Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Ceamica, noi folosim demult Pampers nr 6 si nu mi se pare asa mare.

Numarul 6 ?!?!?!
Pai eu de-abia acum intentionez sa o trec pe 4+. Acum vad si eu diferenta dintre fetite si baietei .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Oricum Bubu a fost mereu mai mare. Nr 5 il cam strange la burtica sau iese pipi pe langa, nr 6 este numai bun, desi cam voluminos.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, cred ca ai multe motive sa fii mandra de Tudor si sa te simti norocoasa, si cu siguranta merita mai mult de un singur pupic. Ia unul si de la mine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumim celor care s-au uitat la pozele Darei.

Mamici, Daria poarta 4 sau 4+ la pampers. Puiutii vostri sunt foarte-foarte bine!!!

O zi buna tuturor. Noi speram ca astazi nu e asa de frig ca ieri sa putem iesi pe afara.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ma bucur ca au apreciat si copilasii vostri melodiile, la noi au mare succes! Sara ar dansa si ar canta toata ziua, cred ca numai din cluburi si discoteci o adun cand creste...Valeu!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, cred ca ai multe motive sa fii mandra de Tudor si sa te simti norocoasa, si cu siguranta merita mai mult de un singur pupic. Ia unul si de la mine.

Evident ca merita mai mult, dar nu il rasfatam acum, nu sariti cu gura pe mine toate acum! Are la jucarii de nu mai avem pe unde calca, asa ca primeste doar pupici. Un pupic e doar o expresie, ca evident ca il tocesc pupandu-l, dar niciodata nu strica unul in plus, care vine cu asa avant, ca e trimis de departe!
Multumim mult!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

Eroul de la Bv ne-a fost prieten de familie, o persoana nemaipomenit de buna. Chiar ieri i-am aratat sotului un dictionar pe care l-am primit cadou de la el, cand am implinit 13 ani. E trist sa stiu ca nu mai e!

Alinus condoleante!

Am intrebat aici la farmacie si mi-au spus un NU clar pt oscilo pana la 3 ani.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, ma bucur ca te-am putut ajuta. Sper sa iasa totul asa cum ti-ai dorit. Si cand o sa vrei cutu, tot la el sa apelezi. Iti aduce orice, sub pretul pietei. Plus ca ai sa-l cunosti; e un tip tare dragut si dornic sa ajute (si priceput si cu multe relatii).
Eu vroiam sa-mi iau un papagal. La Animax costa 86 de milioane, el mi-l aducea cu 40... Acum o sa sara fetele sa rada de mine, stiu. Dar asta imi doream eu pe vremea aia. Nu aveam bebe si de ala de acasa ma plictisisem... Hihihihihihi... Vroiam unul pe care sa-l invat io sa parleasca si sa vorbim aceeasi limba vere, pai cum?!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna. Roxana G nazdravanii nostri sunt nascuti in aceiasi zi.
SI noi avem probleme cu mancatul. Nu mananca decat supa, iaurt sau piure ( juma/juma cu bluza si pantalonii) asta doar daca o manaca singur. VAd ca ii place sdpanacul o sa ii dau mai des.
ISe descurca binisor .In rest nazdravanii cat e ziua de mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Eroul de la Bv ne-a fost prieten de familie, o persoana nemaipomenit de buna. Chiar ieri i-am aratat sotului un dictionar pe care l-am primit cadou de la el, cand am implinit 13 ani. E trist sa stiu ca nu mai e!

Am intrebat aici la farmacie si mi-au spus un NU clar pt oscilo pana la 3 ani.

Imi pare rau pt. pierderea ta!

Eu nici acum nu am apucat sa citesc prospectul de la oscilo...ups! Dar daca scrie pe el pt. copii peste 3 ani, nu cred ca-i dau.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Vroiam unul pe care sa-l invat io sa parleasca si sa vorbim aceeasi limba vere, pai cum?!

Un papagal care sa parleasca pe limba ta? Mi-e greu sa-mi imaginez...

Poze

Mergi la inceput