Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
gaia.nevia spune:
Nikoliciu, imi pare rau ca te necajesti cu echografia de sold.... Incearca si la Iosup, face si echo la bebelusi, lui Teo la el i-am facut.
Te-a linistit cred si Babymom, suna foarte bine ce ti-a explicat, dar ca sa te linistesti tu de tot mai fa-i una...
Am mai auzit de solutia asta cu doi pampersi, o prietena de-a mea a nascut prematur si a tinut fetita in doi pampersi de la nastere pana la 2 luni. Apoi i-au zis ca totul e ok.
(e fetita din pozele de la botezul lui Radu / cea mai mica dansatoare
).
mami stresata si bebe care nu are nimic!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
sunt rablagita rau de tot. N-am avut ce face si am iesit la plimbare cu Radu in carrierul pe care il foloseste sotul de obicei. E mai usor de pus/scos si mult mai moale si bine croit pentru pitic decat toate celelalte...
Dupa 10 minute a inceput sa ma doara coloana atat de rau, parca ma infundam in asfalt. Inca 10, si mi-a intepenit piciorul drept, talpa si doua degete de parca nu le aveam. Inca cativa pasi (durerosi deja) si ma durea piciorul stang din sold, simteam nervul sciatic cum se zbate din coloana peste sold, pe picior in jos... horror!
N-am mai patit asa ceva. Parca greutatea atarnata de umerii mei imi tasa toate vertebrele zdrobind toti nervii... ma doare si acum piciorul stang destul de rau
, si mainile daca le ridic in fata peste nivelul coatelor (cum ar fi ca sa bati la calculator...). Nasol.
Ma intorc la carrierul meu cu bretele incrucisate pe spate (X) si cu suport in talie... daca l-oi mai putea cara si pe ala!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
gaia.nevia spune:
Pe www.bradley-etheridge.com/MaeMeiTai.htm" target="_blank">acesta l-ati vazut?!?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Pe www.bradley-etheridge.com/MaeMeiTai.htm" target="_blank">acesta l-ati vazut?!?! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
E super Ada! Chiar azi mi-a spus o prietena ca si-a comandat din Ungaria pt. vara. Asatept sa-l vad pe al ei si daca-mi place imi iau si eu!
Ce sa faci asa de la o varsta incolo. Asa patesc si io da' nu vreau sa accept ca "am imbatranit"
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
AlexaM spune:
Am vazut ca mai multe aveti probleme cu caderea parului in continuare. Eu am folosit si folosesc inca sampon regenerant de la Gerovital Plant. Functioneaza. Pe langa ca nu mai cade parul decat cateva fire pe zi asa cum e normal am fff mult pufulet la radacina...si nu e nici scump. Am vazut ca mai zicea cineva pe forum ca a folosit si a fost ok. Am maoi zis si eu dar mai zic o data.
Si e si ieftin ...in jur de 10 lei la plafar.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
kllemi spune:
buna sera de la un crestin in sfarsit ne-am botezat!!Doamne ce emotii am avut, mi-a iesit si bube pe mine de la stres, dabea acum mi-am revenit, totul a fost super mi-am dat seama ca m-am stresat degeaba, dar na....
stiti cum e...
Mamaaaaa...cat a-ti mai scris, ma duc sa recuperez...
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
luminita2008 spune:
Ada, ce tare esti tu cu mucul tau! De fapt, al lui Raducu
. 

Angelynna, va tinem pumnii sa fie totul bine si cu reactiile de dupa vaccin si cu viitorul dintisor!
Moni 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi buna sera de la un crestin in sfarsit ne-am botezat!!Doamne ce emotii am avut, mi-a iesit si bube pe mine de la stres, dabea acum mi-am revenit, totul a fost super mi-am dat seama ca m-am stresat degeaba, dar na.... Mamaaaaa...cat a-ti mai scris, ma duc sa recuperez... ![]() mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
Felicitari, draga mea! Sa traiasca!
Si pozele?? Pe cand? Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
Felicitari, draga mea! Sa traiasca! Si pozele?? Pe cand? Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI |
credema ca daca as stii cum sa fac as pune o gramada de poze, de fapt am incercat o data si imi spunea ca este formatul pozei este prea mare, nu stiu ce sa mai fac....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
angelynna82 spune:
Ada super povestea cu mucul 

, frumos wrap-ul, a mea abia daca sta in port bebe 

AlexaM am sa cumpar samponul ala 
Kilemi
felicitari pt botez, poze poze poze pe cand?????
Lumi
dr a zis cam intr-o luna o sa-i apara un dintisor jos, abia astept....sper sa nu faca urat...acu sta si suge mainile, rade singurica si da cu picioarele in mine

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina