Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Lorellay,Mirtha normal ca ma bucur ca doarme,numai ca nu mi-a venit sa cred. Cred ca de o ora intru din zece in zece minute la el ca sa vad ce face si sa ii ascult respiratia
Mirtha ca tu spuneai de dulciuri,eu toata viata mea am mancat dulciuri. Si in timpul sarcinii erau zile cand papam o ciocolata intreaga si as fi mai mancat.Am fost si sunt in continuare o iubitoare de dulciuri. Dar acum pentru ca ma gandesc sa nu ii faca rau la burtica porumbelului meu cand mananc dulciuri, imi prajesc doua felii de paine si mananc cu unt si dulceata si uite asa mai pacalesc pofta de dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cunosc senzatia : in prima noapte cind Eva a dormit 7 ore legate , in ultimele 2 ore faceam ture din dormitorul nostru in al ei sa vad ...daca respira . Ii urmaream burtica si ii ascultam respiratia.

Cu alimentatia am stat cam asa : am mincat orice - inclusiv temuta fasole si varza, ardei iutzi la toate mesele , picant , ceapa , usturoi , mere , pere , pepenen , struguri , lactate din toate categoriile in fine absolut orice si nu am avut nici un fel de probleme nici eu nici Eva. Colici nu am avut decit in primele 2 sapt. si atunci destul de putin.
Problema e ...buritle mele cu colacei de grasimi. Aia e....

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Lorellay,Mirtha normal ca ma bucur ca doarme,numai ca nu mi-a venit sa cred. Cred ca de o ora intru din zece in zece minute la el ca sa vad ce face si sa ii ascult respiratia
Mirtha ca tu spuneai de dulciuri,eu toata viata mea am mancat dulciuri. Si in timpul sarcinii erau zile cand papam o ciocolata intreaga si as fi mai mancat.Am fost si sunt in continuare o iubitoare de dulciuri. Dar acum pentru ca ma gandesc sa nu ii faca rau la burtica porumbelului meu cand mananc dulciuri, imi prajesc doua felii de paine si mananc cu unt si dulceata si uite asa mai pacalesc pofta de dulciuri

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Mirtha eu nu am mancat nimic din ce ai spus tu.Eu parca sunt la regim. Imi este teama.Intr-o zi am facut niste spaghete si sosul a iesit cam picant si am mancat asa,ei si seara a urlat Radu cum nu a urlat niciodata. Acum nu stiu daca de la asta sau nu, dar concluzia e ca imi e teama.Am zis ca dupa trei luni o sa ma apuc si eu sa mananc mai diversificat.Sper sa nu fie probleme atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, sotul tau merita un bici peste nas de la Elilov ! Lasa ca o sa slabesti tu, mai ai rabdare, cica femeii ii mai trebuie inca 9 luni dupa nastere ca sa fie ce a fost inainte. Pana la vara o sa fim zane toate ! Eu mai am cinci kile de dat jos, de pe burta toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

http://www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp

super articole despre alaptat si problemele legate de alaptat.

Punem link pe prima pagina? Mey, mamici, noi avem doar un link util pe prima pagina, nu ne mobilzam sa ne facem si noi o biblioteca micuta, micuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mah, io sincer nu am sperante mari ca voi scapa vreodata de burta chiar de tot.....dupa doua cezariene Dar macar sa arat decent, asta imi doresc, si sunt convinsa ca doar cu sport se poate, pe langa o usoara dieta. Plus ca trebuie sa tonific si musculatura, ca incepe sa se lase toata
Ma bate gandul sa-mi cumpar o banda de alergat...dar mi-e sa nu arunc banii degeaba
Dar problema mea este cum scap de foamea continua??!! Ce puii mei sa fac? Aveti ceva idei??

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana tocmai asta ziceam si eu oricum e aiurea numai 24 de h asist medicala...indif de cat de usoara e operaia... e bine ca au trecut de primul hop mai sunt multe...cat priveste biciul..eheh ce bine suna
...ce, cum...cine supara pe Mirtha na na sotul mirthei pai se poate superi omul asa ...Mirtha mama draga eu nu puneam dulciuri in gura inainte acuma parca intru in sevraj fara sa mananc ceva o ciocolata, o prajitura..orice
bah lorelay si eu sunt olteanca da cu kg sunt la 6+...vb sotului lui mirtha am piciorul cat talia inainte ...lasa ca ma fac a dreku dupa alaptat

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

na ca uitasem ..mariuca noastra draga [maria-k] a pierdut nitel dop...cel putin ieri cand am citit la odisee....mai are putin si se intalneste cu printesa Casi

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, vin si eu cu tzatzele . Nu noduli, nu galme, nu mastita...ci...bube...sau nici nu stiu ce sunt de fapt. De sapt trecuta mi s-au marit si mi s-au facut si mai pufosi, mi-am zis ok, inseamna ca s-a reglat productia, nu mi se mai umplu piatra la 3 ore, se umplu rezonabil, zibe are ce manca...insa sunt plini de ceva, doar in partea de jos, ce eu initial am crezut ca sunt vergeturi......poate or fi vergeturi, ca se unesc bubele in linii, dar sa manance in halul asta? Vergeturile mananca? ca ma scarpin de sar pe pereti...
Haideti, spuneti-mi ca nu sunt singura!
Nu scap bine de impetigo-ul dragut de pe , toata am fost mov o perioada, uscam una, iesea alta, nici la ginec n-am mers de jena ca-s mov si-acu asta...ce am frate?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

MariaK nastere usoara!
Eu am dormit un picut, bubulina doarme in continuare.
Bravegirl, cum te mai simti?
Babyzapi, ce ai facut la dr. cu Raphael?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput