Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaradu spune:
uitasem ... lut din ala, cica de modelat sa NU luati, dc n-ati luat deja. miroase groaznic a vopsea si nu se modeleaza decat cu ffff mare greutate. in plus trebuie folosita si muuulta apa.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
stefimic spune:
ANDRA
sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de comorile tale!
KITTY ce frumos a fost la voi la SOVATA, o familie fericita si rela xata, ce draguta era GIULIA in piscina camuflata cu tot arsenalul, super vacanta.
bafta in prima zi de gradi
, sa ne spui cum a fost.
IOANA
pentru MATEI-PATEI sa va refaceti complet.
LAURA ce dragut ritual aveti voi dimineata si seara
.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
carmenefr spune:
la multi aniAndra! 
Noi suntem cu febra si tuse
, asa ca mergem azi la dr. Chiar n-am chef de nimic.Revin mai pe dupa-amiaza, cand poate mi-or fi nervii mai docili.![]()
elyanne spune:
La multi ani, Andra!
Vazut poze noi 
Sanatate multa bolnaviorilor 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
absoluta spune:
Urez si eu un calduros La multi ani sarbatoritelor ! Multa sanatate, intelegere si bunastare !
Timeea deja incepe sa se acomodeze cu cresa. Azi nu a mai plans , ne-a zis pa pa doar schitand un planset mic.....asa pentru impresionare.
Sora mea a fost internata 2 zile si acum are repaus la pat 2 saptamani.
Va multumesc din suflet pentru sustinere !
ralualexandrei spune:
Va multumesc tuturor pt urari,habar n-aveti ce bine mi-ati facut in aceasta perioada ingrozitoare pt mine 

.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
loradin spune:

LA MULTI ANI ANDRA!!!!!!!!

TOT BINELE DIN LUME SA-TI IASA IN CALE! SA AI PARTE DE TOT CE INSEAMNA FRUMOS!!!!
Absoluta -am o prietena care a avut in sarcina ceea ce are sora ta.In timp a disparut!!! A nascut fara probleme.Si ea a sangerat.Multa sanatate surorii tale viitoare matusica!!!!!!!
Feteeeeeeeeeeloor nu mai pot de somn si as manca orice inseamna muraturaaaaaaaaaaaa.
Va pupacesc.
gabi78 spune:
La Multi Ani Suzy!
La Multi Ani Ane!
La Multi Ani Andra!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de toti cei dragi.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si