Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, cum l-al trecut pe junior, treptat ? parca tot pe humana erati si voi.
Melania, mananca humana 3 cu banane si vanilie.
Ceamica, Ghighi poarta pampers 5, taica-su voia sa ia 6, dar n-am vrut eu, mi se par cam mari. Ultima oara i-a luat din real.Parca 6 e ultima marime, nu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bonjour la voi dragutelor
Imi merge cam incet forumul.

Babylina bine ati poposit pe la noi

Gabriela multumim pt. linkuri, i-au placut si lui Rares, ne-am uitat la toate si la altele . Is curioasa cum va "roaga" Sara sa i le puneti . Cum stai cu calcatul?

Am facut si eu o fushareala de curatenie, am mai scos de sub paturi si dulapuri jucarii de-ale lui Rares (nu m-am chinuit sa le scot pe toate, ba unele nici macar nu le-am ridicat de pe jos, ca oricum imediat ce se trezeste tot acolo ajung, asa ca am avut grija de nervii mei . Nici nu va imaginati ce tare imi doresc cateodata sa am pe cineva sa faca curatenie in locul meu , sau sa am puteri magice, sa misc din deget si sa se puna toate la locul lor

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

eu sunt cu mancarea pe foc, fac o supa de pui ( poate fac galusti) si pilaf cu pipote. Voi le-ati dat pana acum pipote si inimi de pui ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/23756759@N04/3249697147/" target="_blank"> asa a adormit

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

www.flickr.com/photos/23756759@N04/3249697147/" target="_blank"> asa a adormit

Vaaai, cat ii de scump. Adorabil. L-ai mutat in pat fara probleme?
Eu nu i-am dat inca pipote si inimi de pui.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaio, daca nu te vedeam in poze cu piticul, as fi crezut ca esti numai mami virtuala, asa vorbesti despre copii, ca din carti. Cred ca ai un baiat foarte cuminte ( asta peste celelalte 1000 calitati) de spui ca sa-i dau lui Ghighi mai multa mancare solida. Pai soro, ma stie tot blocul si cei din blocul de peste strada daca nu-i dau lapte cand si cat vrea el. Crezi ca n-as vrea sa mai reduc din comenzile de lapte din Germanica si sa manance haleala normala ? Are o personalitate de ma fac mica-mica si ma execut, ca dupa aia e si el ascultator si cuminte A, va ziceam ca ieri nu prea a mancat, pai domnul nu vrea 2 zile aceeasi mancare, cum a venit taica-su cu pui rotisat cum a inceput sa manance de zor... Asa ca vreau-nu vreau , bucataresc zilnic, ce sa fac ?

Sora-mea zice ca sunt o norocoasa. Ea are 2 baieti si ambii au plans-o noptile pana au implinit vreo 2-3 ani. Dar sunt niste baieti superbi amandoi si a scapat, ca acum sunt marisori amandoi (10 si 4 ani).
Eu i-am zis ca l-am instruit pe Tudor de cand era in burtica, i-am zis sa doarma cat poate ca vin tineretile si adio somn, numai distractii si invatat! Dar sa-ti spun sincer, sunt si 'pe pozitii', adica daca nu stiu ceva, citesc, ma documentez, incerc sa gasesc cea mai buna solutie si, odata luata, ma tin de ea. In sensul ca daca am citit ca pana la 6 luni copii nu au nevoie de apa, nu i-am dat, desi soacra-mea tot baga strambe la fii-su ca o sa moara copilul de sete. De cand am venit cu Tudor acasa, el a dormit numai in patut la el, preferam sa fac noapte alba decat sa-l obisnuiesc pe el cu tzitza-n gura noaptea. Si ne-a fost mult mai bine la toti 3. Dar e drept ca Tudor e un copil bun...al meu sot se ingrijoreaza cand vorbim de bebe2, ca cica exista o lege a compensatiei si ca sa echilibreze balanta, al doilea o sa ne munceasca rau de tot, la cat de bun a fost si este Tudor...ramane acum sa-l facem (bebe2 adica) si sa vedem.
Oricum, daca stii acum ca Ghighi nu vrea 2 zile aceeasi mancare, ii tot schimbi meniul. Eu am observat ca e foarte important sa observi copilul si sa identifici preferintele lui, sa te adaptezi lor, ca sa fiti cu totii fericiti. Insa daca 'preferinta' nu e decat toana, atunci e important sa nu cedezi si sa indrumi spre obiceiuri sanatoase. Ca doar suntem parinti si trebuie sa stim mai bine. Pai nu ar fi usor sa biberonam pana pe la 4-5 ani cand mananca ei singuri? Dar stii ca pot aparea carente si atunci muti si muntii din loc pt. pui...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

gata , am gasit ! am rascolit la metro , ca la real berceni nu erau !
disperata mai eram !
ma apuc de citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Papanash- T al meu uraste Humana cu bananece inseamna si gustul asta!! Acum papa Nestle Junior pe care i l-am introdus direct dupa un anisor si nu au fost pb dar pediatra mi-a zis ca nu-i musai sa treci pe o formula junior...eu stiu copilas de 2 ani si ceva care papa tot Humana 2 deci nici macar 3. Este demential cum a adormit...T nu adoarme niciodata pe jos...numai la mami in pat si apoi facem transportul in patut.Pipote nu i-am dat...de fapt nici nu m-am gandit...si sa stii ca nici T nu papa acelasi fel de mancare 2 zile si dupa ce m-am prins de chestia asta nu am mai avut pb cu masa de pranz....bine in afara de faptul ca nu papam ciorbita nici cu politia

Yaia nu te-am uitat cu pensiunea acu intru sa-ti arat linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

of ce citesc !

alinush , Dumnezeu s-o odihneasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, eu ma refeream la mai multi pupici.

Annisia, chiar a fost dragut omul, imi era si jena sa zic ca vreau pestele din Nemo, habar nu aveam cum se cheama. Si sigur nu sunt preturi exorbitante, Nemo e la acelasi pret cu pestii mai neinteresanti de la Carrefour. Oricum al meu zice ca e ok pretul total, mai ales ca instalatia cu pricina e destul de sofisticata. din nou. Tu ce nevoie mai aveai de papagal, nu aveai cateii? Chiar asa, super idee sa apelez la el pentru catel.

Babylina, daaa, baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Dar al meu mananca mult, problema e cu mofturile la bucati.

Papanash, normal sa fie mai reticenti parintii nostri, eu ii inteleg oarecum cand e vorba de asemenea decizie. Sanatate multa tatalui tau.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput