Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina Buna. Roxana G nazdravanii nostri sunt nascuti in aceiasi zi. SI noi avem probleme cu mancatul. Nu mananca decat supa, iaurt sau piure ( juma/juma cu bluza si pantalonii) asta doar daca o manaca singur. VAd ca ii place sdpanacul o sa ii dau mai des. ISe descurca binisor .In rest nazdravanii cat e ziua de mare. |
Babylina, am retinut doar ca piticul tau e nascut pe 31 august si ca il cheama Bogdan. Daca vrei, trimite si celelalte date ca sa completam lista de la inceputul capitolului!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Salutare !
Hai c-am rezolvat si cu Insula Serpilor, de-acum dormim mai linistiti ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
papanash spune:
e ora de somn a piticului, dar ne chinuie o bormasina de parca-i in camera alaturata, asa ca slabe sanse de somn.
Yaio, daca nu te vedeam in poze cu piticul, as fi crezut ca esti numai mami virtuala, asa vorbesti despre copii, ca din carti. Cred ca ai un baiat foarte cuminte ( asta peste celelalte 1000 calitati) de spui ca sa-i dau lui Ghighi mai multa mancare solida. Pai soro, ma stie tot blocul si cei din blocul de peste strada daca nu-i dau lapte cand si cat vrea el. Crezi ca n-as vrea sa mai reduc din comenzile de lapte din Germanica si sa manance haleala normala ? Are o personalitate de ma fac mica-mica si ma execut, ca dupa aia e si el ascultator si cuminte
A, va ziceam ca ieri nu prea a mancat, pai domnul nu vrea 2 zile aceeasi mancare, cum a venit taica-su cu pui rotisat cum a inceput sa manance de zor... Asa ca vreau-nu vreau , bucataresc zilnic, ce sa fac ?
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Bey, varza cu sampanie? Luati-le pe rand! |
Mah.. Rata cu varza! Sampanie nu e conditionata!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
Erina si Roxana, stiti ca si eu am trecut prin faza de incapatanare a lui taica-miu, care nici nu accepta un control, ba mai mult, se trata de ceva si avea cu totul altceva.Nu stiu daca din frica sau neincredere , cert e ca trebuie sa mearga la medic, tot ce e facut mai tarziu e mult mai riscant.
Tata se simte bine in continuare dupa operatie, dar e nemultumit, ca el avea impresia ca dupa operatie o sa-i revina vitalitatea de acum 30 ani, sa zburde peste tot
, i-am zis ca poate o inventa Ghighi masina timpului si sa stea cuminte pana atunci, sa manance ( ca n-are pofta mai deloc) si sa se odihneasca .
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash e ora de somn a piticului, dar ne chinuie o bormasina de parca-i in camera alaturata, asa ca slabe sanse de somn. Yaio, daca nu te vedeam in poze cu piticul, as fi crezut ca esti numai mami virtuala, asa vorbesti despre copii, ca din carti. Cred ca ai un baiat foarte cuminte ( asta peste celelalte 1000 calitati) de spui ca sa-i dau lui Ghighi mai multa mancare solida. Pai soro, ma stie tot blocul si cei din blocul de peste strada daca nu-i dau lapte cand si cat vrea el. Crezi ca n-as vrea sa mai reduc din comenzile de lapte din Germanica si sa manance haleala normala ? Are o personalitate de ma fac mica-mica si ma execut, ca dupa aia e si el ascultator si cuminte ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
trage cu urechea si vezi de unde vine zgomotul si dute peste ei,chiar si cu Ghighi in brate daca nu ai cu cine sa-l lasi 5 min, nu strica programul de somn a baiatului.......eu asa as face, e ora 14
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash Erina si Roxana, stiti ca si eu am trecut prin faza de incapatanare a lui taica-miu, care nici nu accepta un control, ba mai mult, se trata de ceva si avea cu totul altceva.Nu stiu daca din frica sau neincredere , cert e ca trebuie sa mearga la medic, tot ce e facut mai tarziu e mult mai riscant. Tata se simte bine in continuare dupa operatie, dar e nemultumit, ca el avea impresia ca dupa operatie o sa-i revina vitalitatea de acum 30 ani, sa zburde peste tot ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Ce laptic papa Ghighi? Poate e magic
cecilia L spune:
Am uitat sa va spun am trecut si noi pe nestle junior, de cand am inceput sa introduc noul lapte a inceput sa doarma mai mult noaptea dar si cantitatea de lapte pe care o bea parca este mai mica.
Nici la Cristi nu a tinut pacalitul noaptea cu apa sau ceai, il amagesc 15-20min si apoi tot urla dupa lapte,ii mai stric si somnul, plange si apoi nu mai adoarme imediat....asa ca mai astept cu scosul mesei de noapte...poate renunta singur.
Ma gandesc ca daca ii scot bibele o sa renunte de tot la lapte si este cam mic zic eu...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
a adormit pe jos, printre jucarii. Bormasina inca lucreaza, n-am cum sa ma duc peste ei si sa-l las singur in casa, se sperie daca se trezeste. Si mai am un fix, acum vreo 3 ani s-a blocat usa, intr-o zi tam-nesam nu mai puteam iesi din casa, a trebuit sa astept cateva ore sa vina de la service sa o desfaca, am usa metalica si e complicat, asa ca nu plec din casa niciodata fara telefon, bani, si in nici un caz nu las copilul singur.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme