Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alrace caraghios e scaunelul...nu zici rau cu alunele, imi plac. De obicei imi place sa rontai seminte si stixuri si chipsuri...adica numai chestii sarate, rar pap cate ceva dulce ca nu prea ma atrage. Dar cred ca va trebui sa-mi schimb un pic obceiurile...si stii ce o sa fac? o sa incep sa ma uit la tot ce cumpar sa fie cat mai bogat in calorii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

HEEELLLPPPPP!!!! Febra 38,2, sanul drept are o galma, e rosu si doare de mor. am incrcat sa-l masez la dus, si nu am reusit decat sa-mi provoc niste dureri groaznice. am pus pitica sa suga, dar nici o imbunatatire. Idei?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

urgent doctor pentru antibiotice. ai mastita si poti face abces si in cateva ore. pune fata sa suga orientata cu barbia pe umflatura.
intre supturi pune foi de varza in sutien, zdrelita cu furculita. cei de aici recomanda sa ungi sanul cu branza de vaci acrisoara si sa lasi sa se usuce si apoi sa faci dus.
cica si gheata merge, eu nu am reusit sa tin. ma durea rau.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, si eu mai pacalesc pofta de dulce cu cate o decaf dupa amiaza sau cu cioco amaruie rau, care din fericire imi place. Si ai dreptate, daca nu profitam de perioada cat alaptam sa slabim, dupa aia e mai greu.....stiu din proprie experienta, la prima fetita!! Numai ca mi-e foame tot timpul si nu stiu cum sa ies din faza asta

Babyzapi iubita, eu nu sunt din Bucuresti, deci nu stiu cu solarele de pe acolo Dar cel la care ma duc eu, la fel cum spui si tu, in 12 minute se vede deja. Eu am inceput cu 6 min. prima data, apoi doua ture de 9min., si azi am trecut la 12. Si sunt bronzata Macar nu se mai vede asa de urat grasimea/celulita, plus ca am putina culoare si eu in obraji, ca tare palida am ramas dupa nastere de la lipsa de fier

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Alrace caraghios e scaunelul...nu zici rau cu alunele, imi plac. De obicei imi place sa rontai seminte si stixuri si chipsuri...adica numai chestii sarate, rar pap cate ceva dulce ca nu prea ma atrage. Dar cred ca va trebui sa-mi schimb un pic obceiurile...si stii ce o sa fac? o sa incep sa ma uit la tot ce cumpar sa fie cat mai bogat in calorii

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

saleuri, pateuri, merdenele... sarat si cu multa grasime
semintele nu le recomand - muncesti mult sa le scoti si dau senzatie de satietate. eu mananc in loc de alune ca sa nu ma ingras.

aaa, migdale sarate prajite ai incercat?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

HEEELLLPPPPP!!!! Febra 38,2, sanul drept are o galma, e rosu si doare de mor. am incrcat sa-l masez la dus, si nu am reusit decat sa-mi provoc niste dureri groaznice. am pus pitica sa suga, dar nici o imbunatatire. Idei?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Frunze de varza, gheata, bebe la san !

Mergi la inceput

Lauramiron chiar nu am bagat de seama pana acum ca nu esti din Bucuresti ...ne faceam companioane de solar
BraveGirl sper sa nu faci mastita . Cum a fost petrecerea?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alra migdale prajite si sarate am vazut ca au la Nutline, dar nu m-a tentat niciodata sa cumpar. Sa inteleg ca sunt tocami bune pt mine de rontait? Azi dupa ce ne intoarcem de la dr o sa fac eu piatza - ceea ce nu prea obisnuiesc - si o sa-mi cumpar de papa chestii bune pt kg in plus...

Fi-miu doarme de vreo 2 ore jumate ceea ce e incredibil, ca de cand cu bubitzele doarme putin si e foarte agitat....Na! ca se trezeste...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bravegirl,din proprie experienta nodulul si febra mi-au trecut numai dupa ce am golit sanul cu pompa...a mers foarte greu si durea insuportabil,dar a fost singura solutie...Dusuri fierbinti pe sani inainte si foi de varza intre mulsuri.
Tin pumnii sa se rezolve,astept vesti bune!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta
malinas - noi nu ne-am impacat deloc cu pampers, folosim huggies acum si sunt foarte bune. cu lia am folosit libero, de care am fost foarte multumiti, o sa trecem si cu teodora la libero cand o sa mai creasca putin. deocamdata avem multe multe baxuri de huggies nr. 3

Saru'mana. O sa incerc si eu si libero si huggies, sa vedem ce ni se potriveste. La pampers nu am ce sa reprosez, decat mirosul. bleahhh

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginye, ganduri bune si rugaciuni sa fie bine bb Stefanutz! Multa sanatate si noroc in continuare!

Eli, spiridusul,

Babyzapi, sa dea DD sa gasiti cauza alergiei si sa o indepartati! Multa sanatate lui bb Raphael!

Noi suntem destul de bine, Anastasia mananca tot mai bine dupa ce am inceput sa-i dau Vit. B complex. A depasit si ea 4 kg! Mai au amandoi crize de colici, azi am mai comandat o tura de Infacol, dar le dau in continuare si ceai de ceapa+chimen+musetel, le face bine, se linistesc imediat si fac partzuletze.

Mi-am revenit si eu un pic asa ca am inceput sa ne ocupam de botez... va tin la curent.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput