift ca il apucau nabadaile. Si la baie cand am fost la fel a facut.
Desiree condoleante pentru bunicul tau!
Bine macar ca ai reusit sa-l vezi o ultima data.
Mihaser ce intamplare! Ai avut mare noroc!
Simonacip multa sanatate lui David! Asa e si al meu, tare mamos. Dar il inteleg daca zile de-a randul sta numai cu mine in casa. Ce pot sa-i cer? Sper ca atunci cand mergem in Romania sa-l mai dau pe brazda.
Despre fier si vitamina D... si noua ne-a dat doctorul de la nastere sa luam. Acuma insa nu am mai fost din noiembrie si am uitat ultima data sa-l intreb daca trebuie sa-i mai dau, avand in vedere ca isi ia fierul din mancare si din formula. Asa ca nu i-am mai dat nici de una, nici de alta. Sper sa fie OK. Si al meu transpira ceva de speriat la capsor, chiar cand e mai rece in camera.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Reallaura spune:
paap si eu o mare praji cu cioco si visine de la cofetaria asta dmisto de langa parc
Am stat vreo 3 ore azi cu Mircea afara, mai cu tipete, cu crize de plans cu luat in brate, cu papat borcanel de iaurt cu maracuja in parc... oricum, a fost excelent si m-am imbracat in geaca de blugi, m-am simtit ca in liceu![]()
Acum imi astept fratii sa vina sa doarma cu mine
Doloress felicitari. Haioasa tu Depunind juramantul cu Patrick la san!Mircea nu e claustrofob...uneori sunt eu pentru el, cand il inghesuim seara si eu si sotul![]()
Virginia Felicitari pentru mama
Mihaser aoleu, biata de tine, ce intamplare nasola! CUm ma nu le pasa bunicilor de bbeii tai?? Ti se pare...Nici parintii mei nu sunt calare pe noi, eu ii sun, eu le trimit poze etc...au si ei altele pe cap
sis ce a zis doctorul de DAviducul meu??
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
Intru pe scurt, cat il schimba Bogdan pe David. Dupa aia fug la salata de boeuf 
la sarbatoritii zilei, sanatate, noroc si fericire!!
Noaptea a fost la fel ca precedentele, dorm numai cu David atarnat de mine, lipit de mine... Daca nu mi-ar amorti bratele si coloana ar fi ok, dar asa...
Oricum, o veste buna: azi la pranz a mancat din nou 200ml, ca pe vremurile de inceput, asa ca poate ii trec durerile de dinti. Doamne-ajuta!
Voiam sa va pup si sa scriu un sfat pentru fetele care au tot dat antibiotice bebeilor. Incercati sa le reglati cumva la loc flora stomacala cu ceva gen Symbioflor, fiindca antibioticele ataca si bacteriile sanatoase si necesare, distrug flora stomacala, slabesc sistemul imunitar si astfel creeaza mediul propice pentru noi si noi imbolnaviri si noi "cure" de antibiotice (cercul vicios).
Weekend frumos la toata lumea! 
stefany_p spune:
din oboseala si cafea ce rezulta?
Dolores, ai poze de la juramant?
La multi ani copilasi de 7!!!
socrate spune:
Desiree imi pare rau de bunicul tau.
Doloress felicitari pentru cetatenie.
Simona imi pare rau de David bolnavior
Noi am fost azi la munte, pana la Sinaia am papat acolo am aerisit copilul si ne-am intors acasa.A mancat borcanel i-am dat si din supa mea.
Ieri i-am dat din ciorbita mea de vacuta, i-a placut nevoie mare. Desi mancase inainte cu 2 ore foarte bine, cand am inceput sa mancam tzupaia din buze asa ca i-am dat si lui.
A dormit tot drumul la intoarcere, la dus a dormit pana la Posada.
Victoria_mami spune:
Multumesc tuturor!
Acum sa va zic de progresele Victoriei: cel mai important: spune Ma-Ma!
merge cu rotobilul, merge tinuta de manute, (rotobilele la noi sunt ilegale, asa ca am adus din Germania, ma rugam doar sa nu ma prinda cu el la vama, dar a fost ok, nimeni nu a banuit nimic.
Ne mai iasa un dintisor, caninul (cred) din dreapta sau dintisorul dintre incisiv si canin, nu-s sigura, vedem noi cand iasa de tot, ca acum e doar putin iesit. Victoria a fost o cumintenie in Germania si cum altfel cu atata atentie... s-a trezit, fuuuuuug.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
iulia83 spune:
ia uitati ce am gasit in patucul fetii aseara
http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/8%20luni/?action=view¤t=DSC05050.jpg
azi am fost la tara. pe neasteptate. a fost asa de cald, ca primavara tarzie. Doamne ce frumos a fost. a taiat tataie porcul, m-am spart de sorici si vin dulce 
va tuc. poze de la tara aici http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/8%20luni/?action=view¤t=DSC05061-1.jpg
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate A dormit tot drumul la intoarcere, la dus a dormit pana la Posada. |
Asta e solutia: iesiti cu masina, tati conduce, Sebi si mami dorm
Iulia, dementiala poza! Esti nemaipomenita, mereu ma incanta energia si prospetimea ta

Adriana_78 spune:
Mai Cleo, ieri am dat cafea si pe deasupra sic eai pt. lactatie si nu s-a inghesuit nimeni!
azi am uitat, na - mea culpa, eu nu sunt cafegioaica - n-am baut niciodata!
Apropo transpiratie la cap - nici Annika nu transpira, eu nu auzisem insa nimic de tarnspiratie si rahitism
Nicole, fain ca la servici merge totul bine si bucura-te ca David e sociabil, nu cred ca ti-ar fi placut sa-l lasi plangand atunci cand pleci de acasa; mai bine ca sta si la altii- o sa vezi ca vor veni si faze cand va fi mai mamos, apoi mai independent si tot asa.
Simonacip, da -- pt. febra (am citit dintr-o carte f. buna cu stafuri naturiste pt diverse boli) stor zeama de la lamaie si o imbib in niste fese, infasot incheieturile, apoi bandajez cu inca o fasa, sa nu se murdareasca hainele, asternutul etc. se lasa cam 10 min jumate ora, apoi se reia operatiunea mai incolo, daca e cazul; la noi a mers intotdeauna; mai e bun si Quark - da eu n-am stiut ce-i ala si cu ce "se mananca" - ca chiar se si mananca. se fac la fel comprese cu quark si se pun pe piept (parca?- sau tot la incheituri - nu am cartea aici)
Laura, si noi am fost azi in parc la Morarilor - asa spontan, era plin de copii, Lara s-a jucat la nisip, Annika mi-a adormit in brate - o zi superba - abia astept sa vina vara!
Adriana
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 ia uitati ce am gasit in patucul fetii aseara http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/8%20luni/?action=view¤t=DSC05050.jpg azi am fost la tara. pe neasteptate. a fost asa de cald, ca primavara tarzie. Doamne ce frumos a fost. a taiat tataie porcul, m-am spart de sorici si vin dulce ![]() va tuc. poze de la tara aici http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/8%20luni/?action=view¤t=DSC05061-1.jpg The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena ![]() Cand eram mica, mica cat o furnica... Dau petrecere Ma vezi live aici Acuma sunt mare Uite asa am venit pe lume ![]() |
Mistooooo
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE