Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
Kitty spune:
La multi ani Andra! 
Nici nu stiu ce sa-ti doresc, imi pari asa de implinita cu familia ta perfecta, cu puterea ta de munca si de distractie
, de facut cozonaci si nasa de profesie!..
Si am si citit undeva
ca te simti mai tanara decat la 20 de ani asa ca nici macar asta nu-ti pot sa-ti doresc...
Uite
de la mine si ..sunt f bucuroasa ca suntem in acelasi stup, fie el si de viespi. Sper ca cei de langa tine sa te aprecieze asa cum meriti!
Muuulta sanatate si tie si celor dragi!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ane2200 spune:
Andra 
Sa-ti dea Dumnezeu multi ani fericiti alaturi de familia ta perfecta.
Va multumesc de urari. Nu am reusit sa ajung mai devreme la calculator. Nu a fost petrecere mare, au fost doar matusa si unchiul aici, dar am stat mai mult la povesti cu ei si s-a facut tarziu. Sa ma laud putin, chiar daca nu mai e ziua mea.
Kitty, m-ai dat gata cu dedicatia ta.
Superbe pozele de la Sovata, mai ales alea in care sunt Raul si Giulia impreuna. Tinem pumnii dimineata. Fii barbata, Zoe.
Laura - felicitari pentru ambitia cu tigarile si cura.
Biky - ai reusit sa transfori in ceva pozitiv tendintele Caterinei catre voodoo. Bravo voua. Io inca nu m-am incumetat sa-i iau plastelina, dar cred ca e timpul sa-i prezint si lui jucaria asta.
Azi dimineata am fost cu Raul la biserica, si a fost tare cuminte. Doar ca se mai trezea vorbind cand se termina muzica. Evident, comanda era "Sa cante muzica" ![]()
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ioanaradu spune:
La multi ani closca sefa ANDRA!!! sa fii sanatoasa si voioasa inca multi ani fericiti de acum inainte!!! 
La multi ani (oficial) ANE!!! sa fii iubita asa cum meriti!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Laina spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, ANE!!! LA MULTI ANI, ANDRA!!
KITTY, super vacanta, imi pare bine ca ai mai schimbat aerul si v-ati mai recreat.
RADCARMEN, uffff, pupam Vlad suparat se se faca bine repede si sa nu mai aveti vreodata parte de asa ceva.. Si da, asa e, in momentele de criza se dovedeste ca suntem mult miai puternice decat credem, cand este cineva care are nevoie de noi.
CARMENFR, ce bine ca si-a mai revenit pitica!! Acu sa rezolvati si cu tusea si faceti pauza o perioada, nu? ![]()
LAURA, hai ca poti, hai ca poti!!!
Multumesc de aprecieri pentru pictata mea! A stat fara probleme la impodobit, i-a placut la nebunie, dup-aia nu mai puteam s-o scot de langa carioci#8230;.
si uite si pictura murala, in pix aici ea stie ce reprezinta.... E asa de simpatica, mereu se duce si-si admira opera, o pupa, o mangaie, ne aduce si pe noi sa vedem ce-a facut ea 

ioanaradu spune:
buna dimineata!!!
am revenit pe metereze, acum sa vad la ce reusesc sa raspund, din amintiri:
scuze La multi ani, Suzy!. dobos am inteles ca a facut soacra, dar o poza cu nicolas??
pup gemanutu cucuiat! auuu! 
sanatate lui vladut!
sper ca azi se simte mai bine ca ieri!!
copiii abandonati ti se rupe sufletul. din pacate sunt din ce in ce mai multe cazuri. astia nu pot fi numiti parinti, sunt suflete negre.
absoluta sper ca sora ta e mai bine. si timeea? cum e timeea la cresa?
antonia pictorita 
lilidana mesajul tau l-am citit cand tocmai ma asezasem sa respir inainte de ultimul hop de smotru. si eu visam la acelasi lucru ... o menajera de-as avea ... sau ... si j'avais macar o menajera!! pupam familia virozata! 
ada nu cred ca am mai zis, daca ma repet ... mama invataturii ... am citit pe blog ... uh!! domn director!! stai linistita ca uneori si inginerii sunt la fel! 
laura mult succes la nefumat si cura!
plastilina am folosit si noi de 2 ori. incantarea nu este prea mare asa ca ... mai lasam un timp sa treaca.
duamna kitty satisfacuta sau ne ... ma bucur ca v-ati plimbarit. nicu mai era in armata?
roxana hai ma ... ce mi-e 8-9 ore la serviciu?
revin ...
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
laura_oana spune:
LA MULTI ANI ANDRA!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ioanaradu spune:
aaa ... madam pisiceasca ai fost la bucuresti??? si ce ma? nu puteai sa dai un semn acolo? ce??? credeai ca mi-e rusine cu tine, cu bona si cu masina ta cu cutie automata si cotiera??? rusineeee!!!
acum despre noi:
matei ... e bine. mie mi-e frica sa spun asa ceva. ce inteleg prin bine? pai a inceput oarecum sa mai manance, asta dupa 2 saptamani de nuuu nuuuu mamiii ... si lacrimi de crocodil. avem si dinti in crestere, asa ca nu stiu dc mai sunt si alte cauze. deocamdata NU tuseste, NU are muci. am ajuns sa tresar la orice stranut. dc se ineaca ... simt ma ia cu rau: DACA TUSESTE??? am inceput si noi tratamentul cu tonotil (ca tot o intrebam pe gabi). calciu deocamdata nu mai luam, pt ca imi este frica sa-i mai dau. dc a vomitat de la calciu???
vineri am smotruit dupa termopane, sambata am fost in parc cu matei si apoi la cumparaturi. distractia principala ... topoganul. de fapt si acasa, mami e pe post de topogan uneori. i-as lua unul din ala mic, dar unde il pun????
progrese: face la vorbit. adica ne intelegem cat de cat ce vrea. totusi ... ninino=danonino, se aude la 3-4 cuvinte. asta pt ca cele 2 saptamani de greva le-a supravietuit cu danonino. dc nu mai avem .. tati titia moool ninino (adica ... tati pleaca cu masina la mall si-i ia copilului danonino). de notat ca orice magazin mare este mall. a fost si el de 2 ori la mall si a ramas marcat. el in continuare este patei ... rar matei. facem nani cu toata gradina zoologica: ushu, caguuu, oiii, mai nou si un pitic care are bibe ca si el, la somn.
cam atat ... va pup si sa aveti o zi cat mai buna!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
ioanaradu spune:
azi este o zi mare pt kitty si giulia. deci ... succesuri!!! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
laura_oana spune:
asa...voi fi cam "telegrafica" din ce imi aduc aminte..![]()
kit....super poze, super familie! sunteti asa frumosi toti 4!
BAFTA azi la cresa! 
elaina...pupam cucuiul sa treaca repede- repede.

absoluta....sper ca sora ta e ok la fel si bb 
-cum mai e cu cresa?
carmen....
pe vlad si sper ca azi e muuult mai bine si
pt tine ...eu din pacate stiu cum e in spital stiu ce dureros e sa vezi copii abandonati, sa ii auzi cum plang cum nu ii alina nimeni...e groaznic..ai vrea sa ii iei pe toti acasa!
laina....
frumoasa pictorita ( doamne ce bine cunosc modelul acesta de "pictura"
...sunt posesoarea a 2 picturi si una din ele se gaseste la loc de cinste pe peretii sufrageriei proaspat zugravite in septembrie!
..probabil i s-a parut lui Edy prea simplu zugravit!
)
si vezi deja e fata mare Antonia..papa neblenduit! bravoo Antonia!
Ioana....
pe "Patei" a se faca bine si pt tine
, calm si rabdare.
trimit sa nu pierd si revin
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
dormitul in pat....ce sa zic..edy pana la 7 luni a dormit in patut...la 7 luni cand au inceput sa rasara dintii n a mai fost chip sa doarma in patut ..el doarme si foarte rau in sensul ca se "zvarcoleste" toata noaptea; se lovea de grilajul de lemn al patutului se enerva, eu nu dormeam,el nu dormea si asa ca am preferat sa dorm si eu si el linistiti toata noaptea si l-am luat cu mine in pat..e bine nu e bine?! nu stiu, eu care mereu ziceam ca : copilul doarme in patul lui--- eu in patul meu...
asta e!
dar....daca as putea sa dau timpul inapoi..TOT ASA AS FACE! de ce?
pt ca in fiecare dimineata ma trezeste in felul urmator:
edy-" mami tezeste-teeeee, aduce olitza face edy kk si pisu"![]()
si pana nu ma vede ca deschid ochii si ma uit la el nu inceteaza cu " tezeshte-teeeee mamiiiiiii"
cand ma vede ca sunt treaza atunci incepe partea frumoasa:
edy:"mami acu` ne ubim( iubim) si pupam!"
si ma ia in brate de dupa gat ma strange tareeeeee si incepe si ma pupa pe toata fatza!
ma topesc in fiecare dimineata si cum a vazut ca e asa placut la trezire a inceput sa faca la fel si la culcare pana nu ne "ubim si pupam" nu ne culcam!
aaa si dimineatza daca ma ia pe mine valul si nu imi vine sa ii dau drumu si l-as pupa intruna incepe:"
mamiiiii olitzaaaa ACUMA!![]()
DECI AS DORMI CU EL again and again...
pana nu deumlt a fost o perioada in care noapte de noapte se culca la propriu in capul meu, se catzara pe perna si se culca deasupra capului meu! dormea cu mana in parul meu, nu puteam sa ma intorc nicicum ca se trezea si iar imi cauta parul...acum vad ca i-a trecut.
aaa si la cresa doarme in patut ( cum avea si acasa) dar acasa l-am demontat ca nu dormea in el!
nici in joaca sa nu il fi pus acolo ca ma stia tot blocu!
ma duc sa fac o cafea...cine mai doreste cine mai pofteste...