Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Lapte...noi am inceput cu Mili rosu si acum suntem pe vaca direct de la sursa....am eu un filing pt mili ce vreti...

Dar iaurt de la Tnuva...alb cremicios....mmmm

Kityy felicitari pt scurta gradinita..si bafta multa pt maine...dar Giuli sigur se descurca...cred ca mai rau e de tine

Timeea de Absoluta...bravo..putin a durat acomodarea...

Si mai era un Pateiu vorbaret...

Mesaju alandala...cum e in capu meu acu

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Ane, Suzy si Andra! Sa va dea Doamne-Doamne sanatate si intelepciune!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Andra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Hai sa-mi fac curaj sa scriu.
intram la dr, culmea, nu plange, cand i pune ala stetoscopul rece da sa bazaie, se opreste, dr o ausculta...si pe-o parte, si pe alta, si pe la coaste, iar in spate, iar in fata...nu se mai termina.M-a bagat in sperieti.Apoi, imi zice ca n-avem voie afara, nici la baie, ca avem ceva care poate da in bronsita interstitiala
Ieri am luat antibiotic pt burtica, azi luam pt plamani
"Meniul" de data asta :
zinnat,panadol/nurofen,prospan(sirop de tuse pe baza de iedere), mai luam noi in plus sirop de ridiche si sirop de patlagina(au efect amandoua la teodora)

In fuga, c-mi amintesc:
Rein frumoasa familie, sa fiti sanatosi!
Absoluta bine ca Timeea incepe usor-usor sa se obisnuiasca.Ma bucur pt sora ta ca e mai bine acum.

Kitty super poze
Gata, nu mai tin minte nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

La multi ani Ane,sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ai parte doar de bine!scuze de intarziere

La multi ani Andra,sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ai parte doar de bine!

sanatate Matei si Teodora
sper ca nu mai sunt si alti copilasi bolnaviori

Radcarmen - e adevarat ca ei au nevoie de dragoste,de mama,dar din pacate nu au avut sansa si uneori e bine sa copenseze cu altceva.Cand eram in Romania,cunosteam o tipa care strangea bani si cumpara la copilasii abandonati fel si fel,sepcute,ursuleti,papusele.Pt un copil inseamna enorm sa aibe un "prieten" jucarie.Dar acum depinde si de conducerea spitalului daca accepta...

laura_oana - felicitari si multa bafta ca sa lasi tigarile.E greu dar se poate,eu am fumat 10 ani cate un pachet la zi si le-am lasat.Pe atunci gasisem un site unde iti spunea ce se intampla in fiecare zi de cand te lasi de tigari.Imi aduc aminte ca a patra zi spunea ca e cea mai grea,la trei saptamani incepe corpul sa se curete de nicotina....era interesant.
Si cred ca e cat se poate de frumos cand va ubiti voi dimineata

Kitty - super poze! Mi-a placut mult cea cu cerul din apaSi voi sunteti frumosi,in special domnisorica Giulia in poza cu gecuta aia neagra si parul in vant..
Multa bafta cu caminul!

Ane - mai,arata bien torul facut de tine.Sa stiti ca ma duc sa cumpar unul,si ii fac poza ca sa-l pun pe net ca ma pricep si eu

Laina - aici sutn un fel de lampi care arata cam ca desenul Antoniei Cine stei ce designer devine

Biky - Caterina vrea sa iti arate ca ea e priceputa la arta,un altfel de arta,si tu o bagi pe voodoo

Absoluta - sanatate si sper sa fie totul bien cu sora si
sarcina!

Rein - sa va traiasca! Ce micut,abea acum cand vad pozele realizez ca tu chiar ai un bebe mic mic

Pisikuta - Norei la burtica...e fetita mare,n use da ea batuta oricum . Ce nevoie ai tu de cura?

Lilidana - lui David si sper sa-i treaca o data tusea aia rea.Si mai poti pune si tu cate o poza cu el din cand in cand.
De vacanta mea nu ai de ce sa lesini,mai ales acum in situatia in care estiIn mai ne-au invitat parintii lui Klaus 3 zile la un disney Logoland(e cu gradina zoologica,fiind cei care au jucariile lego sper sa aibe jocuri si pt copii de varsta lui Carl,iar socrii au achitat tot hotel,plus ca totul e inclus in bilet si ne putem folosi de orice) Apoi eu ,Klaus si Carl plecam in nordul Dk unde luam feribotul spre Norvegia pt ca am vazut la o forumista niste poze din Norvegia,plus ca eram deja atrasa din pozele lui Klaus,dupa care traversam un pic si Suedia si acasa.
De fapt eu i-am cerut pt ziua femeii un weekend la Berlin,dar apoi mi-a zis ca el planuise pt mai,e bine si asa

Am pus si eu cateva poze si filmulete aici

dar daca nu aveti timp pt tot,e un filmulet care mie mi-e tare dragaici

Noapte buna
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

La multi ani Andra!

Despre noi: azi am fost iar la medic pentru ca Vlad a fost foarte apatic de pe la ora 16:00. Dr. zicea ca e inca deshidratat si ca mai dureaza cateva zile, sper sa isi revina ca altfel innebunesc deja. Am inceput sa ii dau lapte delactozat ca deja nu mai suporta sa stea fara laptic si macar atata lichid sa bea. Aaaaaaaaaaaa, am uitat sa spun ca dupa ce sambata a fost bine cand am iesit din spital, vioi, ieri mi-a facut 4 scaune diareice dar nu chiar apoase si de aia azi deja era tare lipsit de vlaga.

Carmen, sanatate Teodorei sa scapati repede...mama lor de viroze.

Kitty, acomodare usoara Giuliei la cresa si Doamne ajuta sa fie rezistenta la boli.

Sunt tare intoarsa pe dos si nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Va doresc numai bine si urez sanatate puisorilor bolnaviori.

Somn usor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sanatate maxima tuturor copilasilor!

Carmen de la Maramu' ... ai zis ce a iesit la analizele tale? Ca eu nu am gasit nimic si parca ziceai ca te duci sa le iei?

Loradin .. sa ai .... bani de muraturi. Daca nu faci fata iti trimit si eu un butoi

Succes la camin Giuliei si Timeei.

Absoluta ma bucur ca e mai bine sora ta. Sarcina usoara!
Rein .. Am avut asa .. niste furnicaturi cand am vazut bebe mic! Sa fiti sanatosi!

Kitty superbe pozele .. dar cum puteau iesi altfel pozele unei familii superbe?

Stefanya .. foarte frumoase filmuletele/pozele. Mi-a placut costumul de cosmonaut? Sau o fi de Rangers ceva? Sa aveti un concediu placut!

Despre noi

Am fost sambata la Ikea si i-am luat lui Tudor pat de o persoana. Am venit acasa l-am demontat pe cel de bebelus, l-am dus la tara si l-am montat pe cel nou. Initial nu a vrut sa se urce in el, dar dupa ce i-am pus cearceaf, pilota si aparatorile lui a fost foarte incantat si a dormit foarte bine. Sunt bucuroasa ca a fost asa de usoara trecerea, pentru ca aveam mari emotii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!
Am intrat bine dispusa si m-am intristat de Carmenute... pt amandoua mamicile suparate
Cred ca doctorul stie ce spune si Vladut are nevoie doar de putin timp ca sa fie bine.
Doctorita noastra ne-a spus ca bantuie o viroza care da complicatii interstitiale ..si poate Teodora era slabita de problemele cu burtica.
Nu fiti suparate, ei isi revin repede!

Am vazut multe poze si filmulete cu Carl - jucandu-se cu plastelina, topaind si ascunzandu-se in dulap. Iar Raul a salivat la costumasele lui de Powerrangers si Spiderman .
Grozav cadou excursia!!

Biky, multumesc de aprecierile legate de Raul, stiu ca e mai mic, dar pot sa-l trimit la petit ....la oricare dintre fete.

Gabi ai baiat mare in patut pe masura. Poze cu patul?

Noi am fost la teatru in seara asta. A fost "o noapte furtunoasa" cu Maya Morgenstein si Ioan-Gyuri Pascu in distributie. Cred ca l-am bagat complet in ceata pe Raul - care a tot ascultat in varianta de teatru radiofonic - clasic si acum a avut parte de o punere in scena cu muzica hip-hop si cu scene comico-sexuale destul de multe, cu un joc al Mayei Morgenstein... nu stiu ce sa spun...sau mai bine nu stiam ce sa simt... E grozavaa, clar simti forta ei.. Dar, ca sa citez dintr-un articol de pe net (L Cremeneanu): "A dat din cur, ne-a aratat chilotii, a dezvoltat trei personalitati concomitent si a reusit sa fie enervanta"
Daca eu sunt asa bulversata ...cum o fi Raul? M-am chinuit sa-i explic ca dupa atatia ani in care s-a jucat piesa asta in mod clasic ..se cerea un alt mod de a se pune in scena... Si explica-i cum pe vremea aia nu era hip-hop si nici Titirca-inima rea nu avea tricou cu floricele....Greeeeu..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput
Mergi la inceput