Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 24
Olivia26 spune:
Ooooooo

Hai Mariucoooo! Nastere usoaraaa!

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Darling_ spune:
Vad ca vorbiti de sport. Eu iubesc sportul, mai bine zis iubesc senzatia pe care o ai cand te simti stapan pe corpul tau si senzatia de bine si optimism care ti-o da o ora de alergat. Dar mai greu e pana te apuci, eu simt ca trag de mine sa ma scol din pat, darmite sa mai fac abdomene sau jogging
Babyzapi sa stii ca te admir din umbra. Cum reusesti tu sa fii atat de optimista si plina de viata cu bebe Raphael care se trezeste din 2 in 2 ore. Zi si mie secretu ca ma urc pe pereti cu fomistu meu care mai nou vrea si noaptea papa din 2 in 2 ore. Am inceput sa iau vitamine ca simt ca ma scurg
. Sper sa descoperi cauza bubitelor si sa se faca bine
.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/album/569175116TqcnJm
Darling_ spune:
Noi am facut azi vaccin aoleu ce-am mai plans si ce ne-am mai vaicarit
. Mi-a zis sa-i dau Calpol daca face febra peste 38. S-a trezit din somn plangand dar nu orice fel de planset, parca spunea auuuu ma doare ma dooaaaare rauuu aaauuuu. Eu i-as da calpol preventiv si poaate ii mai ia si din durere, il mai calmeaza. Hm???
Olivia26 spune:
Un alt site foarte interesant mi se pare http://www.kellymom.com/
Fetelor, vreau sa va cer parerea
in legatura cu saltelele. David a dormit pana acum in cosulet si cum e cam mare acum pt cosulet, cred ca o sa-l mutam in patut. Care vi se pare cea mai ok saltea pt patut?
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Darling_ spune:
Noi avem salteluta cu arcuri, sunt foarte multumita. La inceput, inainte sa se nasca bebe mi se parea prea elastica, imi era frica sa nu se sufoce copilul daca se intoarce pe burta. Nici vorba....il sustine pe bebe foarte bine.
Eduard doarme de aproapte 4 ore, asta da premiera. Am mancat si noi impreuna, ne-am intins la vorba la masa. Tot ma uit la el sa vad daca e bine, daca respira. E clar ca nu-i mai fac baita in seara asta.
babyzapi spune:
Am fost la alergolog, s-a speriat si dr cand l-a vazut pe Strumficu cat e afectat de alergie. Mi s-a parut super dr si aici ma refer la profesionalism nu pupincurism. Din pacate stam prost cu vaccinarea, atata timp cat are bubitele si inca 3 saptamani dupa incetarea tratamentului, nu are voie sa faca vaccinul de 2 luni...si maine eram programati pt asta. Ca tratament ne-a dat Prednison tablete, o jumate dimineata si o jumate seara pisate si dizolvate in laptic. Si crema Elidel si inca una nu retin numele, care nu am gasit-o la farmacie, mai caut maine. Cu crema asta din urma o sa-l cam dau timp de 2 luni pt a fi siguri ca nu mai reapara bubitele. Ce ma sacaie este faptul ca Prednison este pe baza de cortizon, cat timp facem tratamentul bebe nu-si dezvolta sistemul osos....ce sa mai zic? cu Dumnezeu inainte si o sa scapam noi si de asta. I-am recoltat din nou sange lui bebe, din VENA
pt analiza Panel 4 Alergen prin care se descopera mai mule tipuri de alergii. Saptamana viitoare mergem din nou la control si tot atunci o sa fie gata si analiza.
Manumanu, Malinas, Mirtha, Sorvint, Ramo, Darling multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi
si 
Olivia noi la patut avem saltea din cocos. E cea mai buna.
Manumanu spor la pregatirile pt botez.
BraveGirl cum mai este tzitzisoara? Nu ne pui si noua pozici de la botez? 
Diana multumim de vestile despre Ginye si Stefanut si mersisi despre sfatul cu bicarbonatul, am folosit si noi in seara asta 
Sorvint sa folositi baby gym-ul cu placere.
Darling mersi frumos
dar am mai evoluat si noi cu trezitul, adica incepe sa se trezeasca din 2 in 2 ore dupa 4 dimineata...asta cand nu are bubite. Acum se trezeste des si plange mult, abia mananca si adoarme greu si e foarte supi ca vrea sa se scarpine si eu nu-l las...si e greu dar ma ajuta si sotzul...dar in general eu sunt o fire optimista
si zambareata
si plina de viata 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
monicabo spune:

Ma bucur pt gynie si Stefanut ca au scapat cu bine!
Multumim tuturor pt urarile legate de botez
Cu slabitul dupa nastere...ca si Sorvint, am noroc ca sunt slaba de la natura, am pus 12 kg la prima sarcina, 10 kg la a doua. Prima data am ajuns la greutatea de dinaintea nasterii cam dupa 4 luni asa...majoritatea s-au dus repede, dar mai ramasesera 2-3, si cam atunci s-au dus.
Acum, vad ca tot asa mai am vreo 2 kg in plus...
Da' n-am nici un merit... N-am facut sport nici atunci nici acum...puturoasa, lipsa de timp....doar ce ma alearga fetele, plus alatatul ce mai ajuta la slabit.
Ayaana, ti-am vazut fetita...o frumoasa, la fel cu a zis si Otilia, nici nu mi-am dat seama ca are SD, sincer... Si ma bucur ca nu are vreo malformatie asociata. Felicitari si pt baietel!
Mav, imi pare rau ca nu am ajuns pe mess la timp, nu ne-am sincronizat...eu sunt nauca, ziua alerg dupa fete, in special dupa cea mare, ca cea mica inca sta pe loc
Seara ce ma mai adun si eu, si mai apuc sa citesc/scriu. Anto sper ca e bine acum cu mesele si cu kg-le... Lasa, ca si noi suntem niste slabe (dar sanatoase)
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
elilov3 spune:
buei...sa vedeti ce parinti idioti suntem...dai facem baie la bb pregateste ion apap...bun pune termometru arata ok-ul si totusi ion zice 'mah mie mi se pare totusi prea calda apa...da sa verificam cu termometru uman' baga si urca termometru 37, 38,40,42,44 ?????? what? in cdt in care cel de apa ne arata ok-ul 37...mai dai mai incercam odata...bah sa ne vina se ne luam cu mainile de cap..vai de kapu nostru daca am oparit noi saracu copil de o saptamana incoace la baie..noi am vazut ca plange la baie da na am zis cine stie ce are...cand colo ...vai de noi
..bine ca isi dete ion seama ca opaream incontinuare copilul
na acuma am si eu o prob...mah ne trecuse buricul vad ca de ieri i-au aparut niste bube in jurul buricului rosii si mari..si a inceput iarasi sa ii supureze..numai stiu ce sa ii fac doci astia din tg-jiu vad ca nu fac fata..l-au ars de 6 ori cu nitrat nitrat nu solutir, apoi am dat cu crema zanocin, apoi ma cred ca face alergie la zanocin..da.ti cu neopreol..daduram...si na tot supureaza si e zona nasoal...uite vine botezu si noi tot cu buricul dupa noi..help pleas..Mirtha zi si tu un pediatru bun sa vin si eu la control zau numai am incredere in docii de aici 
cat priveste pe maria-k bah ..lasa ca luni face 37 de s...sa ma i lase bb-lina la plapumica ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
monicabo spune:
Ma, ce, naste deja Maria_k??
Nastere usoara in cazul asta..
Ma da' ce a trecut timpul...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Sara buna!
Bine ca mai reusesc si eu sa intru. Am mai rezolvat din lista, am net pe laptopul meu, uraaaaaaaaaa. Si am reusit si sa ajung la facultate dar si la banca. La biserica am fost dar era inchis, vroiam sa discut despre botez.
A reparat si sotul roata de la carut, asa ca ne plimbaram vreo 3 ore prin Pantelimon
.
Ca tot vorbiti de sport, eu am slabit bine imediat ce am terminat cu alaptatul, poate si pentru ca am intrat intr-o perioada stresanta cu noul job in Norvegia, plecat din tara fara Ana.
Eu sper sa mai slabesc dar merge greu de tot treaba, zilele acestea am mancat fortat ca sa cresc productia. Daca produce Milka acum cat pulsez cu vitamine si suplimente, sper sa reusesc sa pun ceva la congelat ca in Norvegia nu avea rost sa ma complic, nu puteam sa-l import la repartiere
.
Eu dupa nastere m-am simtit foarte bine, cam la doua saptamani am incercat intr-o zi sa fug ca ne prinsese ploaia si nu am putut sa fug, nu puteam ridica bine picioarele. Acum ce incep sa pot face un efort fizic cum a fost azi de am mers mult si bine cu carutul.
Sta cineva prin Panteliomn? Ca vin pe jos si distante mai mari, maxim 5 km distanta dus, sa fie suma rotunda.
Babyzapi, tinem pumnii sa se rezolve cat mai repede cu bubitele!
Alra, ambitioaso, ce ne facem noi cu tine. Tu o sa slabesti oricum cand incepi serviciul, stres, treziri dimineata.
Amalia, mai aveti colici. A mea da semne ca a scapat de ei, nu-i mai dau nimic de cateva seri si vad ca doarme bine.
Eli, ca sa vezi ce mama expert sunt si eu. Face fata kk mai rar, eu ma bucur si ma bucur ca poate s-a mai reglat. In final realizez si eu ca saracuta nu a avut lapte daca am schimbat 5 scutece toata ziua si nu pline ochi de pipi, pai daca nici pipi nu a facut bine, logic ca nici kk nu avea cum
.
Da ce va complicati voi cu termometru, tot cu cotul mi se pare cel mai bine.
Anca_27 eu am vergeturi pe sani, le-am facut cum am ramas insarcinata cu Ana, sper sa nu fie cazul la tine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre