Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
babymom75 spune:
Eva clipul e intr-adevar emotionant, chiar daca eu l-am urmarit acum fara sonor ca dorm gasconii. Maine il mai vad o dat cu sonor ssa pot plange in voie
. Apropos, voi nu ati devenit mai sentimentale decad sunteti mamici? Eu, dupa ce l-am nascut pe Victor, imi amintesc ca cei de la Talisman ( care dealtfel nu sunt deloc preferatii mei ) tocmai lansasera piesa aceea, daca o stiti, "Mama". Si io stateam cu copilul atarnat de tzatza, in timp ce-l alaptam si plangeeeaam, da' plangeeaam de mama focului, de curgeau lacrimile siroaie peste copil. Acum ma amuz cand ma gandesc. Dar tot la capitolul sentimentalisme, nu ma pot abtine nici acum, dupa cativa ani de profesie, ca atunci cand asist o nastere si vad emotia si bucuria mamei care tocmai a adus pe lume o viata, sa nu ma podideasca si pe mine lacrimile... lacrimi de fericire si de multumire ca D-zeu ne-a facut pe noi, femeile partase la asa un miracol!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
Mai gagigio am ras de numa numa,
I-am povestit sorei mele pe mess, despre ce discutam noi aici cu LOTUSUL si imi zice: aha, ia maine, cand ma duc la aerobic bag un lotus pt. relaxare hmm dar vad ca nu-mi iese acum.Si mai zice...cand faceam eu kung-fu acum 100 de ani, ne punea sa stam in pozitia lotus si sa mergem in genunchi.
Eeeee va imaginati pozitia lotus si mers in genunchi???![]()
Eu nu o mai incerc ca sigur imi rup osicioarele
.
botez Karina
Nikole mami de Karina
babymom75 spune:
HEI MAMICILOR! tocmai am citit din urma ce incercati sa faceti voi bebelusilor - pozitia lotus!!?!! Nu mai chinuiti copiii! ![]()
Aia, ce ia facut tanti dr. Karinutei e manevra medicala ( se numeste Ortolani ), pt. verificarea displaziei de sold. Nu e tocmai pozitia lotus; cred ca nikolici doar incerca sa va descrie ce si cum. Da' potoliti-va, da? ca poate vorba Adei reusiti sa le rupeti piciorusele.
Am glumit, sa nu ma luati prea in serios.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
Babymom As vrea ca toate doctoritele care asista la nastere sa fie cum esti tu. Eu cand am nascut am avut parte numai de raceala totala si nici macar un sunet nu am scos sa nu deranjez audientza.
Nu o sa le uit niciodata ca nu mi-au aratat copilul sa nu mai vorbesc ca nu l-au pus pe mine...pur si simplu mi l-au luat!
Si da...sunt super sensibiloasa acum....si pe mine melodiile ma ating rau! Bineinteles alea care sunt facute pt corazon.
botez Karina
Nikole mami de Karina
babytza spune:
Babymom eu si inainte eram emotiva, dar acum as plange si daca as vedea o pisicutza cu pui..... La filme nu mai zic, daca vad o mamica cu puiul mic in brate plang instant
Traiesc la maxima intensitate totul de cand sunt mama ! E cel mai frumos sentiment din lumea asta !!!!!!!!!!!
Uneori dimineata cand ma trezeste piciul pe la 4 - 5 sa ii dau suzi mi se impleticesc picioarele pana ajung la el , sunt plina de vanatai de la pat...dar cand ajung langa patutul lui si imi arata gingiutele....ma topesc toata 
Sau cand ma ia Valentina la sentiment cand o mai cert , si ma ia in brate si imi spune "te iubesc mami, ma ierti ? ca nu mai fac...." sunt pierduta
Ce mai, copiii mei sunt viata mea si as face orice pentru ei ...

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Ma bag sa fac un capitol nou ca vad ca in seara asta aveti limbarnita la degete ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
nikolici spune:
Da da hai baga tu o bagheta magica si muta ne in capitolul urmator!!!
botez Karina
Nikole mami de Karina
angelynna82 spune:
De cand sunt mama sunt supersensibiloasa...asta seara am plans la un film...si aveam niste lacrimi, vb lui Babytza, cand imi arata gingiile deja uit ca mi-s rupta de obosita si nu mai conteaza ce greutati am 

multi si noapte buna
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Piersicutza spune:
July mii de
ici pentru povestile puse la dispozitie. Tocmai ascult Harap Alb si imi aduc aminte ce mult imi placea povestea in copilarie.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza