Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani, Ane!

Moooama in curand incepe sa le uram alea-alea picilor din gasca... 2 ani ... cand a trecut timpul???
Si poate cu ocazia asta dau pe aici si mamicile disparute...
Uite, Suzy nu s-a putut abtine, cu asa urari
Mai scrie doua vorbe din cand in cand...

Da, Elena e in poza

Kitty unde anume fuserati? ca io n-am fost atenta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kitty din Seychelles , unde ai fost in vacanta in asa un lux? Vleau si eu!!! Da-mi si mie te rog pe PM detaliile (si financiare).
, mercic.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Anne!

Mancare de regim Doctora ne-a dat ok la"covrigei, covrigi de-aia uscati, orez, morcovi fierti(adica supa si legumele),un suculet cu mucilagiu de orez si morcovi, care este un aliment-ca tine de foame- dar si redreseaza organismul, Hipp 200, ceai de menta indulcit cu zahar(noi folosim brun).In prima seara si a noastra la culcare a vrut lapte...i-am dat, plin de cereale, apoi am citit ce mi-a spus Bicky, am fost la farmacie si i-0am luat Milupa hn25, nu i-a placut, iar seara , i-am facut cereale cu apa(astea de le avem noi sunt cu lapte)-eu de obicei ii pun lapte si cereale cu lapte-, de-abia le-a acceptat, dar decat nimic...am vazut ca s-a dres la burtica, a facut intr-o seara kk(dupa 2zile de pauza).
aseara i-am dat supa de pui cu legume si paine(facuse mamna supica)
A, in ultima vreme, Teodora m-a uimit, a mancat biscuiti, ea care nu punea gura pe asa ceva, manca cate un pachet pe zi.
Carmen , vezi si tu ce-o manca din toate astea...Si trebuie sa-l hidratezi bine(ceai, hidrasec, sucuri speciale)
Sanatate multa!

Noi avem de aseara si..tuse, asa ca sotul o sa faca o plimbare la piata , ca tot trebuia sa mute masina, si sa ne cumpere ridiche neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am fost la Sovata. (Ma gandesc sa va avertizez sa nu credeti ca au fost conditii extraordinare, ca pe langa ca nu-s prea umblata si ma impresionez usor - la amanunte legate de igiena sau ceva gen de colorat pt copii - mai sunt si entuziasta de felul meu. Adica la mine e des supeeeeerb - vorba lui Roxi. )

Revin cu amanunte mai tarziu ca acum astept sa scot praji din cuptor si sa fugim la bunica.
Semnat: Scufita Rosie

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Ane!!!!

la Sovata o fost maaa, la Sovata....unde-i fericita fata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Suzy si tie Ane,sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna bazaitoarelor..

in primul rand...
LA MULTI ANI! SUZY SI ANE SA AVETI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME, SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!

SANATATE PUIUTILOR BOLNAVI, SA TREACA REPEDE.

mai citesc si mai revin maine...nu m-am putut abtine sa nu intru macar 5 minute( am promis ca in weekendul acesta voi sta doar cu familia fara PC!)

kitty ...ma bucur ca a fost suuuperb la SOVATA.

eu...nu am chef de nimic!!!..de marti m-am lasat de tigari! (si reusesc in continuare fara nici o problema!credeam ca va fi greu!!!ei bine nu e!!!
si ca sa imi fac viata si mai "grea" de 4 zile sunt si la CURa ( azi pap fructe!)ca nu se mai putea ..ma simt ca o balena esuata la mal, nu mai am ce imbraca si dulapurile pica pe mine de haine care nu imi mai vin ! deci sper sa am vointa si sa ma abitionez ca altfel nu stiu ce voi face ..voi plange din nou in fata dulapului...asta voi face daca nu am voita!
uite ca m-am descarcat la voi si poate de rusine o sa ma tin!

fug ca acusi ma cauta sotu ca am disparut asa ...( suntem la mama)

va pup..duminica faina.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La Multi Ani Ane!

Radcarmen - imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta! Dar ei sunt mici si se refac repede! Multa, nulta sanatate!

Elyanne - cucuiet, necucuiet, tot frumooooooos e! Incep sa semene din ce in ce mai mult cu Elena.

Kitty - bine ai venit si sa-ti fie de ghini!

Caterina este bine....se ocupa in continuare de voodoo , dar m-am smecherit eu. Ii dau un o bila facuta din plastilina, ea ii pune paie de chibrit si devine arici, sau ii fac coronote de flori si frunze, ea cu ajutorul betelor face tulpina si pune frunzele, trup de om, cap si papuci si ea ii pune din chibrituri maini, picioare gat. Mai facem paianjeni, soare, omida cu picioare multe, etc. Eu am descris ce facem, poate e de ajutor ce se poate face din plastilina si chibrituri!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,63,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ANE
sa fii sanatoasa, sa ai parte in viata numai de bine si cat mai multe bucurii de la piticul tau!

LAINA super frumos pictata ANTONIA si chiar asa aratane si opera ei de pe pereti.

LAURA bravo tie, sa o tii tot asa si cu tigarile si cura, ai sa reusesti tu sa devii asa cum iti doresti.eu de tigari nu am reusit sa ma las decat atunci cand am aflat ca am ramas gravida cu STEFAN si am rezistat pana am terminat cu alaptatul si i-mi pare rau dar poate in vara cu bebe2 voi reusi definitiv, asa ca bafta.

SUZY sanatate lui NICOLAS sa va refaceti repede, si chiar asa mai intra din cand in cand si pe la noi.

KITTY asteptam pozeee macar sa ne relaxam si noi doar privinduva pe voi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am fost la Sovata, dupa cum va spuneam, si am stat la Vila Parc, apartamentul in care am stat a costat 130 ron pe noapte, in care era inclusa si intrarea la piscina si la sauna. Conditiile mi s-au parut super, nu pot sa ma plang decat ca se cam auzea orice in interiorul vilei si suna tare parchetul (nu am fost deranjati noi, dar cred ca la cat au tropait copiii au fost altii deranjati).

Poze de la Sovata. (unde-i fericita fata) Asa o fi daca spune Roxi..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput