LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Doamne ce-mi vazura ochii!!! Silvia FELICITARI!!!
Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Cred ca esti tare fericita! Ce frumos, ce frumos!!!

Gatta si Clara are doau 4 dinti iesit complet si inca 4 abia mijiti. Pana acum am folosit si eu periuta de deget si de fapt rodea ea singurica. Dar de acum ca se vad usor usor bine si ceilalti 4 nu mai merge asa. Si sa stii ca nici ea nu suporta sa ii bag degetele in gura dar periuta o iubeste. E mai mult joaca.

Fetelor apropo de bone si crese la copii mici. Mai luati un calcul si aspectul financiar. In Romania platesti la negru, cu 10 mil pe luna te-ai aranjat...hai 15. Dar daca ar trebui sa platiti pe bune, cu asigurare de sanatate, concediu , pensie etc ati da copilul la cresa. Cu toate cele pro si contra.

Pupici si week-end frumos

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

in primul rand: FELICITRI, SILVIA!!!
Sa dea Domnu' sa ai o sarcina le fel ca la Mariuca (stiu ca a fost o sarcina usoara) si un bebe sanatos!

Dana ma alatur fetelor si spun: tu o sa ai un bb sanatos si o nastere fara probleme!

Simona, Sara este geniala; sa va vad peste vre-o doi ani cand o s-aduca argumente verbale de-o sa ramaneti fara replica

Off, imi pare rau de Sofia ca s-a deranjat de la portocala; tin pumnii sa treaca repede.

Alina, mi s-a zburlit paru' pe mine; nici nu pot sa-mi imaginez ce-a fost in sufletul vostru.
Bona mai vine sau s-a 'suparat'?

Vreau doar sa spun, a propos de bone, ca a fost doar o parere; n-am vrut sa dau nastere la o discutie 'aprinsa'. A fost parerea mea legata de 'cresa versus bona'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Creata, felicitari!

Monica, da, ai dreptate. Dar ce pensie zici? Ce, tu ii platesti bonei pensie? Vrei sa zici contributia aia pt. fondul de pensii, nu?
Eu la tanti ii dau 6 milioane pe luna Si in afara de faptul ca il ingrijeste pe Mathias de la 8 la 15-16 (depinde cate ore am eu), face mancare de 2 ori pe sapt. si calca o data pe sapt. Daca sta extra, platesc extra, dar nu prea mai are chef de 'extra' in ultima vreme....
Dar pretul asta se datoreaza faptului ca nu stau in Buc., ci intr-un oras mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roxana, mie nu mi se pare ca ai starnit vreo 'discutie aprinsa'. Ci doar o discutie....
Ce naiba, doar de aia e 'forum de discutii', sa discutam, nu?
Iar pb. bona vs. cresa cred ca e un subiect din ce in ce mai arzator pt. noi si piticii nostri de acum incolo.

Asa ca te pe tine si pe Adela frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Intru pe fuga (tocmai am venit de la cumparaturi si am multa treaba prin casa) sa va spun ca sunt mari reduceri la hainutze de bebei in Carrefour. Toata gama Tex este la reducere de 75% - puloveras 6 lei, gecuta 12-13 lei, body 2.5 lei, raiati 6 lei si multe altele...Eu i-am cumparat Dariei o sacosa mare de hainutze doar cu 100 de lei.
Am apucat sa ma uit repede doar pe pagina asta si am inteles ca Creata e gravi! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Ce ma bucur!!!!!!!
Sper sa reusesc sa mai intru mai pe seara.
Pupici!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Moni, Roxi si Ven, va multumesc de urari ! Este, intr-adevar, o mare fericire si o implinire! Inca nu ne vine sa credem, asa ca suntem intr-o stare de beatitudine.

M-am inscris si la burtici fericite de septembrie-octombrie, unde sunt colega cu Miha si Ioanact. Ce cool mi se pare chestia asta! Sa fiu colega cu 2 zuze si aproape colega cu Ema. Ca Dana e departe...

Tocmai s-a trezit Mariuca, asa ca sunt prin zona... vin si plec de la laptop.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Hello, hello!

Nu am citit nimic din urma, aseara am ajuns de la munte. Acum Dani si cu Mariuca dorm, iar eu am zis sa va anunt marea veste: sunt insarcinata cu bebe 2!

Am ales toate emoticon-urile haioase si vesele, sa stiu o socoteala!

Pe scurt, de vreo cateva zile imi vine sa vomit la greu, iar aseara, cand am ajuns acasa, a fost punctul culminant din ultima perioada. Ca atare, azi de dimineata, cand a plecat Dani sa cumpere apa, l-am rugat sa ia si un test. Si dupa ce il "pregatesc", sa stea langa mine. Nu va zic, ca eu eram cu lacrimi in ochi, cand am vazut (exact ca la Mariuca) ca apar instant 2 liniute, iar el se uita la test si nu stia ce inseamna. Cand i-am spus, am inceput amandoi sa plangem de fericire, am luat-o si pe Mariuca in brate si ne-am bucurat ca niste copii mici. Apoi am inceput telefoanele. Acum m-am mai linistit, dar chiar si acum cand va scriu, imi tremura mainile de emotie.

Maine incep a 7-a saptamana, iar dpn-ul este 26 septembrie.

So...

Creata 1 cu Creata 2 si graviduta cu bebe 2 (sex incert, dar sa speram ca tot cret/creata va fi )

ce veste... FELICITARI si sarcina usoara, fara greturi.. si eu tot cam atunci voi naste, DPN=29.09.2009.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

WOOOOOWWWWW....Ce veste//////

Cretulina, Dani, sa fie intr-un ceas bun. Sa aveti sarcina usoara, nastere la fel si un bebic cret si sanatos {io dau acum cu banu' si zic ca baiat va fi }.

Tocmai m-a sunt o colega care are nunta anul asta si careia l-am recomandat pe Dani. Zicea ca a vorbit cu el. Cred ca l-a prins in mari emotii.

Ma bucur tare mult pentru voi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Silvia , waaaw ...ce veste mare ! Sa fie intr-un ceas bun , sa ai o sarcina usoara ca un fulg si samburelul sa creasca sanatos in burtica pana la 40 de saptamani ! Doamne-Doamne a fost tare darnic cu voi de data asta...imi amintesc ca spuneai ca prima sarcina a venit greu , ca Mariuca s-a cam lasat asteptata ...cred ca v-a vazut ce parinti faini sunteti si a decis sa va binecuvanteze cu inca o comoara !
Parca-mi vine si mie cheful s-o pun de inca un bebe , ca mare bucurie aduce !

Deci in septembrie vom face galerie la 3 zuze...ce frumos !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CREATA ,felicitari!Sa dea DD sa ai o sarcina usoara,fara greturi!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput