Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anca, Iriss, .

Anca, Matei a fost mai putin agitat din fericire.

Ei, fata mea e foarte fresh acum, nu are nici un gand de nani; iar eu . Nu stiu ce ma fac, ca sunt franta .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Iriss, frumosa painica ai mai facut bravos. Sa iti spun un secret, cind mai faci paine rotunda, incearca sa o puin intr-o cratita rotunda adica nu direct pe hartie, ca nu se impleteste. Se face asa: dupa dospire, mai framanti putin, faci un sul gros pe care il rupi in vreo 7 bucati. O bucata rotunda, o modelezi si o pui in mijloc si din restul tai sub forma de triunghiuri, adica tai cu slash si back slash sa iasa triunghiuri si le pui cu varful spre rotund. Lasi la crescut iar si bucatile o sa vezi, se indeasa una in alta si iese tare frumusica. Oricum bravos. Astept stiri despre o painica, maine.

Cat despre moftu' roman, David, pe langa faptul ca o sa aiba toata viata sa haleasca nutretzuri vaz ca e si mare smecher, ca biscuiti molfaia ca un om mare da legume pas, ca nu is dulci si bune. Ia lasa-l tu nemancat cum a lasat-o sor'mea pe Bella pisica si teoria spune ca ar trebui sa haleasca orice. Pupam flacaul frumos si cuminte cu mutritza de baietel si speram sa ne revedem cit de curind poate si cu Yvo. Pupici

Sanatate multa Allegra, Regina frumoasa si sa iti faca Dumnezeu zilele la spital usoare si cu folos maxim iar mamicii tale ii urez tarie si putere sa te ingrijeasca dumnezeieste

Caprioara pai ce faci domne alergie la avocado in perioada dedicata Ilincai? Imi pare rau ca te-ai simtit rau, probabil ca si oboseala contribuie vanjos. Sanatate si numai bine la tot familionu si nopti linistite. (Spune-i si tu fetii, 'Noapte e pentru somn, nu pentru cascato ochii pe pereti').

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare!
Astazi am papat un mar intreg facut piure, si cam juma de morcov facut la steamer, amestecat cu piure si blenduit bine, si bonus a mai servit si vreo zece lingurite de suc de clementina Sa inteleg ca sunt pe drumul cel bun?
MOCUTZA, din pacate ea nu prea stie ce sa faca cu suzeta, doar de vreo doua ori a molfait-o asa cum trebuie in rest o roade din orice pozitie.Si acum de cand i-au dat dintii as avea nevoie disperata sa ia suzeta aia, ca m-am cam saturat de leganat.Cand mananca nu ma musca, dar cand doar molfaie ma composteaza de nu ma vad, si nu mai rezist si ia-o frate la leganat
MADA, ma bucur tare mult ca te-ai intors, votez pentru listuta nr 3
SERENITY, si eu i-am luat alexandrei din real body-uri din alea, acu vreo doua luni, atunci erau doua bucati 7 lei, deci super ieftin, dar au fost cam de unica folosinta.Dupa prima spalare s-au labartat la gat in asa hal incat ramanea gagica sexy cu umerii goiDar nah, la cati bani am dat pe ele , ce pretentii aveam.Intr-adevar materialul e f bun, bumbac suta la suta, si mesajele super haioase
CAPRIOARA, mamaaa, ce noapte ai avut, cum mai faci fata?

LA MULTI ANI ATB!
LA MULTI ANI TIBERICA!

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari !!! (kamelya, dr anca, flo, maytrei, dia_filipas, narcisa, caprioara, truli_luli, anaco, mcoca, violeta29) si celor de pe mess, rontzy si diarux pt. poezica. Sunteti niste scumpe ca v-ati gandit la mine!!!
Azi fii-miu mi-a oferit un drept cadou o sperietura pe cinste: prima lui cazatura din pat. Ca norocu ca a picat pe burta si nu s-a lovit, doar sperietura a fost de el, dar l-am luat rapid in brate si i-a trecut repede.
Fetelor, m-am saturat de exemene pana peste cap!!! Nu mai pooot! Imi vine sa-mi iau campii! Am dat 4 pana acum (le-am luat pe toate) si mai am inca 3, sper sa-mi dea DD putere sa le duc pe toate cu bine pana la capat. Si=apoi ma reintorc printre voi! Promit! Va pup cu drag si dor!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BOTI, help : vreau sa fac cozonac, si m-am uitat pe reteta ta. INtrebare : cum de ies 4 cozonaci din 500g de faina? Ca mie dintr-un kg imi ies 2 ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Oare cozonacul merge framantat la robot? Stiu ca maica-mea framanta la el de ii curgeau transpiratiile ... si o ajuta si frate-miu sau tata
eu nu am prestat never la cozonac ... doar mancam nucile de deasupra

referitor la capitolul copil sclifosit, nu a mancat de la 6 (cand a servit san), pe la 9.30 am zis sa ii dau mar ... 3 lingurite indesate cu forta si cam asta a fost tot, deci pana la urmatoarea masa nu ii mai dau nimic, poate o sa imi manance si mie morcovul cu cartof

ookaam mancat din painea de la tine, e bestiala, exact cum erau batoanele pe vremuri (sper sa fi iesit si a mea la fel de buna)

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ATB, Tiberica, la multi ani!!!

Madaaaaa, uelcom back! . Categoric lista cu cu verde si rosu. Si zi-ne si tu ceva, pliiiiiz! Ce-ti mai fac printesele?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

o ferbinte....

azi ma duc sa ii iau saltea lui Darusica, ieri sa ridicat in picioruse si a stat cu jumatatea corpului pe bara de la patut. deci coboram la ultimul nivel.

asera a fost ceva mai bine, ammai adaugat o jumatate de ora la somn, e mai bine.

biri sa stii ca eu sunt cea de pe mes cu anila_as00

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anilansa ce fel de patut avreti, de lemn sau de plastic cu panza? Noi avem de-al doilea, si nu-mi perea place faptul ca nivelul de jos e prea jos, parca ar sta cumva pe jos, ma gandesc ca e mai curent, e mai praf acolo...tu ce fel de saltea vrei sa iei, una mai groasa?ca ma gandesc ca a avut si pana acum, ca si eu m-am gandit sa iau alta mai groasa ca sa se ridice putin nivelul, sau sa improvizez ceva sa pun dedesubt...Ioana inca nu s-a ridicat, dar ma gandesc ca nici mult nu mai e si-mi face o surpriza

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata aproape de pranz!

Eu i-am mutat fetei nivelul la patut de vreo luna preventiv nu ca facea miscari de trupe. Dar la mine e sus si nivelul de jos ca este de lemn.
Dar cel cu care mergem la parinti e din panza si intr-adevar e o problema ca e prea jos si ii pun patura dar totusi cum zice si Anilansa trebuie o saltea ca sa nu fie curent la bebe.
Era la Carrefour parca Anilansa salteluta la oferta dar nu sunt sigura. Dar trebuie sa vezi si calitatea.

Week-end placut!

Mamica de cuminte- Sara
iulie 2008

Mergi la inceput