Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
kllemi, activeaza-ti PM si iti spun ce sa faci, pas cu pas, ca nu e greu. PM il activezi din contul tau, mesaje private.
Mai stau pe aici putintel, ca vad ca se foieste un hun. pup
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
babytza spune:
Klemi sa iti traiasca ,micuta crestina !!!!! Asteptam pozele 
Ada super articolul ! Am primit si eu unul asa si chiar nu imi dadeam seama cum sa leg panglicile 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
nikolici spune:
Va multumesc tuturor pt.sprijin si in special pt.sprijinul medical dat de Babymom.Eu ti-as pune nickname-ul acum Mothersmom
Suna urat cand ti se spune de catre dr.ecografista ca s-ar putea ca bebele tau, sa aiba probleme cu mersul...(scuzati dar asta in capul meu suna CLAR a rahitism) te cam sperie si incepi sa ai tahicardie imediata.
Doctora noastra pediatra la consultul periodic de la 3 luni (acum 3 sapt), punand copilul pe spate in pozitia LOTUS, a vazt ca NU atinge cu genunchii amandoi saltelutza pe care era intinsa, mi-a recomandat aceasta eco de sold, pe care am facut-o de abia azi din lipsa de spatiu la programari.
Am incredere in dr.noastra pediatra,pt.ca e clar ca o tzine ceva la unul din solduri, ecografia ne-a dovedit ca este o pb, nu are rost sa ma mai duc la alt doctor si sa intru si mai mult in depresie.
Vom face la 5 luni de data asta o radiografie.O sa ma rog la Doamne Doamne sa fim bine.Dar na te doare cand puiul tau nu i bine.
PS Si ca o glumitza ca asta mi-a ramas inca in caracter, fac pariu ca multe dintre voi veti incerca pozitia Lotus dupa ce ati citit ce-am postat eu.Parca va si vad una dupa alta![]()
botez Karina
Nikole mami de Karina
anis spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 am facut vaccinul, pus compresa la ppicioruso sa ne iasa un dintisor, dr a zis ca e deja in gingie ![]() ![]() ![]() am speriat copilul de robot ![]() ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
m-a facut sa rad dr tau...toti copii au dintii in gingie...spargerea gngiei e treaba cu iesitul.
Uite la fetele mele le-a iesit la 4 luni..si ma astept ca si iris sa fie la fel.Semne...baleste mult isi freaca gingia la greu, suge mai putin , o doare gingia clar..si o febra pana la 38 maxim..
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 kllemi, activeaza-ti PM si iti spun ce sa faci, pas cu pas, ca nu e greu. PM il activezi din contul tau, mesaje private. Mai stau pe aici putintel, ca vad ca se foieste un hun. pup Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI |
pai, il am activat....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
anis spune:
nikolici, unchiul sotului e dr ortoped.daca te pot ajuta cumva
Vreau si eu nr de telf de URSITOARE si ceva scoruri!! Babytza???
luminita2008 spune:
kllemi, undeva sus, deasupra mesajului meu, e un PM rosu. la tine nu e
.... adica nu e activat si nu pot sa-ti dau mesaj sa-ti spun cum se face, ca nu vreau sa ma lungesc pe aici cu explicatii....![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
nikolici spune:
Multzu mult Anis.Deocamdata raman pe 2 pampersi si radiografie la 5 luni si daca nici atunci nu se va rezolva pb sigur va trebui sa ne vada un ortoped.
botez Karina
Nikole mami de Karina
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anis
m-a facut sa rad dr tau...toti copii au dintii in gingie...spargerea gngiei e treaba cu iesitul. Uite la fetele mele le-a iesit la 4 luni..si ma astept ca si iris sa fie la fel.Semne...baleste mult isi freaca gingia la greu, suge mai putin , o doare gingia clar..si o febra pana la 38 maxim.. *** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
Ea mi-a explicat mie...care mi-s nestiutoare

fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina

am facut vaccinul, pus compresa la ppiciorus

Iris-Medeea
*** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***