Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello ,

Fetelor care ati facut ecografie de sold, la bebelul vostru?Poate ma dumiriti si pe mine cum se face?Maine mergem sa facem eco!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dana, eu iau cerazette dar nu am avut probleme pana acum. In afara dereducerea simtitoare a poftei "de viata" - incat glumeam ca astea sunt anticonceptionale care actoneaza prin faptul ca te impiedica sa faci treburi casnice, nu ce scriu ei prin prospect. Dar cred ca in timp se rezolva si asta .

Parca era kllemi cu ceva asemanator, paote te poate ajuta ea. .

piolica, petrecere frumoasa!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am tras un pui de soooooooomn.... am dormit si eu si piciul ca valizele in gara

Claudina nu era o remarca rautacioasa....no way !!! Si eu luam la mine tot ce credeam ca ar putea fii necesar pentru copil atunci cand plecam cu Valentina undeva, chiar si pentru 2 zile Luam tot ce ii placea Valentinei (dintre jucarii si pernute) , tot ce o ajuta sa se simta cat mai aproape de acasa ! Si inca o mai fac...chiar si cand o trimit intr-o tabara sau in excursii de 2-3 zile, ii dau o gramada de hainute. Mai bine sa aiba tot ce doreste la ea, decat sa ii para rau ca bluzita sau fustita preferata i-a ramas acasa...sau ca nu are hanoracul gros la ea si ce bun ar fi fost seara pe racoare...
Asa ca te inteleg foarte bine . Nici nu vreau sa ma gandesc cam cate voi lua la prima plecare cu puiul....

Ma duc sa hranesc soricelul

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bineinteles ca s-a trezit Vladut! Printre picaturi am pus poze aici http://good-times.webshots.com/album/569900369wIUxEE, daca vreti sa ne vedeti!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara tuturor!
nu am mai citit vreo 10 pagini in urma, urez La multi ani ptr babymom si codrutza si tuturor boboceilot nascuti azi, in ziua de doi!

sunt bucuroasa, spre uimirea lui tati, mi-au venit rezultatele de la cord center, pacient receptor 69,3 kg, tati a turbat la facturi

problema: nu va mai zic cat lapte haleste fi-miu pe zi, zic doar ca dimineata a baut 310 ml io cred ca are nevoie de diversificare
babymom: pediatrul meu este in concediu, mi-e mila sa-l deranjez, este cu fi-su la ski,ce sa fac? ii dau cat lapte vrea? este posibil sa aiba paraziti la varsta aata? mi se pare muuuuuuuuuult cat lapte mananca,,,,,,,,,,
ieri mancam un mar cu el in brate, m-a tras de mana si s-a apucat sa linga cotorul, plus ca baloseste cand mancam noi acum a papat 240 ml si face scandal, sigur trebuie sa-i mai fac 60 ml ca sa doarma
Oare chiar ei stiu cand sa-i diversifici? Sunt asa de "boamba"..........

helpppppp!!!!!!
dati-va cu parerea please!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli si mie mi-a venit factura aia nenorocita, calcutalata la 4,288lei/ euro... Daca tot au intarziat atata puteau s-o trimita in martie.

Any idea daca data dplatii e aia trecuta pe factura? La mine ineamna ca au ramas 8 zile, si eu am primit, dupa cum spuneam, plicul azi. Stiu ca a fost o discutie mai veche pe tema asta.

Alta intrebare: mai stiti ceva info despre in cat timp vin banii pentru CIC dupa ce s-a depus dosarul? Oare ne dau macar cei 600 de ron?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikolici eco de sold am facut si noi, se face ca orice alta eco, ii da cu gel pe acolo pe la soldulet si pune sonda si o misca, nu o chinuie deloc pe karinuta stai linistita

Ada
felicitari pentru micul crestin

am vazut bebe smecher de claudinna care a mers la munte

codruta pozele voastre nu le vad

Laura unde esti, ce face micuta 'fotomodeala' vrem pozele? Ai promis

Noi mai maraiti asa, nu prea mai e chip sa folosesc batista bebelusului, desi e nevoie. Aseara am bagat vreo 4 masuri de cereale la 210 ml lapte si nu s-a mai trezit puiul. Dimineata m-am gandit eu (prosta idee) s afac sucul de mere de mai gros, ca e pacat sa arunc pulpa....asa ca am aruncat tot, era atat de gros incat se infundau toate tetinele, chiar am pus si apa peste el si tot degeaba, mai mult am enervat cupilul

Felicic, dar papa Vladut nu gluma, sa vedem ce te sfatuieste babymom (cand manca puiul meu mult m-a sfatuit sa mai bag ceai neindulcit intre mese, dar picii sunt nemultumiti de ceai cand sunt asa fomisti)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA noi pe factura erau gresite codurile de bare dar cei de la banca au reusit sa faca plata, m-au sunat apoi de la COrd Blood sa nu platesc ca e o greseala si imi trimit alte facturi ei na ca platisem, m-am grabit pentru ca termenul era din scurt, sper sa ie ok plata. Nici nu m-am uitat la cat au clculat dar am platit 37 mil si este pentru pacient de 59 kg

Ramo, tu cand ti-ai depus dosarul? Ca tot ce intra in calcul de la 1 ianuarie e cu 85% nu cu 6 mil

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

300: sunt 14 zile de la data primirii facturii, apoi percep 0,4% penalizare pe zi eu m-asteptam la 1000 Eur , acum factura imi convine
cd: i-am dat ceai, il pishuleste si atat. Am amanat masa cu 45 min cel mai mult si apoi lapte, nene, si atat

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

cd: la cord blood center am de plata pana in 3300 lei. De ce ai mai mult????
Eu vreau sa-mi storneze facturile si sa li le faca pe firma, dar nu accept nici o modficare, maine chiar ii sun sa le spun.

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput