Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
absoluta spune:
V-am spus ca Timeea de cand s-a dus la cresa nu-mi mai bea laptele praf. Ieri am luat o cutie de Dorna si i-am dat. L-a baut foarte bine si ieri si azi de dimineata.
Ce lapte dati voi ?
Dorna, Fulga? Parmalat? etc...
ioanaradu spune:
lapte ... dorna si milli, rosu, uht.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
stefimic spune:
REIN ce draguti sunteti, m-ati emotionat rau
, nu pot sa-ti urez decat sa fiti fericiti toata viata asa cum sunteti acuma.
CARMEN sanatate multa TEODOREI si sa veniti cu vesti bune.
hai ca astazi am o zi trista,noroc ca am vazut pozele lui REIN si m-au mai scos un pic din pasa proasta.
tocmai am aflat de o buna prietena ca a nascut si ia murit baietelul la numai cateva ore, sunt foarte suparatanu pot sa-mi dau seama cum nu se vad la echo toate malformatiile mai ales ca nu a nascut la noi si se presupune ca sunt mai evoluati decat noi.
va las, va pup si va doresc o zi frumoasa.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
pisikuta spune:
buna albinutele! a dat primavara, acele la atac! ca atata miere dulce cata a curs pe aici, riscam sa ne pierdem contul de viaspe![]()
cu tobe si surle, ane : La multi ani, sa fii fericita! imi pare asa rau ca am lipsit de la tortul ala bun, sa ma nvat minte sa intru in w.e. pe net...
ptr andra , La multi ani si tie, cu fericire si bucurie! sper sa ai o zi cu adevarat buna 
kit: ti au pus aia miere n ceai si ti au dat superoferta la cazare ca aproape ai uitat ca azi bocesti la portile gradinitei.
(p asta nu i l mai arati lu' capca, sa te banuiasca doar ca l inseli, nu sa aiba si certitudini, ca sa l tii fierbinte tot timpul
). am vazut si pozele. super ce ati facut voi acolo, sint poze cat pentru o vacanta de o saptamana, nu 3 zile cat ati stat. si l vad pe raul asa atent cu giuli, ca ma gandesc ca i au trecut episoadele alea cand o inghesuia. sau nu? besides, frumoasa i fiica ta asta, ma kit...
radcarmen: ce sfarsit de saptamana urat ati avut si voi.
lui vladut, sper ca deja e mult mai bine.
a avut si nora branula, asa m a amuzat ideea din spital, sa i spun albinuta. i au dat o n grija, acasa s o hraneasca si sa i dea apa cu seringa. bineinteles ca a fost receptiva si acasa i a pus branulei biberonul, sa i dea apa la bibia(albina). cam ca la voi, nu?
elyanne: eu nu pot sa votez, ca nu se deschide poza aia..regret..
laura: felicitari ptr fumat inca o data. ptr cura nu ti zic, ca mi e ciuda
. eu n am vointa asta...nu mai zic si de madi...
biky: furat idei, placut joaca voastra mult. aa, nu va jucati? faceati voodoo? si formulele magice rostite nu ni le dai? ![]()
laina: sa ne dai sa videm si noi pictura fetii, ca pe a ta am admirat o deja. ce fetita frumoasa..are ochii verzi?
joana: beeei, tu n ai vazut ce am scris io acolo, ca aveti balamuc pe strazi? data viitoare, cand o sa am avion, te sun negresit
. ma bucurez ca mateescu s a pus pe mancat. si de aceea te anunt apropo de discutia cu iaurturile, am luat napolact, ca eu asa mi am amintit ca ai zis tu, nu l ma desfacut inca...si am mai luat si prim de la brenac, e bun , n are lapte praf si se simte, e ca ala de pe vremuri. vremurile mele, ma rog, cand iaurtul era in ambalaj din sticla si capac de staniol...ca poate vrea mateiu sa mai invete si alte cuvinte ![]()
lutul de modelat e de oameni mari, ca m am delectat si eu cu un pachet
. dar e mai misto ala facut din pamant si apa, parerea mea de artist...
rein: sa va traiasca minunea mica si scumpa!
absoluta: milli, zuzu, rosii ambele. si danone, uneori. si incerc sa ma uit in fundul cutiei sa vad marcajul ala de re-pasteurizare, dar nu m am dumirit...
sambata si duminica ne am distrat in parc, la tara piticilor, unde a calarit toate cetatile si toboganele(cu exceptia alora lungi si abrupte). cel mai mult ii place panza aia de paianjen cum ii spun eu. sit podete din cablu moale, impletit, pe care trebuie sa le parcurga in cetate, sa treaca dintr o zona in alta.
ieri dimineata, insa, a trebuit sa scurtam, ca a plonjat de pe o cetate drept pe burta. n a patit nimic, ca e ra nisip moale, dar s a speriat rau. si eu cu ea...am crezut ca n o sa mai vrea la joaca, dar dupa amiaza ne a carat iar...la "bibibilooor" urla prin casa, adica in tara piticilooor...
o zi frumoasa la toata lumea!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
rein ce pitic frumos! ce pitici frumosi! 
pisi nu te iert ... stai calma. si iaurtul era de la napolact ... dar e cedra. apropos ... am luat si eu martinel. eu care nu mananc sarat, mi s-a parut ... ingrozitor de sarat. matei nici n-a pus gura, i-a placut cutia doar. sunculita martinel mananca.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
RaisaFudulu spune:
Ciao fetele
Atata pot zice ca nu e timp....
La Multi Ani Suzy!
La Multi Ani Ane!
La Multi Ani Andra!
Rein pupici la puiuti
Multa sanatate la bolnaviori....si ne auzim mai tarziu cand revibne timpu..![]()
Diana mami de Raisa Maria
Kitty spune:
Buna viespelor!
Ane, am salivat la tortul tau (in culorile mele preferate) ca (acum imi dau cu firma in cap) eu nu am lucrat niciodata cu gelatina asa ca salivez
neputincioasa la orice diplomat. Si rulada cu cascaval arata suuuper!
Biky ma tot minunez ca la varsta asta mai ai asemenea idei...ia pune o poza cu bolentinul deschis..![]()
Ioana
sa fie bine Patei in continuare! Cumva trece si mai cred si isi formeaza imunitatea ...
Nicu tocmai a fost lasat la vatra. ![]()
Multu de urari! Nu stiu de unde mai ai putere si de forumit, la atata treaba cata ai. Explicatia ar fi ca suntem niste minunaaateee fara de care nu poti sa traiesti! 
Laura cred ca te topesti in fiecare seara si dimineata la asa ritualuri dulci! A mea s-a invatat smechera si imi spune "beeeshc" cand vrea ceva si o refuz. DEJAAAA.
Laina, frumoasa pictorita mititica. In curand incepem sa le facem portofolii cu lucrari. ![]()
Carmen, imi pare rau ca Teodora nu se simte bine! 
Absoluta , imi pare bine ca sora ta e mai bine si ca Timeea s-a acomodat repede (ceea ce ii doresc si Giuliei).
Rein
sunteti niste draguti! Normal ca mi-a placut poza cu fratiorii! Si noua ne e dor de tine!
Stefimic, imi pare rau pentru prietena ta.
sa-si gaseasca linistea cat de repede si sa vina un alt bebe in viata lor!
Pisik, si io vreau bibibiloooooor, la noi nu e.. Hai ma, nu fii asa zgarca, fa mai multe poze, eu cred ca cele mai putine poze dintre copiii din stup cu pisik-mic am vazut...
acum vin la tineee!
Raul intotdeauna a fost f dragut cu Giulia, ea e mai rautacioasa cu el, ma chiar supara uneori si si el se necajeste. E f copilaros si MUTULICAAAA a lui mama drag.
Lapte si iaurturi mai mult Milli (parca am mai declarat
)
Si acum ...tananaaaaa: Cresa episodul 1: "un fel de":
A fost "un fel de", ca mai mult am umblat cu hartoagele de la asistenta sefa la directoare - in alt sediu.
Giulia a vrut la copii, era f incantata, a intrat, a sarit pe ea un baietel, a pupat-o, ea cocheta. Ea si finutul meu o sa fie cei mai mici, ceilalti sunt toti nascuti in 2006.
Mi-a placut: ca am reusit sa o duc in grupa in care am vrut, meniul (tocmai le dadea gustarea:mere), au vorbit f frumos toate doamnele: ingrijitoarea, asistenta, directoarea - fara sa le fi dat nimic , regulile par f ok ca si igiena.
Nu mi-a placut: aveau tv in grupa
si era f cald.
Si urasc : ca trebuie sa las puiul meu acolo, fara mama-closca
.
Maine episodul 2 "pe bune, dar scurt"
Aaa, si clar am imbatranit : asa de draga mi-e casuta noastra dupa supeeerba mini-vacanta si asa e de bine in patul meu. ![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Laina spune:
ABSOLUTA, noi dam Milli 1,5 deocamdata, asa ne-a zis dr. In timp, trecem si la ala rosu de 3,5. Oricum, pana acum mie personal imi place Milli cel mai mult.
STEFIMIC.....imi pare asa rau pentru prietena ta...nu ai cuvinte...sa-i tina Doamne-Doamne tari...
PISIK.....bravooo Nores curajoasa!!!
Laina spune:
KITTY.....hai ca ati trecut si de hopul asta. O sa fie din ce in ce mai bine, si Giuli mai dragalasa si mai iubitoare, ca deh! e fata mare si nu mai sta lipita de fusta lu mami.
biky spune:
La multi ani Andra!
Kitt- ca doara nu puteam sa incep cu altceva...
Noh, mah, daca tu crezi ca ai vrut sa ne impresionezi cu pozele de la Sovata, te-ai inselat! Io zic ca o fost naspa, da? ![]()
Si acu'....tate fetili, vai, Julica ce frumusete...Da, mah...e debordant de frumoasa, e mirobolanta...dar priviti-l si pe Raul
...imi e atat de drag in poza asta!!!!!!
Si iaca....daca vrai sa stii nu am bolentin, da? Bunica mai avea buletin...io am carte de identitate, bre!!!
Ane -
gospodino!Tine-o tot asa...Tort, hm, o bucatica...dar rulada aia da-mi-o toata!
Ioana - Felicitari lui Patei pentru progrese! Noi mai la urma asa...si cu dintii si cu vorba...
rein - brrr!!!! ma trec fioooori! Sa-ti traiasca familia, sa fiti sanatosi si sa ne inviti la cumatrie, da?
Pisik - chiar pe bune, iesi cu fata in tara piticilor si nu faci poze??????? Ori faci poze, ori te voodooiesc! 
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,63,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus