Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nikolici si nu mai fi tristuta. Cu siguranta karinuta va fi bine. Toate fetitele sunt suspecte de displazie de sold si tot timpul se dovedeste ca totul e in regula. Si thea a fost suspecta din cauza asimetriei de pliuri dar totul e de fapt ok. Ai decis foarte bine sa astepti consultul de 5 luni fara sa te mai incarci cu alte vizite la doctori si sa mai chinui pe drumuri si copilul. Apoi 2 pampersi nu strica....iti dai seama ca de acum incolo nu mai iese nimic de acolo :)

Anca - Carla scumpa m-a terminat - e super dulce

300 - demult tot vreau sa iti spun ca fetitele noastre se comporta la fel: incepand de la autoservirea de noapte si pana la sotiile din tmpul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mai am incercat si eu pe Edi pozitia LOTUS si sa ma bata mamaie daca atinge cu vreun genunchi . Vorba Adei poate doar sa i le rup sa atinga cu ele. Ada, tare m-am mai amuzat cand am citit!

Fetele care ati incercat...atinge vreunul sau e metoda numai de pediatri stiuta? Poate nu ne pricepem noi la LOTUSI Zic si eu....
E un fel de pozitia broscutei numai ca stand pe spate? Adica labutele apropiate si aduse inspre funduletz?

A si apropos de bagat degetele de la picioare in gura. De curand si-a descoperit piciorusele si se chinuie sa le apuce...sa le bage in gura nici nu se pune problema. Parca Edwin era mare amator de picioruse nu?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Anamona Si eu am crezut ca nu mai iese nimic, insa m-am inselat al doilea pampers care este pus peste haine la recomandarea doctorei, cred eu ca a strans f tare funduletzul si tot kk s-a dus pana in gat.Si avea si ea un nou body de la Disneyland care de fapt a fost primul ei lucrusor primit de cand aveam eu 3 luni, deci era ceva special pt noi...nu cred ca mai scot marea pata de kk de pe spate....ufff si vroiam sa-l opresc asa ca amintire...dar cred ca il dau mai incolo la alti bebei cu restul de hainute.Si colac peste pupaza este un body de ala imposibil de scos pe cap si imaginati-ma cum incerc sa scot un body cu un kg de kk pe spate fara sa ma murdaresc pe mine cat si capul Karinei...nu am reusit.A facut baitza de doua ori azi!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

si mai vreau sa zic ceva:

Monica - ti-am urmarit povestea inca de la inceputuri cand citeam cand si cand la odisee. Am plans si eu ca toata lumea de aici de altfel cand am citit ce ti s-a intamplat si m-am rugat ca totul sa fie pana la urma bine si pentru tine.
Cand ai dat vestea aici, mi-au dat lacrimile din nou dar de data asta de bucurie...Simteam nevoia sa ma mai bucur cu cineva de ce aflasem...era tot o ora tarzie in noapte cand am citit...m-am dus si mi-am trezit sotul sa ii povestesc si lui ce lucru minunat s-a intamplat.
Sa stii ca suntem alaturi de tine, te apreciez foarte mult pentru optimismul cu care iti traiesti viata si stiu sigur ca soarele va ramane definitiv pe strada ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

babitza si puiul meu la fel face seara,,,acum a adormit si tot parca il aud plangand,,,sa ma vezi ce disperata eram in seara asta puiul plangea,,,mama zice :io fi sete saracutzul,,tata daca il lasi sa planga nu face nimik,,,si tot asa de crizata ce eram am varsat si ceaiul pe jos,,,vreau sa vina sotul acasa ca e tare greu fara el,,,maine vine e la timisoaraa,,,,si dupa toate astea mi-a zambit a mai plans un pic si,,,offf ce mult il iubesc

anamona

super clipul,,,mie imi place celine ff mult

fetele eu am plecat la ca sunt rupta de somn

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Nikolici - iese cu vanish cu siguranta.
La mine au iesit toate petele de kaki...mai greu o sa fie cu morcovii la diversificare....
apropo, fetele cu diversificare, cum va descurcati cu petele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Giulianna Am ras de am facut pe mine si eu si barbati-miu!!!
Cati lotusei ati facut voi!!! Sincer eu nu pot!Si eu fosta gimnasta, stea in devenire....numai ca nu mai am elasticitate nici macar sa urc scarile la bloc.
Si apropo de bagatul piciorului in gura...a incercat soatza acum...cica nu poate...deci na bebeii pot noi, NU.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Mai am incercat si eu pe Edi pozitia LOTUS si sa ma bata mamaie daca atinge cu vreun genunchi . Vorba Adei poate doar sa i le rup sa atinga cu ele. Ada, tare m-am mai amuzat cand am citit!

Fetele care ati incercat...atinge vreunul sau e metoda numai de pediatri stiuta? Poate nu ne pricepem noi la LOTUSI Zic si eu....
E un fel de pozitia broscutei numai ca stand pe spate? Adica labutele apropiate si aduse inspre funduletz?

A si apropos de bagat degetele de la picioare in gura. De curand si-a descoperit piciorusele si se chinuie sa le apuce...sa le bage in gura nici nu se pune problema. Parca Edwin era mare amator de picioruse nu?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

am incercat si eu,,, la fel nu se poate decat vb adei[b] sa-i rupi piciorusele,,,f tare ada ca de obicei
[b]giuli
chiar vr sa apari sa-ti pt pontul cu tex,,,am luat o gramada de hainute fff dragute,,,bluzitze dragute cu 2 si 3 lei,body gros din fleece cu 4 lei,gecuta cu 11 lei,,,

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anamona eu am invatat de la valentina ca petele de morcov si portocala se incapataneaza sa lase amintiri pe hainute.....Asa ca am luat babetele cu doua fete ,una deprosopel , una de plastic. Deja sunt patate si nu cred ca mai iese...dar mai bine babetelele decat hainutele...Bluza mea alba pe care a stranutat david azi e compromisa Nu cred ca mai iese. o bag cu vanish sa vad ce parere are

Beyyyyyyyy,nici eu nu pot sa stau cu picioarele asa dar valentina reuseste sa le puna si unul peste altul in pozitia aia... e mai elastica pustoaica
Nikolici ne-ai dat tema pentru acasa

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nikol am facut o gramada da' nu ne-a iesit niciunu' :)
Daca iese cuiva sa ma anunte si pe mine sa mai insist

Iriss fata ascultatoare! Ai vazut cate hainute frumoase si ieftine erau? Ma bucur ca ai fost si ca ai luat tot ce ai vrut! Si eu am luat, iti dai seama o gramadaaaaa dar gecuta n-am gasit :( Body-uri din fleece i-am luat si marimi mai mari...sa aiba. Cred ca am dat vreo 2 milioane dar mi-am facut aprovizionarea, nu stiu cand si daca ma mai intalnesc cu asemenea preturi.

Ma bag la somn, mai devreme imi propusesem sa ma culc inainte de 23. Da da, ti-ai gasit! Am fugit, noapte buna dragutelor!

Ticker Edi

Mergi la inceput