Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 25
criss703 spune:
Buna seara...sau noapte buna as putea zice ![]()
Am pus si noi poze la cozonacei de la botez , suntem crestini din 1 februarie si suntem bucurosi
.
http://family.webshots.com/photo/2711357690104281140lusOmH
Botezul a fost frumos , cam obositor pt. micu ' dar a trecut asa de repede ...
Am citit putin dar ma bucur ca am vazut vesti bune despre Stefanut si Ginye
, in schimb imi pare rau de Raphael si Babyzapi
sa treaca bubitele
Pupam ceilalti puiuti care s-au crestinat si ei in acest weekend 
Otilia bun venit in Romania
ma bucur ca deja v-ati acomodat .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
Miky-ea spune:
Isa,tin pumnii sa scapati cat mai repede de bubite!
Criss,am vazut pozele,sa va traiasca mica crestina!E o scumpa,iar mami radiaza de fericire!
Corina,cum mai esti cu
?Sper ca au trecut problemele...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
mar_ysa_28 spune:
Noi avem saltea de cocos si este super buna...e naturala si bebe nu transpira niciodata pe ea...si din cate am citit in Germania la Stiftung warumtest a iesit cea mai buna.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Un alt site foarte interesant mi se pare http://www.kellymom.com/ Fetelor, vreau sa va cer parerea in legatura cu saltelele. David a dormit pana acum in cosulet si cum e cam mare acum pt cosulet, cred ca o sa-l mutam in patut. Care vi se pare cea mai ok saltea pt patut? Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Povestea nasterii ![]() Sunt baiat mare Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
alra spune:
mai fetelor, babyzapi, aici saltele de nuca de cocos nu sunt recomandate din cauza potentialului mare alergen ca cica nu pot scoate toti acarienii din cocosul ala.
si eu am facut o obsesie cand cu salteaua laurei insa in final am inteles ca un bb e usor si nu trebuie nus ce saltea speciala ca bb oricum nu se afunda in ea ca nu are 30kg. eu am una dintr-un burete mai tare, tratat antiacarieni si cu husa detasabila.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Astept sa vina cosmeticiana sa ma epileze...si nu stiu ce sa fac, daca sa ma fac si pe maini.Nu sunt f. paroasa, nu m-am facut niciodata pe maini, dar rochia de botez e cu maneca scurta si eu sunt cam alba...n-am cand sa merg la solar...si asta vara n-am stat la soare...asa ca sunt aproape branza.Mi-e ca daca ma fac azi ma irit si nu trece pana sambata
Acum pitica doarme, sper sa doarma si atunci cand vine tipa, ca altfel nu stiu cum ne descurcam.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Urasc sportul din tot sufletul meu. L-am urit toata viata , nu am putut sa accept ca gafaiala aia nebuna si transpiracioasa e....benefica . Si nici nu l-am inteles prea tare : 15 oameni adulti alearga de nebuni dupa o chestie rotunda cu aer sa i-o vare unuia printre picioare. Alta femeie adulta arunca in departare cu o prastie nu stiu de care ca sa atinga nu stiu ce linie a orizontului. Una vrea sa sara cu un batz peste o linie inalta. Altul nene in toata firea da din picioare pe o chestie incolacita pe doua roti - bicicleta vaj-vaj , unde o vrea sa ajunga ? Si tot asa . Oricum ar fi mi se spune peste tot : sport , sport deci o sa ma urc mai des pe bicicleta de camera - e chiar in camera Evei. Si inca de pe acum am o privire furibunda , adicatelea : gafaiala , transpiratie , naclaiala , schimbat haine facut dush , dureri musculare , mers cracanat....Bleaaahhh ![]() |
citeam aseara mirtha si nu imi venea sa cred - parca m-ai citat pe mine
as mai adauga: caratu plasei cu trening si adidasi in metrou din berceni pana in romana si dupa aia toata piata amzei, vestiarele mirosind a transpiratie si a ciorapi nespalati, certurile din clasa dupa ora de sport ca ala a dat ba nu ala era acolo si ala dincolo, incercarea de a recupera mingea de volei in sala de sport printre niste indivizi imensi care joaca baschet cu riscul de a lua picioare in burta si scatoalce in cap si multe altele
singurele chestii "sportive" care imi plac sunt patinatul - gheata sau rotile. de bicicleta imi e frica
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Ramo, eu zic sa te epilezi si pe maini, ca se va vedea urat in poze...da-ti cu Nidoflor dupa epilare si nu te vei irita...si chiar daca te iriti putin, pana sambata trece, azi e miercuri...eu ma fac pe maini dintotdeauna si chiar nu sunt vreo paroasa, insa nu-mi place sa vad niciun fir de par in plus mai pe nicaieri
! O sa vezi ca o sa-ti placa si o sa incepi sa te faci si pe maini de-acum incolo...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
babyzapi spune:
Dau fuga la dr de fam sa-mi dea ce mi-a mai ramas din postanatal si pe urma la farmacie sa iau si cealalta crema pt bebe...a dormit aseara bebe ca niciodata. Somn de la 9 seara si s-a trezit doar la 2 noaptea si la 7
chiar nu-mi vine sa cred, mai ales de cand cu bubitele dormea si mai putin ca inainte. MIRACOL
In fine am inima stransa de nu se poate cand il vad asa maltratat de alrgia asta. Na ca va pun si voua o pozica sa va dati seama in ce hal ne chinuim, si el da si eu ca mor cand il vad asa, e si mai rau ca data trecuta :
http://good-times.webshots.com/photo/2462931380104281140DZVQXw
Eliza la prima baita a lui bebe am folosit si eu termometru dar am vazut ca ce-mi arata ala ca e ok era apa prea rece si asa ca nu l-am mai folosit, tot cotul este cel mai bun, iar acum deja imi dau seama doar cu mana. Offf cu buricutul si bubitele de acolo tre sa mergeti neaparat la un dr bun.
sa fie bine bebe Balacila.
Miky multumim 
Otilia dar vad ca de cand esti o tii numai in alergari. Sa vezi tu ce-o sa slabesti 
Alra manca-ti-as nasul
deci asa cu salteaua de cocos ha? pai sa stii ca ma gandeam cu iubi ce draq a mai ramas sa excludem din tot ce intra in contact cu bebe, si a mai ramas : salteaua, tetinele, suzeta, ursuletii de plus din patut si apa cu care ii fac baita sa o fierb. Bine ca mi-ai deschis ochii si tu
dulce.
Criss o zanica frumoasa fetita ta, o papusica
...si mamica frumoasa si ea...si ce mare i-a crescut perisorul...si foarte frumoasa si rochita de botez. O printesica, ce sa mai!
Ne auzim cand ma intorc de la dr.
Pupici la toate fetele si sa aveti o zi frumoasa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
diamisha spune:
Mirtha, Alra, ma uimeste vehementa voastra impotriva sportului...am sentimentul ca ati experimentat doar partile negative ale acestuia...mie mi se pare ca nimic nu poate egala senzatia pe care o ai dupa ce ai facut sport ca lumea, esti obosit fizic, insa ai o energie incredibila si ai senzatia ca poti sa muti si muntii din loc...esti mai usor, pui pasul mai bine, mai hotarat, esti mai stapan pe dinamica miscarii, ai chef de sex si ai numai ganduri pozitive...prin efort fizic, se secreta foarte multe endorfine, responsabile cu "fericirea"...
Mirtha, daca tot ai sala la 200 de m de casa, te rog eu mobilizeaza-te si incepi sa te duci...nu cred ca nu poti fugi de-acasa 1 ora...eu am deja 1 luna de cand am inceput recuperarea pt genunchi care, pe langa proceduri diverse, inseamna si 1,5 ore de gimnastica medicala, de 3 ori pe saptamana...crede-ma, este extraordinar de bine sa-ti dezmortesti oasele si sa dai drumul la articulatii...suntem anchilozate de atata stat in casa, lipsa de miscare reala in ultima jumatate de an (pun si ultimele luni de sarcina aici)...iar daca o sa te duci la sala, o sa poti manca si niste dulciuri fara sa se mai vada asa de tare....![]()
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
mamiseli_11 spune:
Fetelor, ziceti-mi si mie cu ce sa o dau pe Mirunica la fundulet ca s-a iritat. Am incercat ulei, crema de galbenele, bephanten si crema de schimbat de la Mustela. Nu trece cu nici una, ba mai mult, a inceput sa se irite mai tare. Idei??
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica

L-am urit toata viata , nu am putut sa accept ca gafaiala aia nebuna si transpiracioasa e....benefica .