Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor...

Felicica...vreau si eu sa pun facturile pe firma...dar mi se pare cam tras de par...contabilul meu cred ca-mi da cu ele in cap daca ii zic... Daca stii tu o modalitate...sa ne spui si noua. Nu stiu daca mai pot ca eu am platit deja, dar cine stie....

Musettepink....asa face si Matei. Singur nu sta mai mult de 10 minute...dar cu mine sta si se joaca si se ascunde dupa jucarle..etc distractie mare.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, nici prin cap nu mi-a trecut ca ai zis-o cu rautate!

Codruta, vad ca ati fost si voi gashca mare la munte. ma bucur ca v-ati simtit bine! am vazut ca aveti si o graviduta printre voi, un pic cam ingandurata mi s-a parut:)

musettepink, ma bucur ca e mai bine voinicul si ca are chef de joaca!

baby_boy, marsupiul este minunat! adica razvan are aproape 9 kg si am urcat pe munte cu el. nu f mult, dar 100 m de urcus tot am facut, plus plimbare prin padure. n-am avut nicio treaba, adica n-am obosit. cand ma durea spatele un pic, la urcus, zic, ma opream putin si gata. eu il am de la fina mea. pe el scrie EREV BIRD. este un marsupiu pt copii mai mari, eu asha cred. ii vine doar pana la mijoc, nu-i sustine si spatele, dar acum el nu mai are nevoie. e un pic mai lejer, e dintr-un bumbac si e ok daca copilul e imbracat de iarna, cum a fost la noi. are bretelele largi, deci a fost ok pt mine, care nu sunt chir slabutza:) o sa fac o poza la marsupiu.

CD, eu nu am luat patutzul, ca Razvan nu mai dormea linistit in patutz si l-am mutat din nou cu mine in pat. dar daca lui ii placea in patutz, il luam cu mine!
i-am luat laptele...bibe...sterilizator, detergent, buretel, perie de bibe...ceai...
cu diversificarea: am facut la abur la cuptor mar si para, le-am pus in borcane si le-am tinut la frigider. i-am dat 2 zile, a treia zi i-am dat doar lapte simplu si lapte cu cereale. legumele la fel, am facut supa, am pasat morcov+ telina+ patrunjel+putin ulei, pus in recipient la frigider, papat 2 zile, supica incalzita...
suc de fructe: eu i-am dat citrice si n-a avut niciodata probleme...au vitamina C, au calciu, il fereste de raceala. plus ca nu stiu eu care e treaba cu aciditatea la stomac...daca are legatura cu acidul din citrice...avand in vedere ca si in stomac e acid gastric...poate ma lamureste cineva, ca mie nu mi-e clar. deci, oricum i-am dat citrice...asha a zis si pediatra. am luat la mine mandarine si storcator din ala de plastic+strecuratoare si i-am facut suc de mandarine.
acuma, 2-3 zile nu crapa pamantul daca bebe bea numai lapte si lapte cu cereale...zic si eu...ca sa nu fie deranjul f mare. eu nu sunt adepta borcanaselor...poate ca e mai simplu cu ele, dar daca e cazul, iau si blenderul cu mine, ca nu e asha de voluminos...e din ala vertical...
cadita nu am luat, l-am spalat la chiuveta, mai putin pe cap...iar nu mi se pare o tragedie daca sta nespalat pe cap 2-3 zile, desi acasa, rar ne sare o zi. am luat prosopele si gel de dus...
am plecat inarmata cu medicamente pt el...panadol, supozitoare cu paracetamol..fasa, compresa sterila...ser fiziologic...pt ca in varf de munte...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello ,

Fetelor care ati facut ecografie de sold, la bebelul vostru?Poate ma dumiriti si pe mine cum se face?Maine mergem sa facem eco!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Il pune pe bebe pe pat, cu pampersul desfacut, pe o parte si ii face ecografia cu scanerul de trimestru 2-3 (cel ca un mouse). Ii da si cu gel. Ii misca dr. piciorul din sold, sa observe bine articulatia. Asta imi aduc eu aminte de la Iosup.
Masoara articulatiile si iti da niste dimensiuni, care nu trebuie sa difere mai mult de 2mm parca de la un sold la altul... sper sa imi aduc bine aminte, a fost cam demult si nu am avut probleme ca sa cercetez prea mult subiectul...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput