Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu deschide nimeni subiect nou?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dahhhh...dar am simtit asa o stringere de...burti...de numai stiu de mine.
Nu mi-am modificat prea tare regimul alimentar dar mi-am modificat orarul . Maninc haotic si contrar firi mele de alta data am introdus un aliment nou : dulciurile. Nu existau alta data in regimul meu alimentar dulciurile dar acum nu ma mai recunosc.
Uffff....nu stiu. Trebuie sa fac ceva altfel e de rau. Nu imi sta in fire sa ma tolerez sau ma accept cu burti si sunci.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Mirthatare comentariul sotului tau....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Sport...draga mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint
Am vazut ca discutati despre greutate. Eu am fost si sunt o norocoasa pentru ca intotdeauna am fost mai slabuta,nici in sarcina nu am luat mai mult de 10 kg din care mai bine de 6 le-am lasat pana m-am externat. Acum am revenit la greutatea anterioara,numai ca nu am revenit si la forma anterioara si asta ma supara rau. Adica am ramas putin mai lata in solduri si sincer chiar nu aveam nevoie si abdomenul este moale.Dar sper cu ajutorul sportului sa se mai intareasca.

Exact, revinirea la forma fizica de dinainte de sarcina e de fapt cheia problemelor noastre. dar cu bebe mic, cum sa fac sa ajung la sala?Daca stie careva reteta sa-mi zica si mie.Eu m-am apucat intr-o vreme sa fac acasa exercitii, dar fiindca nu am vazut rezultate mi-a pierit cheful. Trebuie sa fac cumva sa ma motivez sa ma reapuc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Copilul meu doarme de aproape 4 ore. Nu imi vine sa cred.Nu a dormit niciodata ziua asa de mult timp legat.
Cand se trezeste trebuie sa ii iau temperatura ca mi se pare ciudat cum doarme el. Si nici nu are de ce sa fie obosit ca a dormit bine si azi noapte. S-a trezit o singura data si dimineata s-a trezit la 9.30. De fapt amandoi am dormit pana la ora aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Malinas si eu tot zic ca ma apuc de sport. Eu sunt si o fire mai sportiva, am facut si ceva ani sport de performanta, dar nu stiu parca nu mai am chef acum dupa ce am nascut. In afara de plimbatul carutului vreo 2 ore pe afara nu fac nici un sport. Am tot amanat si am zis ca dupa controlul de 6 saptamani care trebuia sa fie saptamana asta,dar la care merg saptamana viitoare. Eu zic ca atunci cand va veni primavara si vara si vom fi nevoite sa mai dam jos din hainele de pe noi,o sa facem sport fara sa mai amanam

Mergi la inceput

Urasc sportul din tot sufletul meu. L-am urit toata viata , nu am putut sa accept ca gafaiala aia nebuna si transpiracioasa e....benefica . Si nici nu l-am inteles prea tare : 15 oameni adulti alearga de nebuni dupa o chestie rotunda cu aer sa i-o vare unuia printre picioare. Alta femeie adulta arunca in departare cu o prastie nu stiu de care ca sa atinga nu stiu ce linie a orizontului. Una vrea sa sara cu un batz peste o linie inalta. Altul nene in toata firea da din picioare pe o chestie incolacita pe doua roti - bicicleta vaj-vaj , unde o vrea sa ajunga ? Si tot asa .
Oricum ar fi mi se spune peste tot : sport , sport deci o sa ma urc mai des pe bicicleta de camera - e chiar in camera Evei.
Si inca de pe acum am o privire furibunda , adicatelea : gafaiala , transpiratie , naclaiala , schimbat haine facut dush , dureri musculare , mers cracanat....Bleaaahhh

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Sport...draga mea...

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)

Mergi la inceput

Sorvint pai ar trebui sa fi fericita ca doarme.Nu cred ca e o problema. Cu cat sunt mai odihniti cu atat dorm mai bine.
Diana doarme de la 19 jum-20 pana a doua zi la 12-13.Cu sculat doar de papa la 1 si la 5 si la 10 trecem si printr-o spalare.

Mergi la inceput

Je am sala de sport la 200 m de bloc. Dar crezi ca pot cu Pici fomila ??? Parca ma vad cu telefonul racnind prin sala . Mama si ce sperante imi facusem. Dar trebuie sa reusesc cumva sa ma motivez si sa stabilizez programul Evei. Ca altfel inteleg ca nu se poate iar cu burti nici vorba sa imi convina.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
Am vazut ca discutati despre greutate. Eu am fost si sunt o norocoasa pentru ca intotdeauna am fost mai slabuta,nici in sarcina nu am luat mai mult de 10 kg din care mai bine de 6 le-am lasat pana m-am externat. Acum am revenit la greutatea anterioara,numai ca nu am revenit si la forma anterioara si asta ma supara rau. Adica am ramas putin mai lata in solduri si sincer chiar nu aveam nevoie si abdomenul este moale.Dar sper cu ajutorul sportului sa se mai intareasca.

Exact, revinirea la forma fizica de dinainte de sarcina e de fapt cheia problemelor noastre. dar cu bebe mic, cum sa fac sa ajung la sala?Daca stie careva reteta sa-mi zica si mie.Eu m-am apucat intr-o vreme sa fac acasa exercitii, dar fiindca nu am vazut rezultate mi-a pierit cheful. Trebuie sa fac cumva sa ma motivez sa ma reapuc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Cind s-a apropiat de 2 luni si Eva si-a "legat" treptat - treptat si somnul de zi.

Citat:

Copilul meu doarme de aproape 4 ore. Nu imi vine sa cred.Nu a dormit niciodata ziua asa de mult timp legat.
Cand se trezeste trebuie sa ii iau temperatura ca mi se pare ciudat cum doarme el. Si nici nu are de ce sa fie obosit ca a dormit bine si azi noapte. S-a trezit o singura data si dimineata s-a trezit la 9.30. De fapt amandoi am dormit pana la ora aia

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Mergi la inceput