Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
tzitziri spune:
Nikolici, imi pare rau pentru veste, dar daca asta cu 2 pampersi e solutia....
Musette, e buna si varianta asta de care zici tu, dar m-am gandit mai bine si parca doar pentru un set de ala de recipiente nu m-as duce... Cred ca o sa fie foarte aglomerat in weekend si noua nu ne mai trebuie nimic sa merite efortul asa ca am dat comanda pe chic bebe.
Cred ca o sa fie plin parcul de tatici si bebei 'abandonati'![]()
Ooka, multumesc mult de site, dar doar pentru setul ala de recipiente + transport ies mai mult ca aici.Asa ca am comandat de la noi
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
Nikolici, imi pare tare rau! Dar si eu am auzit de cazuri asemanatoare, care s-au solutionat uc bine! Trebuie sa fie asa si cazul tau!

Babytza, 300, Nocom 

. Serios ca eu mai vreau un bb... si daca o fi sa fie doi... asta e. O sa-mi fie mai usor, ca am experienta de acum...![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
cocutica spune:
Salutare fetelor!
Multi 

mamicilor care trec prin pase mai grele. Dupa ploaie vine soare !
Noi am fost vreo ora la plimbare, am facut ceva cumparaturi si am reusit sa ma mobilizez sa mai misc si eu ceva prin casa. Marturisesc ca de cand la mine ziua e noapte si noaptea zi sunt cam zombi si fara chef de treaba serioasa. Adica pun rufele si vasele in masinile de spalat, dau cu aspiratorul si cam atat. Mancare fac numai in weekend cand e si sotul acasa, iar in timpul saptamanii grilul sa traiasca si legumele congelate. Rutina asta ma termina, dar tot eu ma incurajez ca vine vara si va fi mai bine.
monica_dicut spune:
luminita eu vreau sa mai faci ca faci copii frumosi
.
Mai imi povestea si soacramea cum a fost cu doi ca si al meu are frate geaman. Dupa 6 ani a mai facut unul ca a vrut fetita si a iesit tot baiat ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
alexa si mami spune:
ce ma fac cu duracel de fii'miu? de citeva zile nu mai vrea sa doarma ziua decit vreo 2 ore cind iesim la plimbare, iar in casa 20-30 min cit timp il alaptez. ceva sugestii de linistire, pliiiiz. e puseul de 3 luni sau are ceva?:(
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
tzitziri spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami ce ma fac cu duracel de fii'miu? de citeva zile nu mai vrea sa doarma ziua decit vreo 2 ore cind iesim la plimbare, iar in casa 20-30 min cit timp il alaptez. ceva sugestii de linistire, pliiiiz. e puseul de 3 luni sau are ceva?:(alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Mami de Alexa si Cipri, ai verificat graficul ala cu pusee cerebrale?La noi nu a fost nici un puseu de crestere (adica sa stea agatat de san) la 3 luni, dar a fost perioada cu nori negri si fulgere cerebral...si s-a potrivit intocmai!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Nicole la ce dr ati fost ? Poate mai mergi la unul sa te mai linistesti putin. Asta desigur, daca va permit si banutii 
Mami de alexa si la noi tot puseul cerebral s-a simtit rau...sa te uiti in tabelul din mail sa vezi exact saptamana 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Am tras un puiut de
de vreo 30 min. in timp ce-l alaptam pe Dragos
!
Mai fetelor nu-mi tot multumiti ca "imi rup" din "timpul meu pretios" sa va raspund voua. Mie chiar imi place sa stam de vorba si am mai spus ca-i face bine neuronului solitar cate o mica discutie cu adultii, ca alfel cred ca ar lua-o razna. Eu va multumesc ca v-am gasit si m-ati primit in randurile mamicilor de bobocei 
alexa si mami si Dragos al meu la fel doarme de vreo 2 sapt. Am pus-o pe seama puseului cerebral. Solutie n-am - ma adaptez eu. Ce sa facem... meseria de mama cere sacrificii ![]()
nikolici problemuta ta pare grava, dar nu e! Iti spun de ce: la majoritatea bebeilor nucleii de osificare apar mult mai tarziu, dupa 6-7 luni, iar faptul ca nu-i are la 3 luni si-un pic nu inseamna ABSOLUT NIMIC! La ecografia de sold, care corect se face in prima luna de viata si la care nu se pricepe toata lumea, se cauta niste unghiuri, pt. diagnosticul displaziei congenitale de sold si nu nucleii de osificare. Si aici in Oradea apare aceeasi confuzie. Nucleii erau un reper radiologic nu ecografic. La ecografie se cauta alte repere.
Ca sa te linistesti am sa-ti spun prin ce am trecut eu cu Victor acum 5 ani. Initial ma hotarasem sa nu-i fac nici o radigrafie de bazin ( ecografie nu se facea pe atunci ) ca e baiat si antecedente in familie nu avem. Dar totusi pana la urma, pe la 7 luni 1/2 ( adica f. tarziu ) l-am dus si i-am facut RX si cu filmuletul am mers la un chirurg-ortopedist pediatru celebru, recomandata, ca intre colegi. Mi s-a intunecat gandirea cand mi-a dat verdictul: nu are nucleii de osificare, suspect displazie, crestem doza de Vigantol la 8 pic./zi plus Ca si imobilizare in aparat gipsat/in chilotei speciali ( se gaseau doar in Ungaria ).
Cu ochii in lacrimi si distrusa am urcat pe sectie de terapie intensiva a siptalului unde facusem eu stagiu de pediatrie sa-i povestesc doctoritei pediatre cu care am lucrat ce am patit. Era o dr. mai in varsta ( D-zeu s-o odihneasca ), cu multa experienta si fler clinic. Ea mi-a spus: - Da linisteste-te mai, ai mai vazut tu copii carora sa nu le creasca nucleii de osificare si dintii? Au sa-i creasca si lui, chiar daca mai tarziu, da' probleme nu va avea! Nici la control sa nu mai vii ca va fi bie!
Si, Slava Domnului, asa a fost, ca la 8 luni Victor al meu deja facea primii pasi. Si la control n-am mai fost. I-am dat intr-adevar Vigantol 4pic./zi + Ca timp de 1 luna, ca si el avea o fontanela mai mare de 4/5 cm.
Deci eu zic sa nu-ti faci probleme si poate ca mai bine ar fi sa te vada si un alt ecografist. Oricum 2 scutece intre picioare nu-i strica, asa... ca masura profilactica.
Scuze ca m-am intins ![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
povestea cu mucu... fetelor, de rasul lumii. Azi dimineata Radu era cam fornait. M-am necajit nitel, chiar m-am straduit sa evit raceala si la botez si aseara la baita, curent n-a fost, gol n-a stat (nashu, mare artist ca a apucat sa prinda ceva poze...) pana si in biserica a avut grija Vasile de el sa tot fie acoperit la cap, si n-a avut pic de apa in urechi... ma rog! de dimineata era fornait. I-am pus apa de mare, am incercat sa ii trag nasul - nimic nu iesea, dar el tot fornaia... long story short, mi-a tot fornait din nasucul lui pana acum la patru. Ma duc sa ii fac un lapte si il las facand niste zgomote de parca isi sufla nasul un elefant.
Si cand ma intorc, surpriza. Avea, fetelor, pe fata, un muc gigantic. Cam ca o boaba de piper mai marisoara asa, tare si lipicios si cu parti mai moi si lipicioase atarnand pe peste tot, parca era un OZN. L-am pus pe masa si ma uit si acum la el ca nu-mi explic cum a putut sa scoata din nas asa ceva...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
angelynna82 spune:
am facut vaccinul, pus compresa la ppiciorus
o sa ne iasa un dintisor, dr a zis ca e deja in gingie 

am speriat copilul de robot

fericita de