Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash azi in afara de lapte mult, vreo 6 masline, 2 linguri de supa si vreo 10 pufuleti, Andrei n-a vrut nimic. |
Papanasho, daca vrei sa-ti manance mancare solida, trebuie sa-i reduci laptele...nu-i bai, creste si cu lapte, nu moare de foame, dar o sa aiba carente de fier, vitamine etc. ...Tu stii mai bine, e doar o idee.
Ii uram lui Andrei un apetit crescut pt. solide, ca ii trebuie energie pt. desenat, condus, omorat rate si alte alea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 seara buna si de la noi.am fost la control cu piciorusele...mai avem de lucrat cel putin 2 luni. ![]() eu sunt in priza cu bagajul lui stefi pentru munte....parca ar pleca in himalaya! |
Gabitz, nu plange, vezi partea buna si fii bucuroasa ca se poate corecta cu masaj. Evident ca ar fi fost bine sa nu fie cazul nici de masaj, dar e bine ca se poate corecta. Tu tinete de program si o sa fie bine, ai sa vezi!
E prima plecare a lui Stefi? O sa fie bine, ca e baiat istet si descurcaret! Ai emotii?
Poze
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ceamica, noi folosim demult Pampers nr 6 si nu mi se pare asa mare. |

Numarul 6 ?!?!?!

Pai eu de-abia acum intentionez sa o trec pe 4+. Acum vad si eu diferenta dintre fetite si baietei
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Eu ma retag acum, va urez vise frumoase. Maine dis-de-dimineata trebuie sa merg la Centrul National de Hematologie sa repet niste analize. Mai rau este ce trebuie sa-i intep si pe Alexandra si Andrei, cica sa vada daca nu-mi mostenesc afectiunea! ![]() Pana maine va las sa va delectati cu pozicile promise despre noua mea freza si culoare! |
Tinem pumnii sa iasa bine analizele!
Niste frumosi toti 3! Al patrulea trebuie sa fie tare mandru de voi! Si daca mai apleaca urechea la 'binevoitori', sa scrii aici masura de tigaie, se gaseste o bienvoitoare sa-ti trimita una pe masura lui, poate un numar mai mare, sa-l 'incapa' bine!
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Cecilia,ce locatie frumoasa!Ma bucur ca v-ati distrat.Dar pe unde e Lepsa? Erina,sa stii ca ai dreptate cu 100 yeni;gasesti lucruri ieftine si frumoase. Ca tot vorbeati de tunsul papanashilor,eu l-am tuns pe Ryuji fff scurt.Si la mine a fost tot greseala,dar imi place la nebunie cum ii sta.Acum ca s-a mai ingrasat si el la fata,parca seamana mai mult cu Naoki decat pana acum. http://naokisiryuji.blogspot.com |
la 70km de Focsani

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
'deata('neata asa spune Cristi)
Se pare ca nu a dat nimeni cafeluta, asa ca poftiti la 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Neata si de la noi! Azi am zi de calcat si curatenie! Bleah!!!! Adi, asa pofta mi s-a facut de vara si gratare cand te-am auzit povestind...mi-o si imaginam pe smechera mica pofticioasa pandind langa gratar si am ras copios! Daca as emigra vreodata, cu siguranta ar fi Australia! Eu ador caldura si apa! ![]() Diwana, ce haioasa ai fost cu motanelul tau ca o muscata!!!! Si Sara are o obsesie, ne roagasa-i punem cateva videoclipuri preferate de pe youtube, si dansam si ne veselim cu totii. Iata cateva linkuri: http://www.youtube.com/watch?v=D0dXRx3RrNY http://www.youtube.com/watch?v=92Yxoz-l80E http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=related Acestea fiind spuse, ma retrag spre masa de calcat! Incetisor, sa nu obosesc cumva... ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Melodiile astea si-au castigat un nou fan.Tudor e in transa...avem 5 min de cand sta siderat in fata calc si danseaza cu gummy bear
Yaia spune:
Rox, de asta ii spuneam celeilalte laturi ca poate asteapta pana ii scoate biberonul de tot, poate in timpul concediului de vara, ceva de genul: aici nu se bea cu biberonul si nu am luat de acasa. Nu biberon, nu masa noaptea! Dar trebuie sa mai astepte putin!
Mai, acum imi dau eu seama ce norocoasa am fost si inca sunt: Tudor dormea noaptea cate 4 ore legate de cand s-a nascut. Doarme legat 21-7 si nu s-a mai trezit noaptea de nu mai tin minte cand!
Ii dau un pupic cand ajung azi acasa!![]()
Poze
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Yaia Rox, de asta ii spuneam celeilalte laturi ca poate asteapta pana ii scoate biberonul de tot, poate in timpul concediului de vara, ceva de genul: aici nu se bea cu biberonul si nu am luat de acasa. Nu biberon, nu masa noaptea! Dar trebuie sa mai astepte putin! Mai, acum imi dau eu seama ce norocoasa am fost si inca sunt: Tudor dormea noaptea cate 4 ore legate de cand s-a nascut. Doarme legat 21-7 si nu s-a mai trezit noaptea de nu mai tin minte cand! Ii dau un pupic cand ajung azi acasa! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Doar un pupic? Cumpara-i si un cadou pt ca merita din plin
Glumesc, toti merita toata iubirea noastra!
Erina spune:
Buna dimineata!
Multumim Gabriela!
Si Dariei ii place Bebe Lilly mult de tot!!
Danseaza foarte fericita!!!
Spor la calcat!
Valentina tinem pumnii sa iasa bine analizele.Iti sta minunat bruneta! Esti foarte frumoasa iar copiii tare dulcei!!!
Adimercedes si Daria la fel cind intilneste copii. E asa intre fisticito-incintata. Deasemeni cind vine tati de la job sau vine cineva in vizita prezinta cite o jucarie sau ceva ce a facut ultima data.
Yaia mare dreptate ai cu programul. Si noi mai lucram la asta. Acum Daria se trezeste tirziu si se culca destul de tirziu. Era mai bine cind se trezea la 6.
Noi suntem bine. Azi noapte am trezit-o pe Daria cind am vrut sa ii pun vestuta si a plins mult saracuta! Cred ca a trezit tot blocul. Are gingia foarte umflata in dreptul caninului stinga sus.
Cu olita am decis sa mai astepam. Va da semne cind va fi pregatita si cred ca vom incerca direct cu reductor. Pina atnci o las sa ma urmeze la baie
(ca sa ii vina cheful sa ma imite). Ia hirtia, rupe o bucata si mi-o da.
E prea devreme si nu are rost sa ne stresam amindoua.
Am renuntat in schimb la suzeta. I-am luat-o pur si simplu. S-a foit mai mult doua nopti dar acum e OK.
Cu biberonul si noi avem termen 1,5 ani. Am incercat sa ii pun in cana Avent dar bea foarte putin. Stiu ca asa va fi la inceput dar am decis sa mai astept pentru ca Daria bea mult lapte acum.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)