LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 8
danonique spune:
Cat dureaza livrarea la Humanitas ca am comandat saptamana trecuta niste carti si nu mai am rabdare?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Dana, Gabi
nu doresc nimanui sa treaca prin asa trairi.
Bona s-a suparat foarte tare pentru ca am trimis politia. Dar nu aveam pe nimeni altcineva care sa fi putut merge acolo sa vada ce se intampla. Sotul mi-a spus ulterior ca el s-a gandit la scapari de gaze sau alta nenorocire de genul asta. Cred ca daca ma gandeam la asta ...faceam stop cardiac.
Merg la smotru. Se pare ca nu am sanse sa citesc din urma.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
creata2008 spune:
Alina cu Kalosu', Ioanact, Alina si Simona, mi s-a facut pielea de gaina pe mine si va multumesc!
Alinus, da, tocmai l-a sunat o viitoare doamna pentru octombrie. Se vor vedea saptamana viitoare. Saru' mana, dau o bere! ![]()
Suntem in mari emotii de cand mi-am facut testul, primesc telefoane si sms-uri (multumesc si lui Dani), dar ne si gandim ce facem, cum aranjam, ne bucuram ca eu am lucrurile atat de proaspete in memorie, avem lucruri si biberoane si o gramada de nimicuri de care ai nevoie.... Oooof, e o mare bucurie si realizare, dar naste niste multe idei si decizii de luat pana atunci.
Simona, da, asa e, iti aduci aminte bine... la Mariuca am asteptat ceva vreme si ne-am dorit-o foarte mult. Ne doream si un al doilea bebe, dar am zis sa incepem sa incercam din ianuarie, poate avem noroc pana in martie-aprilie, si raman insarcinata. De data asta, prima incercare a fost si castigatoare!
Lucky us!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pupam ca de la burtica la burtica!
Noi de-abia in 7+ de maine, dar crestem!
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique CREATA ,felicitari!Sa dea DD sa ai o sarcina usoara,fara greturi! ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alinaatudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Alina cu Kalosu', Ioanact, Alina si Simona, mi s-a facut pielea de gaina pe mine si va multumesc! Alinus, da, tocmai l-a sunat o viitoare doamna pentru octombrie. Se vor vedea saptamana viitoare. Saru' mana, dau o bere! Suntem in mari emotii de cand mi-am facut testul, primesc telefoane si sms-uri (multumesc si lui Dani), dar ne si gandim ce facem, cum aranjam, ne bucuram ca eu am lucrurile atat de proaspete in memorie, avem lucruri si biberoane si o gramada de nimicuri de care ai nevoie.... Oooof, e o mare bucurie si realizare, dar naste niste multe idei si decizii de luat pana atunci. Simona, da, asa e, iti aduci aminte bine... la Mariuca am asteptat ceva vreme si ne-am dorit-o foarte mult. Ne doream si un al doilea bebe, dar am zis sa incepem sa incercam din ianuarie, poate avem noroc pana in martie-aprilie, si raman insarcinata. De data asta, prima incercare a fost si castigatoare! Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
wow..ce minunat..bravo..sa fie intr-un ceas bun...sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine...muuulta sanatate
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
helou...si de la noi...
si eu sunt inconjurata de gravidutze...si asa ce nostalgie ma apuca..si as vrea inca un bebe...stefiuta e pasionata deopii si bebei..chiuie cand ii vede...si se duce si ii ia in brate..e mortala...pentru ea as mai face unul...dar daca atunci cand m-am hotarat sa o fac pe ea...eram un pic inconsteinta si m-am gadit ca nu ma intereseaza nimik...si ca vreau o fetita..acum...parca mi se face frica..numai la gandul cati bani am nevoie..si cate trebuie...imi e frica...dar sigur nu ma dau batuta..poate pe la anul..sa incercam si noi:)
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
ginnette spune:
Ven
inapoi la baietii frumosi!
Am si eu un anunt - Silvia
, stiu ca asta e 'ziua' ta, si nu vreau sa fiu 'bagacioasa si stresanta', dar nu pot sa nu ma bucur cu voi, mai ales ca stiti prin ce-am trecut:

ADELA A MERS SINGURAAAAA !!!! Sunt atat de fericitaaa!!!

Aici e dovada!
Filmulete nu sunt prea grozave, ca m-a luat pe nepregatite, dar pt mine sunt 'perfecte'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
cynthia_ spune:
Buna, zuzici!!!!
Nu aveam chef sa scriu da la asa o veste nu m-am putut abtine.
Creatza felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Adela felicitarii pentru primii pasii.
Pentru Sara care s-a fript
sa treaca repede bubita.
Alina sper sa ai tot o relatie buna cu bona.
Despre noi suntem tot pe tratament pana luni cand mergem din nou la control.
Ven spune:
Felicitari, Adela! 

P.S. Roxana, exact asa a mers si Markus. El e nascut in 10 dec. si a mers la sf. lui ianuarie! ![]()
Shose spune:
Doamne, mi'au dat lacrimile. Sunt loata chiar prin surprindere de Cretzulina poznasha.
Felicitari din inima iubita mea, sa ai parte de o sarcina la fel de usoara ca si prima si o nastere rapida. De un
sau o
sanatos/sanatoasa, frumos/frumoasa si cretz/creatza ca si Mariuca.
Cand am citit, imi venea sa pun mana pe tel sa sun, dar e nepotrivita rau ora.
Va
mult parintzi fericiti si curajosi!!!
Adelutza Buburuz.....felicitari!!!! Uite asa ai facut'ó fericita pe mamica ta pe deplin!
la cat mai multi pasi singurica si niciun bufff!
E o dulceatza frumusica lui Ginette
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii