Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 andy.p salutare si . Voi ce faceti toata ziua pe ? Eu simt deja ca ma cuprinde depresia. Cred ca dau o fuga cu puii prin Lotus sa ne mai treaca vremea. ici si gazei!Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Noi iesim afara in wrap si cu umbrela daca nu ploua f tare. Daca chiar nu se poate deschidem geamul laaarg si ne uitam afara ...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
iriss_04 spune:
hello gagics,
xor:felicitari pt dintisor
JulyMorning:si eu la fel numai la primavera visez,,doar doar sa nu intru in depresie
Kllemi :Sa va traiasca micutza crestina!
anis:nu reusesc sa pun filmult cu ursitoarele,,,e prea mare,,,poate ma ajuta cineva ca nu e nici it-istul meu acasa asa ca,,,
pretul este in jur de 500-550
nikolici:sanatate multa iti doresc,,,si mergi si la alt doctor pt a2a parere
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
khristin spune:
Ankussa, noi cand am fost in Cuba de ex.ni s-a recomandat vehement sa nu consumam alta apa decat cea imbuteliata si am incercat sa urmam asta cu strictete, pt. ca o colega de-a mea s-a intors cu probleme de stomac de acolo. Yasmine avea atunci veo 2 anisor jumate si din fericire noi am scapat fara alte incidente. Depinde foarte mult de tara aleasa, cred ca Spania si tarile europene in general nu prezinta pericol prea mare fata de exemplu tarile latin americane si caraibice.
Sabinel, uite asa arata reteta anti-vergeturi. Amesteci intr-un blender jumatate de cana de ulei virgin, un sfert de cana de gel aloe vera, 4 capsule vitamina A si 6 capsule vitamina E. Dupa ce le amesteci stochezi recipientul in frigider. Secretul e sa te ungi zilnic, fara exceptie iar succesul e garantat. Mult succes. 
Eva, e o intreaga teorie cu iridiologia asta, arta irisului. Fiecarui radius al irisului ii corespunde cate un organ. In functie de petele mai inchise si venele de sange din pupila ti se face un profil. E o practica foarte des intalnita in special in Middle East. Dupa ce ti se studiaza irisul, pe baza discutiei avute cu doctorul ti se recomanda o dieta biologic-organica exclusiv, incepand cu laptele organic si terminand cu germeni de grau, faina de lecitina. Ai voie sa consumi peste sau pui, never ever porc sau vita, cat mai multe legume crude, apa si ceaiuri pt. lactatie. Eu ma tin cu rigurozitate de asta si vad ca ii prieste si bebelusului, am fost super surprinsa de dezvaluirile iridiologistului de istoricul meu pe care nu avea de unde sa-l stie. A propos de zapada, nu stiu cum o fi aia din Franta, dar cea din Canada e sub foma de muntisori de peste un metru pe lateralul caselor
. Asta asa de incurajare, dar una peste alta eu zic ca e bine ca iarna sa fie totusi iarna sa nu se simta ca primavara, ca umbla microbii mai liberi. 
Babytza, vazut cum mananca soricelul. Asa mult manca de prima oara sau nu sinteti chiar la inceput?
Si ce-i dadeai acolo ? Mar cu morcov ?
Nikolici, mergi sa ai si o a doua parere. Aici cand o analiza nu iese bine , intotdeauna se repeta automat. 
Anca, wow ce mini-tech computerista ai tu acolo. Ce ti-e si cu progresul asta….tztztztztzt ![]()
Cine-mi trimite si mie username-ul si parola noua de pe yahoo ? Thx. 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui 300 Laura, musette, a venit si a trecut Acum tot la mine in brate, doarme si suge si mami sta pe forum. Ma sperie ca izbucnesc asa, impulsiva am fost mereu dar aveam si eu niste limite. M-a dezarmat cand am luat-o de subtiori si am intrebat-o mai tare: fato dar tu nu ma lasi si pe mine chiar deloc sa mananc? lapte de unde??? si ea a ras. Ore cu wrap mananc mai usor? Ia sa vad ce e pe site babymom! de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Da, cu wrap e mai usor. Si Matei are zile cand sta doar in brate ca altfel maraie..nu plange...maraie de te exaspereaza...asa ca hop in wrap si e liniste si ne calmam amandoi...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui khristin Cine-mi trimite si mie username-ul si parola noua de pe yahoo ? Thx. ![]() Cristina le bébé Chris Anthonynoi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
ai PM

andu
gaia.nevia spune:
cica sondaj. Ce ati facut cu lumanarea de la botez?
Cea de la botezul lui Teo inca o mai am in "camara", uscata ca o mumie...
Cea de la Radu are niste orchidee superbe... asa ca le-am scos si le-am pus intr-o vaza... (vaaaz, veeiz... vaaaz, veeiz - pentru cine mai tine minte "two stupid dogs"...)
Lumanarea tot in camara va sfarsi, dar fara flori de data asta...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia cica sondaj. Ce ati facut cu lumanarea de la botez? Cea de la botezul lui Teo inca o mai am in "camara", uscata ca o mumie... Cea de la Radu are niste orchidee superbe... asa ca le-am scos si le-am pus intr-o vaza... (vaaaz, veeiz... vaaaz, veeiz - pentru cine mai tine minte "two stupid dogs"...) Lumanarea tot in camara va sfarsi, dar fara flori de data asta... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
se pastreaza cu sfintenie ca si cea de la cununie iar in momentele grele ale puiului(sa ne fereassca DD pe toate de asa ceva)se aprinde si face bine

andu
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Eu am comandat hainute de la mothercare.co.uk si reclamamascata.ro Sunt foarte frumoase toate. Have fun! Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Multumesc pentru raspuns
. ma gandesc ca de pe mothercare dureaza ceva pana vin. si chiar asa ce e reclama mascata ?CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia cica sondaj. Ce ati facut cu lumanarea de la botez? Cea de la botezul lui Teo inca o mai am in "camara", uscata ca o mumie... Cea de la Radu are niste orchidee superbe... asa ca le-am scos si le-am pus intr-o vaza... (vaaaz, veeiz... vaaaz, veeiz - pentru cine mai tine minte "two stupid dogs"...) Lumanarea tot in camara va sfarsi, dar fara flori de data asta... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Eu stiu ca se duc la biserica dupa..asa ne-a zis preotul. Eu am dus-o si pe cea de la cununie si pe cea de la botez..si le arde in biserica

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
iriss_04 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
Eu stiu ca se duc la biserica dupa..asa ne-a zis preotul. Eu am dus-o si pe cea de la cununie si pe cea de la botez..si le arde in biserica ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
da asa am facut si noi,,,si ne-a dat si o bucatzica mica pt noi
andu

? Eu simt deja ca ma cuprinde depresia. Cred ca dau o fuga cu puii prin Lotus sa ne mai treaca vremea.
de Anda Teodora din 10.10.2008