Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fi-mea sta prea mult in preajma mea cand stau la PC. Deja imi fura tastatura, scrie de zor si cand te miri se mai si uita la tine de parca ce fraier esti ca nu pricepi.

Revenind la lucruri mai serioase, m-a mancat undeva sa-i pun manutele pe tastatura in seara asta si m-a imitat asa cum vedeti acolo. Nu a fost un accident, pentru ca s-a jucat asa cateva minute. La un moment dat eu tastam si ea cu mine :)). Eu glumeam ca daca la 2 ani nu instaleaza windows nu ma mai joc, dar ce ma fac daca se chiar intampla?

Sper ca v-am facut sa radeti; asemnea momente ne arata ca bebelusii nostri cresc, cresc, nu se mai opresc :)

Codruta, nici eu nu iti vad pozele!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Felicia, eu am tot pana in 33 de milioane (cu putin lipsa), pentru o greutate pacient de 38,5 kg.

Crezi tu ca poti trece pe firma cheltuiala de genul asta? Daca da, invata-ma si pe mine pe PM, ca m-ar interesa niste chestii de-astea .

ok, 14 zile de la data primirii, dar ei de scriu 10.02.2009? e bine cu 14 zile de acum incolo, mai respir si eu. Cred ca ii sun maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

One more try...

http://good-times.webshots.com/album/569900369wIUxEE

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Si factura mea de la Cord Blood Center este tot de 3300 lei si mi-a venit p 14 decembrie.

Banii pe CIC vin in 2 max 3 luni de la depunerea dosarului, eu m depus pe 2 dec si mi-a zis ca opate in februarie primesc, dar cel mai sigur in martie...so....(e vorba de aia 6 mil, caci restul vin din aprilie parca)

Noi azi am facut vacciul, a plans fff tare 10 min apoi a adormit si apoi toata ziua a fost fff vesela. Febra deloc.

pupam

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am gresit am vrut sa scriu 34 milioane bine ca n-au fost 37 ca....ma faceam pierduta

Nocom nu se da 85% incepand cu 1 ianuarie? eu asa am inteles
Pupam Dariuta curajoasa sa nu faca febra

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Felicit si eu mamicile sarbatorite de azi:
Codruta
Babymom
si bebeii sarbatoriti azi:
Sebastian de Aly_c
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de ala77
Ciprian de alexa si mami

Ma chinui de azi dimineata sa scriu si eu ceva, in week-end n-am reusit sa scriu nimic..desi tati e acasa..eu sunt sefa la bucatarie
Noi suntem bine..nu am de ce sa ma plang..Radu doarme noaptea chiar de la 7..ne chinuim sa-l tinem pana pe la 8, papam bine..si ne place rau si lingurita..din care deocamdata servim doar ceiuc
Nu stim ce e ala biberon sau suzeta.Iar azi a invatat o schema noua..ridica picioarele sus si se rostogoleste pe o parte..nu ma satur sa stau sa privesc cum face

Nerantula mamica de Gruia , super schema de diversificare..nu stiu cu cerealele alea..asa de la inceput..dar vedem mai studiem

Claudinna se vede ca v-ati distrat la munte frumoase pozele. Ce marsupiu ai? ma bate gandul si pe mine..nu te-a durut spatele de la el?

Codruta asteptam sa vedem pozicile

Nikolici vrei sa dai cu?si eu mai bag un pahar de bericica seara ..asa pentru lapte

Ada vazut pozele..sa-ti traiasca Raducul crestin

In alta ordine de idei..lamuriti-ma si pe mine, care e treaba cu cartoful? care e cartof dulce si care nu e bun de dat la copii? Nu cartofi obisnuiti de care luam din piata trebuie sa le dam? ca eu am o dilema..sau la ora asta neuronul meu ..e dus si el

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

babyboy, cartoful alb e ala obisnuit; cartof dulce gaesti in unele supermarketuri - il gasesti sigur, e mai scump.

Felicitari pt pisoiul rostogolitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna seara!!!!!!!!

incep prin a felicita sarbatoritii de azi!
Babymom
Codruta

noi suntem bine,ne-am giugiulit toata ziulica,mai nou ii place sa stea pe paturica tiny love si sa intre si mami cu el acolo,se bucura f tare si rade in hohote,o sa-l filmam sa vi-l arat!Raceala e pe trecute,ceva muci si o tuse dar suntem pe drumul cel bun,zic eu.
Fug repede la baita si sper sa revin.

Feli vreau si eu te rog sa stiu cum treci facturile de la cord blood pe firma??????vreau si eu.Mercic.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babymom
Codruta

Cu intarziere Lucas de bitza

tuturor sarbatoritilor de azi.

Noi abia acum am scapat de musafiri soacra&co

Ramo micutza viitoare IT-sta .

Roxana n-am primit inca CD..mai asteptici muuulti lu Robertino.

N-am apucat sa citesc mare lucru..va las ca sunt in urma cu toooate,intru mai tarziu daca ma mai tin balamalele

tuturor.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Codruta am vazut feciorul la munte, un scumpic(si pare si cuminte) si voi erati asa veseli si frumosi

Laura pupam mamica obosita si frumoasa Alexia

Musette ce bine ca a trecuta nesuerita de raceala si Luca e mai bine
E mare minune salteluta aia, noi ii spunem ferma animalelor, ieri a descoperit si Robbi oglinda si radea in hohote dupa care a inceput sa planga (cred ca baietelul din oglinda s-a strambat la el)

Stiu ca s-a mai vorbit despre placari cu bebici dar revin cu intrebarea: ii luati patut, cadita? Dar acum cu diversificarea cum procedati, luati dupa voi storcator, fructe, legume...

Am am bagat doar suc de mere si ma gandesc ca nu mai pot sa ies cu el din casa d-acum decat dupa ce ii dau sucul

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput