Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu am crezut ca am trecut de sezonul enterocolitelor. Dar la cata mizerie este peste tot, nu ma mai mira. Imi pare rau de puiutii bolnaviori, sper sa se faca bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Carmen , sanatate multa lui Vladut. Noi am avut enterocolita, dar cred ca am scapat mai usor, ca (din fericire), a mea avea scaune proaste, dar n-a vomat.

Eliana am vazut semnul de "buna purtare" sau "impiedicare", zic si eu la fel, bine ca n-a fost mai grav...ca semnele trec, ei sunt pitici...se reface pielea.
Si io votez ca "ghicitoarea" e Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Suzy!

Bine ca ati trecut cu bine peste laringita .Cu asa doctori, sa nu ne intrabam de ce se intampla atatea nenorociri prin spitale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Suzy78 Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Multa sanatate bolnaviorilor. Of, iar incep enterocolitele?

Ellyane - bine ca a scapat doar cu julitura. Dar cred ca tu te-ai speriat zdravan. In poza e Andrei?

Absoluta - cum mai e sora ta?

Kitty - welcome back. Azi doarme Giuli?

Despre Raul nici nu stiu ce sa mai zic. In fiecare zi e mai dulce, vorbeste tot mai mult, repeta dupa noi absolut tot. A prins mare drag de puzle-ul cu animale salbatice. Cred ca ar trebui sa-i mai cumpar cateva. Si mai are o obsesie - un set cu 9 cuburi din care se fac scene din povesti. Cand e la ora de constructii - adica atunci cand nu e la ora "sa cante Baloo" - ma terorizeaza cu desenele. Io i le fac, el le desface .

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

buna seara!
ufff.....multa sanatate lui NICOLAS si VLAD, sa-i ocoleasca relele!

ABSOLUTA, cum mai e sora ta?

KITTY, bine ai venit, macar te-ai mai relaxat putin.

noi in sfarsit am mai scapat de blender. in sensul ca a inceput sa manance macar pasat cu furculita, iar fructele date pe razatoare. ne facem noi fetite mari incet-incet.

si ca premiu, uite ce-am facut aici

ah, si am uitat sa va spun....a facut Mutzi prima pictura murala din viata ei...pe tapetul meu din hol. o sa pun poza si cu aia cand o descarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Laina dar e mortala pictorita nu gluma.trebuie sa vedem si creatia de pe tapet.
Fetelor eu o perioada anul trecu am lipsit, ce mai stiti de Alionushca,eu nu am mai vazut postari de la ea.Daca mai intra si de la noi.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani , Suzy!
Ma bucur ca ti-ai facut timp si pt noi de ziua ta!

Intre timp am scris un mesaj pe care l-am pierdut. Si era luuung, amanuntiiiiit ... acum n-o sa mai am atata rabdare.

Roxaniciu, draga mea... (uite in ce sirop am dat..) sunt sigura ca o sa fie totul bine, asa cum le faci tu pe toate bine. Si pt Iaiesh o sa fi tot "mamica preferata" (cum imi spune Raul)

Biky - si io la categoria babe senile - nu stiu cu calciu, doctora nu a spus, eu nu stiu...a ramas cupila fara calciuri.
La cresa le-am tocat nervii directoarei si ingrijitoarei cu meniul si ideea e ca nu le mai da deloc carne de porc si trebuie sa respecte niste baremuri foarte stricte (asta de acum din toamna). FEtele care au copiii deja la cresa cred ca stiu mai bine, daca se si respecta regulile astea.

Pisik muuultu de vorbele frumoase, i-am citit lui Calin ce frumos mi-ai spus ...ca fara mine.....(AI SPUUUUS, AI SPUUUUS, PREA TARZIU DAI INAPOI) si se uita ciudat la mine, cred ca si-a inchipuit ca mi-am facut inca un cont ca sa ma laud singura....pai cine spune asa de ditamai pisaloaga.

Si sa va pove putin cum a fost.

Am facut rezervare telefonic pt o camera cu 3 locuri si cand am ajuns ne asteptau 2 camere si bucatarie, 2 televizoare, wireless...de atata confort era sa se duca de rapa tot romantismul.
Pensiunea avea un dotare o piscina mica, sauna, sala de fitnes. Am facut de toatee: zilnic cu copiii la piscina, pe partie (mai mult de amorul artei ca zapada...numai urme), plimbari in jurul lacului si prin paduri (poze muuulte maine, credeati ca ati scapat?).
Am mancat intr-un loc f fain, am intrat cu neincredere, dar m-am topit cand - vazandu-ne cu copii - chelnerul ne-a adus o mapa cu desene de colorat si creioane colorate, iar langa ceai ne-a adus miere in loc de zahar.

Pana la urma n-a fost nimic spectaculos, atat ca am fost toti patru si am facut muuult mai multe lucruri impreuna decat facem zi de zi acasa...sau nu stiu, le-am facut mai altfel. A fost frumos si cand dimineata ne-am baut cafeluta impreuna si copiii mancau si ei cerealele cu lapte la aceeasi masuta, cand Giulia l-a mangaiat pe Raul pe fata si i-a spus "esti ubituuu meeeeeeu", cand ne inghesuiam toti 4 in acelasi pat.
RAul a scos cate-o perla. De exemplu la local erau la o masa 2 fetite cam de varsta lui, Giulia mergea langa ele si le zambea. El plictisit catre sor-sa: "Daca ai fi baiat te-as intelege!" Apoi s-a dus si el dupa ea "ca sa o aduca inapoi".

Am dus cu mine o carte..cica sa citesc si vreo doua filme sa ma uit cat dorm copiii ....mdaaa, as fi dormit mai mult ca ei.
Atata sper sa nu fi cules Giulia nimic de pe la piscina, ca mi-ar iesi pe nas toata distractia.
Aaaa, si a mancat f bine, neasteptat de bine. Cred ca i-a priit aerul. Dar nu inteleg de ce nu a obosit-o.

Ma duc sa ma pun in pat ca-s obosita dupa minivacanta.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mai aveam o treaba importanta:

Avem ceva de sarbatorit, cred!

Ane! Sa te bucuri in continuare de Raul - barbatelul tau iubit care-ti insenineaza zilele, sa reusesti sa cladesti clipa de clipa o viata mai buna si mai fericita pentru voi si....(da, o sa o spun si de data asta) sa lasi pe cineva special sa se apropie de inima ta!

Si in loc de www.youtube.com/watch?v=eegzJopWyFM" target="_blank">La multi ani!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Intru si eu putin ca mi s-au culcat copiii(toti trei),dar sa nu ma intrebati de tuse ca iar intru in criza ( a se citi ca David tuseste cateva reprize zdravane pe zi,cateva noaptea...asa ca am inceput de ieri tratamentul cu singulair,sa vedem ce-o mai fi ).

radcarmen,sanatate lui Vlad ,imi inchipui prin ce ai trecut,am fost si eu cu Kari in spital,in Romania,pentru o viroza intestinala,cand ea avea cam 11 luni.A fost groaznic...

Laina,tu ai pictat-o pe Antonia?Cum ai convins-o?Da,vrem sa vedem si pictura (opera ei ).

Kitty,facusem ochii mari cand ai zis ca te-ai intors...satisfacuta,ma miram ca ai reusit cu una copila nedormitoare,cu toata oboseala acumulata,dar mi-am revenit repede ...te tii de shotii,hai?Asteptam dovada ca v-ati distrat(satisfacut,pardon ).

Stefaniya,zi-ne de vacanta ta,eu abia astept sa ne povestesti unde,cand,cum,cu cine?Daca-mi zici ca vii in Canada,lesin(de bucurie).
Si mai zi-ne si de proiectul cu casa ce-ati mai facut?Ati gasit altceva?

Pup inca o data pe Andrei de Elyanne.Eu zic ca in poza e Elena,asa e?

Gata,incerc sa adorm si eu ca azi am smotruit,facut papa,spalat si...visat ce bine ar fi sa am o menajera ...
Somn usor,tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza la toata lumea!

Eu am dormit cat de cat ca a fost sotul de serviciu la Vlad si el a stat mai mult treaz decat a dormit pentru ca Vlad e tare sauparat de lipsa "taptelui" de seara si dimineata. A urlat, trantit pe jos in patut aseara pana sa adoarma tot strigand "tapteeeeeeeeeeeeeeee". Offffff saracutul. De luni seara insa o sa pot sa incep sa ii dau si laptic cate putin sa vedem cum il tolereaza. Multumim de incurajari!

Stefanya, multumesc de intentia buna de a ajuta niste sufletele nevinovate dar cel mai mult le lipseste acestor copilasi abandonati DRAGOSTEA, MANGAIEREA. Mi se rupea sufletul cand il vedeam cat plange si nu vine nimeni sa il linisteasca, eu nu ma tare apropiam de el ca era bolnavior si nu vroiam sa ii transmit ceva si lui Vlad. Era tare frumusel dar tare bolnavior, respira greu. Si asa sper sa nu fi luat si noi ceva de la el desi dr. ne-a asigurat ca nu mai era contagios.
Joi erau 6 copilasi abandonati iar sambata erau deja 8 copilasi. Vai de capul lor ce viitor ii asteapta. Imi venea sa il iau acasa pe baietelul din salonul meu.

Carmenfr, cred ca si noi am fi scapat relativ usor de enterocolita asta daca Vlad facea diaree si nu ar fi vomat. Zic asta pentru ca fetita nasei la care am fost in vizita a facut si ea enterocolita (cre ca de la Vlad...poate), dar a avut numai diaree si a fost mai simplu de tratat acasa. Problema e ca are si ceva muci Vlad. Nici nu mai stiu daca am curaj sa il mai duc la cresa de la cate tragem. Sunt in dilema mare.
Carmen, spune-mi te rog ce mancare de regim ii dai? Ca asta ma termina cu capul asa rau mananca. Ar vrea numai prostii si "tapte".

Vaaaaai cat m-am plans.

Kitty, ma bucur ca v-ati simtit fain, tare ma unge la suflet cum vorbesti tu de familia ta faina si nebunatica.

Suzy, LA MULTI ANI!
La urgenta habar nu am cum o chema pe tampita aia de dr. pentru ca de la usa nu am vazut ce scria pe ecuson. Nici macar nu ne-a lasat sa intram in cabinet, iti poti inchipui????????????
Cat despre conditiile din spital de la pediatrie, acestea sunt ok, neasteptat de bune ca si confort. Noi am fost tratati ok, bine ca nu am avut nimic grav. Sincer nu am dat niciun ban nimanui. Dr. nu mi-a placut cum vorbea, nu imi explica mai nimic si imi raspundea taios la intrebari. Abia cand ne-am externat a schimbat placa si a stat calma sa vb cu mine. Sper sa nu mai ajungem niciodata in spital si sper sa nu aveti parte niciuna de experiente de astea.

Ma intrebai de branula Kitty. A suportat foarte usor. I-am spus sa aiba grija ca are bibi la manuta aia si si-a protejat-o mereu. Si eu m-am mirat. Si m-am mai mirat ca am fost in stare sa il tin sa ii bage branula si sa ii fac testarea IDR. Nu credeam vreodata ca nu mi se va face rau dar se pare ca am fost mai puternica decat credeam.

La multi ani ANE!

Ioana, cum e Matei???????? Sper ca sunteti ok!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

O duminica minunata va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput