Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

carmenefr: teo mica, burtica sanatoasa!
raisa: ptr oase, o schema cu ca de la pharco, sirop, alternativ pe luni, pana in vara, timp de 10 zile pe luna. dar dupa prima luna nu i am mai dat, ca are picioarele drepte, n are semne clinice de rahitism(dupa medic, nu dupa capul meu). in rest, vigantol, zilnic.
lilidana: nu ne am saturat, iti jur. sanatate maxima! cu tusea, am aflat pe pielea mea(adica a ei, mai degraba) ca siropurile sint pe tip de tuse si nu se dau urechistic. adica ptr tuse productiva, ptr tuse neproductiva. a fie o tuse asociata cu wheezingul ala specific astmului. e, si ptr mine, tusea neproductiva anorei la un momnet dat, suna identic cu aia productiva. si i am dat rapid o masura de humex nu stiu care ptr tuse. si la medic, peste 2 ore, am aflat ca m am inselat...si nu mai fac de capul meu.
roxolina: de cand incepi serviciul, ca nu m am prins? te ai plans cumva sau mi s a parut mie din posturile fetelor? ee, pai o sa vezi cat de bine ti face la psihic!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

acum ca tot nu mi s-a trezit piticul am si eu o mare intrebare.
cum v-ati hotarat sa-l faceti pe bebe 2?
ce a contat mai mult? partea financiara, ajutorul dat de bunici sau pur si simplu nu v-ati gandit la nimic si ati trecut la fapte?
sa nu dati cu rosii dar eu nu m-a pot hotara, sufleteste i-mi doresc, dar cand ma gandesc ca sunt singura si mai vad si criza asta financiara, nu stiu ce sa fac, desi am zis ca trebuie sa ma hotarasc odata.
va pupicesc

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

oare dorinta? de a mai mirosi iar trup de nou nascut, de a purta in brate copil usor, de a i canta s adoarma...de a avea un tovaras bun ptr primul copil...eu asa as simti.

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

pisik - dorinta...miros...trup...cantec! Ia zi drept, faci baietu'????

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,64,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

absoluta: am singerat si eu in sarcina de cateva ori. utrogestan, la nesfarsit, pana aproape de nastere. de fibrom, nu stiu sa ti zic nimic. multa sanatate ptr sora ta si noroc!
kitty: fata, tu esti in vacanta sau ai ramas acasa langa computer? sincer, nu mi ar parea rau, ca ma gandeam ce searbada ar fi viata zilele astea fara tine(mai vrei). ia pupici la joules, sa i treaca bazdacii si sa doarma noaptea

ieri m am absentat ca am calatorit la si prin bucuresti. e in constanta un trafic care ti imbolnaveste nervii incet si cu obstinatie, dar in capitala e balamuc! va admir ptr supravietuire, bucurestencelor...frate, daca n aveam cutia automata si cotiera, ma treceau toti carceii.

va doresc un w.e. placut, la toate.

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biky

pisik - dorinta...miros...trup...cantec! Ia zi drept, faci baietu'????

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,64,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

nuuu, ca eu n am dorintele alea, sint tare ca o stanca. era asaaa, dacaaa as avea dorintele alea...
da' stii ca la tine m am gandit cand am gasit in catavencu reclama la revista tabu. era coana iovan pe coperta, care am dedus ca e insarcinata. si, cum o stiu mai maricica ca noi doua, am vrut sa ti scriu ca nu i timpu' pierdut

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetele multumesc de raspunsuri iin legatura cu calciu

Eu i-am dat de cand s-a nascut 10 zile pe luna in lunile reci , iar acum pana in aprilie ...da dupa prevederile pediatrului...problema este ca ultima data ne daduse vitammax ceva de genul asta si nu l-a vrut mai deloc....si am intrebat-o de ostereocare si a zis ca e ok pot sa ii dau din ala....ca lun atrecuta mai mult l-am aruncat

Pupici la toata lumea si mai vb,......

Kityy sa iti priasca vacanta....si daca te linisteste cu ceva si noi am avut prima noapte alba la munte...dar apoi ok...deci poate va fi la fel

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Elyanne - asa cum au mai scris alte fete,mesajul tau a dat emotii mari. Sper ca urmarea sa ramana doar un cucui.
Aici daca se loveste copilul la cap,dar mai serios,recomanda ca prima noapte sa fie supravegheat si trezit din ora in ora.
Carl odata s-a ridicat in scaunel in picioare si a cazut ciudat rau,s-a lovit de aragaz,si s-a lovit la cap si la spate.El a parut doar speriat,dar pt liniseta mea peste noaptea din ora in ora il mangaiam si-l trezeam un pic sa vad ca reactioneaza.
Oricum,asta is momenet de-ti ingheata inima.

Absoluta - sper sa fie bine cu sora ta,de cand am vazut mesajul tau m-am gandit sa-ti spun de Gabi78,ca ea a scris zilele astea ca sarcina a fost recomnadata pe motiv ca are un fibrom.Sper sa aibe o sarcina usoara si s-o duca cu bine la capat.

Si vad ca multe mamici au sangerat pe perioada sarcinii,si eu am fost una din ele,la 12 saptamani am inceput sa sangerez si am facut 3 injectii gravibinon,una la 7 zile si asa ma dus la bun sfarsit sarcina.

Kitty - relaxare placuta! si sper sa se acomodeze Giulia si sa va dea pace.

Raisafudulu - asa cum zicea Ela,nisipul se imprastie mai usor si al un momentdat se intareste.Carl s-a jucat de craciun,cand a facut ornamente si te rog sa ma cerzi ca aspiram si apoi tot gaseam in acsa nisip.Pe cand plastilina se curata usor.

Lilidana - crede-ma ca si mie daca mi-ar da medicul antibiotic asa des si inca ar fi bolnav,m-as panica.Doar ca noi vedem putin din afara si de-asta putem sa fim un pic mai calme,nu ca nu te-am intelege sau ca ne-ai deranja ca-ti spui of-ul,Doamne fereste!

Roxanici - si sa te acomodezi usor la noua situatie!

Adelyna - am vrut de atunci dar nu am apucat sa-ti spun ca m-a distrat faza cu fetele.Nu am vazut apoi sa fii scris cum s-a terminat ziua,dar cred ca au fost dulci chiar daca pe moment te-au enervat.

Biky - fumeile prin alte tari is mai doxate cu ce? Deocamdata imi doresc pt Carl o romancuta,poate peste cativa ani cand ma voi obijnui mai mult pe aici o sa vad altfel si o sa cred ca si danezele sunt ok

pisikuta - niciodata nu stii cand te iau cine stie ce dorinte

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

tuturor,mi-e dor de voi dar acum nu ma simt in stare sa scriu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stefania nu stiam si de trezit noaptea din ora in ora.
Din fericire e in regula, cucuiul s-a mai retras... a ramas mai mult julitura...

La muuuulti ani, Suzy78!
Mai citesti pe aici???... uite cum mi-a duc aminte de perioada cu burtica... cand am gasit subiectul deschis de tine... hai, ca tu ai dat startul, poate mai scrii doua vorbe

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La muuuulti ani, Suzy78!

Mergi la inceput