Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

kristin nu din prima. Am inceput cu suc de mar si apoi suc de morcov. Apoi suc de morcov cu pulpa de mar .In fiecare ziam mai adaugat cate o lingurita din fiecare. Azi am ajuns la 30 ml suc de morcov+ pulpa mar 40g si piersica (e a doua zi de piersica) 10g. Si pentru ca iesise foarte subtire am pus o masura de cereale cu morcov.
A iesit yami

Noi avem lumanarea in camara, o pastram acolo.

"Reclama mascata" apare atunci cand incercam sa postam link catre un site considerat de DC site concurent. De aceea apare asa. Uneori , daca incerci de mai multe ori iti spune ca urmeaza avertisment daca mai insisti . Asa ca bagati cu pauze intre litere si va aparea

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu ma bag la somnic fetele..ca iar ma trezeste RAdu la 6.30
Noapte buna si somnic cat mai mult
pe toate

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

dedicatie pt mamici si mai ales pt mamicile care sunt ingrijorate, ganditi-va ce miracol avem in brate

dedicatie pt mamici

Pe mine ma emotioneaza pana la lacrimi

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eva, am fost la concertul Celinei Dion, a fost super . E o voce de milioane, ca sa nu mai zic de videoclip

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutare si de la noi

Nu am mai intrat de cateva zile, iar acum am citit un pic din urma si ce-mi vad ochii, o veste minunata de la Moni.
Monica felicitari , sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aibe grija de voi, sa ajungi sa-ti tii bebelusul in brate. O sa fii o mama super experimentata caci tu de acum aduni de aici de la noi tot felul de sfaturi utile. Ma bucur enorm ca s-a intamplat asa de repede si nu a mai trebuit sa treci prin nu stiu cate incercari. Meriti din plin astfel de impliniri.

La noi a aparut o problema noua: cand Anna era mica si eu lipseam 2-3 ore, primea lapte cu biberonul. Mai nou, nu vrea deloc din biberon chiar daca moare de foame. E drept ca in ultima vreme nu a mai vazut biberon deloc dar chiar asa sa-l uite si sa nu vrea decat de la tzitzi? Imi puteti da vreun sfat cum o pot reinvata sa bea cu biberonul la nevoie? A mai avut cineva problema asta?

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Voi glumiti cu lotusii aia?!!?! Cum sa faca bebelusul asa? Ca doar nu au toti aceeasi elasticitate, cum sunt si oamenii. O fetita a unei prietene era atat de rigida ca m-a speriat. Nu se lasa pe spate daca o tineai numai de fund, asa de teapana era. Pai Dorel daca nu il tineam bine facea podul de sus!
Nu toti copii isi baga degetele de la picioare in gura, unii nu pot!

Ma rog, pediatra mea ii indoaie genunchii peste burta apoi desface si roteste larg in laterale. Verifica "la mana" sa fie acceasi mobilitate la ambele picioare. Daca i le rup, poate va atinge podeaua cu ambii genunchi stand pe spate.
For fun, ia incercati voi si spuneti repede cate reusiti! (atentie, eu am facut balet si fac spagatul si sfoara acum, la 80kg si la varsta mea, fara incalzire - si tot mi se pare grea pozitia daca stai culcat pe spate).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eva videoclipul m-a emotionat teribil!!!
CAT DE ADEVARAT E SENTIMENTUL CAND ESTI MAMA!!!
MULTUMESC DOAMNE DOAMNE!!!

Si apropo de miracole, eu am ales Miracle of love-Eurythmics ca, coloana sonora pt. filmul botezului.Cred cu ardoare ca a avea un copil este un miracol!!!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gaia.nevia Bazaind la videoclipul Evei, am apucat sa citesc si ce ai scris tu...si vad "poate daca ii rup picioarele atinge salteaua"-nu stiu daca am citat bine, dar m-a bufnit rasul.
Nu neaparat din figura Lotus si-a dat seama doctora...va rog nu rupeti frumoase picioruse la bebei.A zis ca, normal ar trebui sa atinga.Karina are o mica problemutza si cand incerci doar cu unul....deci na...plus ca s a vazut si la eco clar nu sunt nuclei osificatori prezenti.
Off ce fanny ai fost...ca intotdeuna.Imi aduc aminte ca am citit undeva pe alt forum unde ai postat ...ceva legat de carucioare si citez din nou ce m a facut sa zambesc: "eu sunt inalta si stau de parca calc camasi daca e prea jos carutul" mi te si imaginam calcand rufe in timp ce impingeai carutzul.
Cum am invatzat de la fete aici un nou cuvant ESTI TOTALA!!!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

seara buna si de la noi

in sfatsit a adormit si fata mea

a ras de mine azi in hohote

Nikolici mi se pare si mie grea poz asta pt bebei, a mea daca sta pe spate si cu picioarele intinse tot nu sunt la maxim intinse....d-apoi asa...dr a masurat-o intinzand-ui picioarele cat de cat

Eva e superb videoclipul

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sunt foarte fericita !!!! Asa cum eram convinsa , puiul nu are nimic fizic , care sa il faca sa urle la masa ....In seara asta am incercat inca o metoda de a-l hrani , sa il linistesc. In ultimele zile am incercat in toate pozitiile posibile si nimik nu a dat rezultat. Pana nu isi facea el norma de urlat, nu se lasa ( incapatanat....) Acum , nu stiu ce mi-a venit si dupa ce l-am sters si l-am pregatit de nani( ca baie inca nu facem din cauza de mucisori) i-am adus scoica in camera si l-am pus in ea. Am luat biberonul deja pregatit de tati si ma pregateam de concert. Dar surpriza : l-a luat din prima si a mancat linistit ....nu imi venea sa cred Imi era si frica sa ma misc , sa respir.....Sper sa il tina, la nevoie iau si caruciorul in dormitor , numai sa nu mai urle saracutzul

Superb clipul !!!!!!!!!!!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput