Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 kllemi, undeva sus, deasupra mesajului meu, e un PM rosu. la tine nu e Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI |
acum am vazut si eu, dar BABYTZA cum mia trimis mesaj, ca eu am unul de la ea..

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui nikolici Doctora noastra pediatra la consultul periodic de la 3 luni (acum 3 sapt), punand copilul pe spate in pozitia LOTUS, a vazt ca NU atinge cu genunchii amandoi saltelutza pe care era intinsa, mi-a recomandat aceasta eco de sold, pe care am facut-o de abia azi din lipsa de spatiu la programari. botez Karina Nikole mami de Karina |
Poti sa detaliezi pls cum e pozitia lotus?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Poti sa detaliezi pls cum e pozitia lotus? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Sigur
Stii cum sta Budha???Pozitia Lotus este cea a lui Budha oarecum, fara a incrucisha picioarele si cu stat pe spate.Si se incearca in ac. timp sa se atinga cu genunchii saltelutza sau pe ce este pus bb.
botez Karina
Nikole mami de Karina
kllemi spune:
hai mai spuneti-mi si mie cum se activeaza PM asta ca ma uit de o jumatate de ora si nu pricep nimic
.... eu sunt un pic mai grea de cap...
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Intrebare Stiti vreun site de comandat hainute?? sau ati comandat pe vreunul? Deja nu ne mai vin bine hainutele de 3-6 luni si trebuie sa iau de 6-9 luni. Aici se gasesc doar uratenii..iar cu deplasatul ..la mine mai greu..nu avem Croccodrilo sau Z ...etc.. Offf ce mai simt lipsa La Redoute ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
Eu am comandat hainute de la mothercare.co.uk si reclamamascata.ro
Sunt foarte frumoase toate.
Have fun!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
gaia.nevia spune:
CINE E RACLAMA MASCATA DE LA CARE COMANDAM TZOALE?![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
Kllemi felicitari pentru botez! Pentru mesajele private: in stanga paginii ai niste linkuri, unul e mesaje private sau mesajele mele. Vezi daca acolo iti da vreo optiune sa iti activezi mesageria.
Alexa mersi de pontul cu samponul, eu tocmai ce-am ramas fara produsul cu pricina.
Of n-am loc la nici un calculator in casa asta. Voiam sa uploadez niste chestii pe contul ala facut de JulyMorning. ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
_giulianna_ spune:
Despre asta e vorba...am inteles.
Sigur ca o sa-l pun si eu pe Edi ![]()
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
angelynna82 spune:
kilemi in stanga paginii scrie mesaje private, da click si iti va apare in dreapta options, da click, iar de acolo poti activa mesajele private. Sa stii ca se pot dezactiva singure 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Eduard Mihai si