Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Azi dupa-masa mergem la alergolog...Doamne ajuta sa descoperim la ce e alergic puiutul meu...de ieri pana azi bubitele au avut o evolutie super mega rapida : s-au unit intr-o pata mare rosie, se si descuameaza in jurul guritei si la barbita si supureaza . Si prima oara si acum startul bubitelor a fost la barbita....ce sa mai zic ca plange numai cu spasme si abia mananca, fiind foarte grav in jurul guritei abia papa. |
Sper din tot sufletul sa aflati care este cauza problemelor pe care le are Raphael. Poate gasiti un medic destupat care sa vada dincolo de bubite si sa va dea un tratament cu adevarat eficient.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
corina..baii ce facusi? 
beusi pastile de stimulare a lactatiei si nu golisi sanii cum trebuie si facusi un pui de mastita? ha?...buei 

incearca varza , dus cald inainte de muls, alaptat, gheata dupa muls alaptat, si varza [eu o bateam cu batatorul de snitele]...daca nu se mai diminueaza roseata e nevoie de antibiotic si antiinflamator
la mine a mers paracetamolo de minune mi-a transpirat sanul exact in zona rosetii si apoi sanii si-au dat drumul....totusi mergi si la un doctor daca nu trece in maxim 24 de ore...poti face alte alea...a da sa pui bb-lina cu barbita inspre umflatura sa maseze galma cand suge...am citit ca cel mai bun tratamen al mastitei este suptul sau mulsul dupa caz...eu na nush ce sa cred daca s-au inflamat tesuturile acolo nush cum trece...hai curaj, doare da trece ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana
alra spune:
chiar corina, cum ai reusit?
auzi, e galma tare sau moale? daca e moale langa mamelon e vorba de canale infundate. daca e tare e infectie. inclin sa cred insa ca ai infectie caci ai si temperatura.
si eu am luat paracetamoale si am facut dusuri cu masaj usor cu crema dupa aia.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
malinas spune:
Eu am renuntat si la Galofor si la Galagtogil si vad ca produc la fel de mult / putin lapte. Nu s-a schimbat nimic.Dupa ce am inghitit 2 luni pastile si granule constat ca daca nu le mai iau nu se intampla nimic cu laptele, asa ca nu mai iau nimic. Sa vedem ce se intampla.
Si, fiindca era vorba de kg pe aici, sa va zic ca azi dimineata m-am urcat pe cantar (dupa f multa vreme, ca ma apuca depresia cand vedeam cate kg am) si, pt prima data de cand am nascut, am coborat sub 60 de kg, aveam 59,9
.Dupa ce am baut primul pahar cu apa am sarit de 60, dar face bine la moral ca am reusit sa sa vad acolo sub 60. Deci, sunt pe drumul cel bun.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
diana21 spune:
Ayaana, scumpa foc micuta ta, sa-ti traiasca! Am si eu o prietena cu o fetita cu SD, colega cu fiica-mea la gradi, sunt niste copilasi tare scumpi si extrem de afectuosi
!
Elilov, Gynie a plecat azi acasa pt. ca, probabil, asa cum zice si ea, n-a fost o operatie complicata, mi-a zis ca i-au reparat buza, nara si gingia. Operatia majora urmeaza sa fie facuta mai incolo. Eu nu cred ca celor de la clinica nu le-a pasat de ei si i-au trimis acasa pentru ca e vorba de o clinica particulara
, aia nu-si permit sa faca magarii. Am vorbit cu ea si zicea ca sunt ok, Stefanutz e pe analgezice si antibiotic, dar se simte bine
! Si ea era ok, optimista si fericita ca au trecut de primul hop.
BraveGirl, imi pare rau pt. ce ai patit
!
Andy, mai, eu zic asa. Daca Andrei doarme atatea ore noapte, inseamna ca e satul altfel s-ar trezi de foame. Pe de alta parte, daca el e mufat toata ziua, tu ar trebui, teoretic, sa ai laptic pt ca cea mai buna stimulare e suptul bebelusului. Nu inteleg ce se intampla. Diamisha stiu ca a patit tot asa, s-a chinuit si cu pompa si cu ceaiuri si cu galactogil si tot nu a reusit sa creasca productia. In cazul asta...si mai ales daca nu ia cum trebuie in greutate, poate n-ar fi rau sa ii dai putin supliment dupa fiecare masa...chiar nu stiu ce sa zic. Al meu urla la san doar cand nu are chef sa pape sau cand curge in jet. N-am patit sa traga din san si sa nu iasa nimic. Eu mai reusesc si sa pun stocuri in congelator. E clar ca al tau nu are destul, din ce povestesti tu. Dar nu ai zis cate kg are. Imi pare rau ca te chinui asa
!
lorellay spune:
Ginye

Fetelor eu am incercat sa-i dau lapte praf aseara ca era sacaita si am crezut ca nu e satula...da nici gand sa bea.Se stramba de nu se poate.NU a vrut nicicum.
Apropo de greutate...eu am 50kg...inca un kg si ajung la greutatea dinainte de sarcina.Si va zic eu reteta mea...sunt de nationalitate olteanca si sunt "adracu"..de aia nu ma ingras...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Mirtha spune:
Iza iti tin pumnii sa gasiti cit mai repde cauza acestor supuratii , a alergiie sau iritatiei .
Corina cit mai repede la un medic. Daca este mastita este necesara admnistrarea antibiotic. Daca ai o fereastra de timp liber cauta si in cursul Dr. Culcer. Sunt si acolo citeva idei.
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Sorvint spune:
Apar si eu mai pe seara. Astazi am avut program administrativ,curatenie in toata casa si scos porumbelul la aer. Am fost si eu si i-am luat un baby gym frumos puiutului. Cand se trezeste o sa il asez pe el sa vedem daca ii place. Are si carusel deasupra care se misca si canta. Bine puiutul meu e inca micut cred eu, pentru baby gym dar creste el.
Vrabiuta,Lauramiron multumesc pentru raspunsuri. Am citit si eu intre timp pe internet si nu pare a fi ceva ngrijorator. Oricum voi discuta si cu pediatrul cand vine la vizita.
Ayaana ai doi copii superbi, sa iti traiasca si sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii si impliniri. Am si eu o prietena foarte buna care are o fetita de 1 an si trei luni cu SD si e atat de scumpa.Si cand o vezi te binedispune atat este de dragalasa si afectuoasa.
Babyzapi succes la medic si sper din tot sufletul sa aflati care este sursa alergiei. Imi imaginez cat se chinuie si sufera bebicul tau din cauza nesuferitei de dermatite.
sa treaca cat mai repede La noi bubitele arata mult mai bine. De vreo trei zile folosesc dimineata si seara mustela stelatopia.
Alra felicitari pentru falcutele babutei tale. Abia asteptam pozici.
Am vazut ca discutati despre greutate. Eu am fost si sunt o norocoasa pentru ca intotdeauna am fost mai slabuta,nici in sarcina nu am luat mai mult de 10 kg din care mai bine de 6 le-am lasat pana m-am externat. Acum am revenit la greutatea anterioara,numai ca nu am revenit si la forma anterioara si asta ma supara rau. Adica am ramas putin mai lata in solduri si sincer chiar nu aveam nevoie
si abdomenul este moale.Dar sper cu ajutorul sportului sa se mai intareasca.
Abia astep sa intreGinye sa ne spuna cum a fost si cum se simte Stefanut.
Mirtha spune:
Dahhhh si mie , si mie mi-e o foame de crap tot timpul.
Tot 67 kg . Ieri seara soata se uita la mine luuunggg....Eu intreb : ce te uiti asa ?
El : ai piciorul cit aveai talia cind te-ai maritat !!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Alra, si eu mai pacalesc pofta de dulce cu cate o decaf dupa amiaza sau cu cioco amaruie rau, care din fericire imi place. Si ai dreptate, daca nu profitam de perioada cat alaptam sa slabim, dupa aia e mai greu.....stiu din proprie experienta, la prima fetita!! Numai ca mi-e foame tot timpul si nu stiu cum sa ies din faza asta ![]() ![]() Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
lorellay spune:
Mirthatare comentariul sotului tau....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]