Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, activeaza-ti PM si iti spun ce sa faci, pas cu pas, ca nu e greu. PM il activezi din contul tau, mesaje private.

Mai stau pe aici putintel, ca vad ca se foieste un hun. pup

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Klemi sa iti traiasca ,micuta crestina !!!!! Asteptam pozele

Ada super articolul ! Am primit si eu unul asa si chiar nu imi dadeam seama cum sa leg panglicile

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Va multumesc tuturor pt.sprijin si in special pt.sprijinul medical dat de Babymom.Eu ti-as pune nickname-ul acum Mothersmom
Suna urat cand ti se spune de catre dr.ecografista ca s-ar putea ca bebele tau, sa aiba probleme cu mersul...(scuzati dar asta in capul meu suna CLAR a rahitism) te cam sperie si incepi sa ai tahicardie imediata.
Doctora noastra pediatra la consultul periodic de la 3 luni (acum 3 sapt), punand copilul pe spate in pozitia LOTUS, a vazt ca NU atinge cu genunchii amandoi saltelutza pe care era intinsa, mi-a recomandat aceasta eco de sold, pe care am facut-o de abia azi din lipsa de spatiu la programari.
Am incredere in dr.noastra pediatra,pt.ca e clar ca o tzine ceva la unul din solduri, ecografia ne-a dovedit ca este o pb, nu are rost sa ma mai duc la alt doctor si sa intru si mai mult in depresie.
Vom face la 5 luni de data asta o radiografie.O sa ma rog la Doamne Doamne sa fim bine.Dar na te doare cand puiul tau nu i bine.

PS Si ca o glumitza ca asta mi-a ramas inca in caracter, fac pariu ca multe dintre voi veti incerca pozitia Lotus dupa ce ati citit ce-am postat eu.Parca va si vad una dupa alta

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

am facut vaccinul, pus compresa la ppiciorus

o sa ne iasa un dintisor, dr a zis ca e deja in gingie

am speriat copilul de robot

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

m-a facut sa rad dr tau...toti copii au dintii in gingie...spargerea gngiei e treaba cu iesitul.

Uite la fetele mele le-a iesit la 4 luni..si ma astept ca si iris sa fie la fel.Semne...baleste mult isi freaca gingia la greu, suge mai putin , o doare gingia clar..si o febra pana la 38 maxim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

kllemi, activeaza-ti PM si iti spun ce sa faci, pas cu pas, ca nu e greu. PM il activezi din contul tau, mesaje private.

Mai stau pe aici putintel, ca vad ca se foieste un hun. pup

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

pai, il am activat....

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

nikolici, unchiul sotului e dr ortoped.daca te pot ajuta cumva

Mergi la inceput

nikolici, unchiul sotului e dr ortoped.daca te pot ajuta cumva

Vreau si eu nr de telf de URSITOARE si ceva scoruri!! Babytza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, undeva sus, deasupra mesajului meu, e un PM rosu. la tine nu e.... adica nu e activat si nu pot sa-ti dau mesaj sa-ti spun cum se face, ca nu vreau sa ma lungesc pe aici cu explicatii....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multzu mult Anis.Deocamdata raman pe 2 pampersi si radiografie la 5 luni si daca nici atunci nu se va rezolva pb sigur va trebui sa ne vada un ortoped.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

am facut vaccinul, pus compresa la ppiciorus

o sa ne iasa un dintisor, dr a zis ca e deja in gingie

am speriat copilul de robot

Crinul Meu
Eco
Crina

m-a facut sa rad dr tau...toti copii au dintii in gingie...spargerea gngiei e treaba cu iesitul.

Uite la fetele mele le-a iesit la 4 luni..si ma astept ca si iris sa fie la fel.Semne...baleste mult isi freaca gingia la greu, suge mai putin , o doare gingia clar..si o febra pana la 38 maxim..

*** AniS

Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Ea mi-a explicat mie...care mi-s nestiutoare , prezinta si a mea unele semne care mi le-ai spus

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput