Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
adelyna spune:
La multi ani Suzy78!!
Stefaniya,iti imaginezi ca mai toate zilele sunt la fel,doar ca uneori am zile bune si mai trec pe langa mine prostiile lor.Astept mereu ziua de vineri ca sa fie si sotul acasa 2 zile sa mai stea de ale.Si la un moment dat ne gandeam sa-l facem si pe al 3 lea,dar teama e prea mare ca in ultimul timp aud doar de gemeni
.
Absoluta si eu stiu la fel ca fibromul se retrage in sarcina.
Sarcina usoara surioarei tale!
Elyanne un pupic pentru pitic.
adelina si piticii
Vacanta 2009
stefimic spune:
LA MULTI ANI! SUZY78
sa fii sanatoasa si numai bucurii!
ELLYANA ma bucur ca sunteti bine,
cucuiat mic sa treaca.
fetele vad ca sunteti plecate toate la relaxare asa ca ne mai auzim maine pt ca vom pleca si noi la un gratar la padure ca este asa frumos afara.
va pup si sa aveti o zi frumoasa.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
radcarmen spune:
Salutare viespilor!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma pentru ca am fost internata in spital cu Vlad. Diagnostic: enterocolita virala. Joi dimineata la 6 a inveput sa vomite Vlad si pana la ora 12.30 vomase deja de 9 ori desi mancase doar la 5.45 laptele si la 8 un biscuite. Am ajuns cu el la spital mai mult lesinat de la atata vomat si nesomn. Ultimele 7 ture de voma erau deja bila, pe care cred ca si-o daduse afara toata.
Am ajuns cu el la spital prima data pe la 9 dimineata la urgenta si vreau sa va spun ca duamna cucoana dr. de acolo ne-a trimis in policlinica de copii ca cica la urgenta sunt numai internarile, dar nici nu s-a uitat la el...halal medicina. In fine, dupa interventii si sperante am ajuns direct pe sectia de copii de la spital si ne-au tot retinut acolo la 12.30. A stat pe perfuzii o zi si o noapte. Si-a revenit relativ repede, fara sa mai faca si febra sau diaree. Azi de dimineata ne-a lasat acasa. E plin spitalul de copii bolnavi si copii abandonati bolnavi
.
Ma pun pe citit si sper sa aud numai vesti bune pentru ca stiu ca si Teodora era cu entrocolita. Sanatate tuturor!
Revin mai tarziu sau maine.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elyanne spune:
Carmen multa sanatate si voua
Imi pare reau ca treceti prin asta.
Absoluta ce mai face surioara? Ce au zis dr.? La ce spital este?
Pozne cu buba
... acu' am prins curaj
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Februarie2009#
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefaniya spune:
Radcarmen - sanatate multa multa si sa treaca cat mai repede
.Cred ca e ingrozitor sa ajungi cu copilul internat in spital si sa mai ai parte si sa vezi copii suferinzi si abandonati
Cand spui abandonati,te referi ca parintii i-au parasit si raman in spital dupa care in orfelinate?
ps.am 50euro in casa,daca crezi ca ai voie sa le cumperi cate ceva,as putea sa-ti trimit
La multi ani Suzy78,sa fii sanatoasa si fericita!
Elyanne - bine ca fost doar atat.
Sunt mici si tot vor avea parte de cazaturi.
Ca tot vorbiti de soare,vacante,am primit si eu o vacanta pt in mai,dar acum sincer nu mai pot "sa ma laud" dupa ce am citit mesajul lui Carmen....va spun altadata ![]()
Sa aveti o zi buna!
elyanne spune:
Ca tot ziceati ca baietii sunt gemeni identici... ca nu stiti care, cine-i daca nu scriu sub poza... sa va vad daca stiti cine-i in poza de mai jos ![]()
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Februarie2009#5300093483251258754
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
e Elena pe vremea and era ca baietii....daca nuuu, e Mihaiu ca e serios, daca nuuu, e Andreiu under cover 
io zic sa scoti pozele cu lovitura ca se uita spioancele si poate te da pe mana protectiei copilului
Carmen, sanatate lu Vlad
Kitty spune:
M-am "returnat" in buna stare.
Carmen, sanatate muuulta, saracutul Vlad, cum a suportat perfuziile?
Elyanne, si io votez Elena. Fain corn si-a tras cupilu, pupam sa treaca repede. 
Ela, care bine-ai venit in club?... ca noi aici eram, in clubul cu huhurezii de muuulta vreme, poate din totdeauna.
De ex ieri: trezit la 8 dimineata, mers pe partie, dat cu ligheanul-sanie pe urmele de zapada gasite, la amiaza mers la masa, plimbat inconjor lacului mai mult de un km, ea tropaia inainte-inapoi. Somn de amiaza o ora si un pic. Piscina cel putin o ora, pedalat, agitat, broscarit. In camera, dus, uscat, iesit afara sa mergem la masa, plimbare apoi pana la 10,30. Si repede repede la somn. Ei, la 12,15 a venit Calin sa stea langa ea ca deja faceam spume la gura, ca se urca pe mine, povestea, se intindea sa ajunga la telefonul de pe noptiera. A adormit dupa 12,30, la 8 ne-a dat desteptarea. Adica in 24 de ore daca a dormit 9.
Concluzia : m-am intors satisfacuta
dar nu odihnita. Satisfacuta ca a fost frumos, stergeti-va zambetul ala!!!... ![]()
Revin ca-s revenita si nevorbita cu voi...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
suzy78 spune:
Salutare stup,
incep prin a va multumi din suflet pentru urari, ma simteam datoare sa intru asa pe fuga sa va salut, sa va spun ca aveti copii minunati, am admirat albinutele si bondarii stupului asa pe indelete, au crescut, sunt frumosi, ce mai........
multa sanatate celor din stup bonaviori si noi ne-am numarat printre ei,
NICOLAS a debutat cu o amigdalita acuta, prost tratat la urgenta d eo imbecila de doctorita plictisita...care trebuia sa-si dea seama din start ca e laringita - deoarece aceasta reactioneaxza ok la aer, cum am plecat inspre urgenta nu mai tusea, febra disparuse, cand am ajuns am stat 1 ora cica medicul era sus si nu voia sa fie deranjat, dupa o mica cearta cu asistanta a chemat si medicul, care superficial ne-qa tratat. DUPA 3 ZILE FEBRA NU SCAZUSE, NE-AM PREZENTAT CU MICUTUL LA MEDICULD E FAMILIE , ERAM PANICATI, FEBRA NU SCAZUSE, TUSEA PANA VOMITA SI SE SUFOCA, ASA BONAVIORI N-AM MAI FOST - AVEA DEJA LARINGITA SI AM TRECUT PE ALTA SCHEMA DE TRATAMENT, ASTA CU 21 ZILE INAINTE DE CONCEDIU LA SCHI, BINEINTELES CA L-AM ANULAT, AM RAMAS 23 SAPT ACASA CU CIOPILUL SI MA BUCUR CA ESTE OK (scuze de caps lock)
Felicitari REIN pentru bebe2, sa va traiasca micul CALIN si sa va aduca numai bucurii.

FELICITARI pentru celel 2 liniute curajoaselor din stup si eu mi-as dori enorm, dar..exista un dar, perioada de criza, 2 camere, na, ni frica de viitor, tocmai am vazut ca STEFIMIC intreba cum v-ati hotarat la bebe2 - buna intrebare, chiar ma intere.
Scuze ca noi nu tare intram pe forum, lucrez d ela 8-17, dar ajung acasa la 19, franta, mai iesim afara, ca mi dor sa petrec cu el, ziua noroc cu buni (socrela - care est eo scumpa si se ocupa frumos de el, dar are 70 ani, nu stiu daca s-ar descurca cu 2, iar mama e bonava si nu are aceasi rabdare), acasa nu mai fac nimik, sdocrela face papa, spala, calca, ne asteapta cu toate gata. Azi ca e ziua mea a pregatit o masa speciala, a facut un tort dobos cum doar ea stie sa faca si e speciala....azi mi-am dat seama cat d emult tin la ea.
ROXANICI - mult succes la munca, e greu la icneput, desi era prima angajata in firma cand m-am reintros simteam ca nu am locul meu, imi statea capul la nicolas, acum dupa un an jumate sunt dsatula d elucru.
ABSOLUTA - MULTA SANATATE SURORI TALED, sper ca deja e bine, sa intri sa ne daui vesti, eu personal nu stiu ce sa-ti spun.
RADCARMEN - ce medic ai prins la urgenta, ai fost in baia sprei sau in baia mare???? multa sanatate la Vlad, eu stiu ca e epidemie de enterocolita si d e tot felul de viroze. Am vazut c aintri si la mamici de BAIA Mare dar nici aolo nu poyt fi foarte activa, mai vorbesc cu DFLAVIA, care mi-a fost colega de serviciu si suntem prietene.
SUZY78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007